Image default
Media News Politics Vaccins

Gevaccineerden graag op 4.5 meter afstand blijven ‘Vaxxers zijn Tyfus-Mary superspreaders’

Oxford University studie: Vaxxers dragen 251 keer hogere virale lading en besmetten elkaar en anderen

Het is klaar Het is over !!! Althans in Japan. 14 keer meer doden in landen die geen Ivermectine gebruiken – Officiële overheidsdata Verenigd Koninkrijk: Overgrote meerderheid ‘Delta’ doden zijn gevaccineerd –Grootste ‘real world’ studie tot nu toe bevestigt dat natuurlijke immuniteit 13 keer effectiever is dan ‘vaccins’


Afghanisten is een super-afleider van het coronaprobleem.

Ten opzichte van  23-24 Augustus 2020 waren er in 2021 3.600 doden meer. Van 25-26 Augustus 2021 waren er 4.700 doden meer dan vorig jaar en er gaat nog steeds geen  lampje branden. In 2 dagen tijd 1100 meer doden. Afrika had gisteren 848 doden. Daar wordt niet geinjecteerd. Met de eerste prik gaat uw auto-immuniteit 15% omlaag,  de tweede 35% en de derde prik is de dood binnen 5 jaar  Alle waarschuwingen ten spijt die we al sedert maart 2020 schrijven hebben heel veel mensen zich toch laten injecteren met het super-gif omdat vakantie, werk, theater, een evenement allemaal veel belangrijker is.


VS staat op de op rand van instorting; Wankelend Biden regime kondigt medische dictatuur af en veroorzaakt voedselcrisis. Datzelfde Amerika staat niet voor niets achter The Great Reset maar waar het nog veel erger is, is Australie. Misschien in ieder geval tot nu toe las ik een van de beste columns van Vicky van Lommel in de Groninger Krant die het niet treffender had kunnen omschrijven hoe erg en catastrofaal we belazerd worden, waar wijzelf de schuld van zijn door niets te onderzoeken en door alles maar te geloven.


 

Totaal falen Covid-19 injecties: Vaxxers zijn nu ‘potentiële superspreaders’ en lijken oorzaak van ‘schokkende stijgingen (van zieken en doden) in zwaar gevaccineerde bevolkingen’


 

gevaccineerden


In een recente studie van de prestigieuze Oxford University Clinical Research Group werd geconstateerd dat volledig gevaccineerden een maar liefst 251 keer hogere virale Covid-19 lading in zich dragen dan ongevaccineerden, en zowel elkaar als anderen besmetten. Hiermee blijkt andermaal een door de media en politiek benoemde ‘wappie complottheorie’ de harde realiteit te zijn: juist de gevaccineerden lijken de echte superspreaders van de Delta variant te zijn. ALS je al met discriminerende uitsluiting de samenleving wil opsplitsen om deze zogenaamd te ‘beschermen’, dan zou je dus vaxxers de toegang tot publieke gelegenheden moeten ontzeggen, en niet, zoals nu het geval is, de vaccin-bewuste kritische medeburgers (oftewel de ‘vaxbewusten’).


De Oxford studie werd op 10 augustus gepubliceerd in The Lancet, en bevat een voor vaxxers schokkende conclusie: juist door de injecties dragen ze – vergeleken bij de samples van 2020, dus van vóór de injectiecampagnes – een ongewoon hoge virale lading in hun neus, maar liefst 251 keer hoger dan ongevaccineerden, zonder dat ze hier overigens meteen ziek van hoeven te worden.


Erkend Covid-19 expert dr. Peter McCullough bestudeerde de gegevens en schrijft dat vaxxers hierdoor ‘potentiële presymptomatische superspreaders’ zijn geworden. ‘Dit fenomeen zou de bron kunnen zijn van de wereldwijd schokkende post-vaccinatie stijgingen (van zieken en doden) in zwaar gevaccineerde bevolkingen.’


vaxxers

(Om een indicatie te krijgen van de hoogstaande reputatie van McCullough, zie onze eerdere artikelen: 29 mei 2021: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin; 27 mei 2021: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers; 10 april: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden).


‘Gevaccineerde zorgmedewerkers besmetten patiënten en elkaar’


De wetenschappers onderzochten zorgmedewerkers in een ziekenhuis in Ho Chi Minh Stad in Vietnam. Het ziekenhuis was in lockdown geplaatst, waardoor het personeel twee weken lang niet naar buiten kon. De data laten zien dat de volledig gevaccineerde medewerkers twee maanden na hun Oxford/AstraZeneca Covid-19 injecties de Delta variant opliepen en verspreidden naar hun collega’s, en vrijwel zeker ook naar verzwakte ongevaccineerde patiënten.


Dat juist volledig gevaccineerden vatbaar zijn voor de Delta variant en elkaar en anderen besmetten werd al in juni in het Farinholt (en 6 andere collega’s) onderzoek (‘Transmission event of SARS-CoV-2 Delta variant reveals multiple vaccine breakthrough infections’ / MedRxiv) geconstateerd. De directeur van de Amerikaanse CDC heeft dan ook moeten toegeven dat de Covid-19 injecties de verspreiding van het (veronderstelde) virus niet kunnen stoppen.


(Dat de CDC onlangs eveneens heeft moeten erkennen dat het zogenaamde ‘nieuwe coronavirus’ nog nooit uit ook maar één patiënt kon worden geïsoleerd (en dus nog nergens ter wereld objectief is aangetoond, waardoor tevens de vraag moet worden gesteld wat de ‘Delta variant’ nu eigenlijk precies is), laten we voor nu even buiten beschouwing, maar is desondanks van groot belang om de bovenstaande genoemde studies in de juiste context te plaatsen. Zie ons artikel van 9 augustus: 09-08: CDC erkent na WOB verzoek geen bewijs te hebben van isolatie en bestaan Covid-19 virus).


‘Vaxxers zijn Tyfus-Mary superspreaders’


‘Nu hebben we een cruciaal stukje van de puzzel die uitlegt waarom Delta zo’n heftige uitbraak is – volledig gevaccineerden zijn actieve Covid-19 patiënten en fungeren als krachtig ‘Tyfus Mary’ achtige superspreaders van deze infectie,’ constateert McCullough. ‘De gevaccineerden blazen geconcentreerde virale explosies in hun gemeenschappen uit en stoken nieuwe Covid gevallen aan. Gevaccineerde zorgmedewerkers infecteren vrijwel zeker hun collega’s en patiënten, en veroorzaken zo gruwelijke bijkomende schade.’

‘Doorgaan met vaccinaties zal dit probleem enkel erger maken, vooral voor frontline artsen en verplegers die zorg dragen voor kwetsbare patiënten. De medische instanties zouden de verplichte vaccinaties onmiddellijk moeten stoppen, en werknemers moeten aannemen die van Covid-19 zijn hersteld en een robuuste immuniteit tegen Delta hebben. Tevens zouden ze moeten bedenken wat de gevolgen zijn nu hun huidige gevaccineerde medewerkers potentiële bedreigingen zijn voor patiënten en collega’s.’

Een gewetenloze medisch-fascistische terreur en mediadictatuur


Hoe noem je een overheid die, ondanks het nu ook door Nederlandse systeemwetenschappers bewezen totale falen en zelfs grote gevaar van deze als ‘vaccins’ vermomde gentherapie injecties – zeker gezien de enorme aantallen slachtoffers die reeds zijn gevallen – tòch onverkort doorgaat met het inspuiten van deze stoffen in de bevolking, en hier zelfs steeds dwingendere en discriminerende maatregelen voor neemt?Persoonlijk heb ik daar maar één omschrijving voor: een inhumane, gewetenloze, volksverradende medisch-fascistische terreurdictatuur. Het staat u natuurlijk geheel vrij daar anders over te denken, en gewoon gedachteloos en gedwee de volgende naalden in uw arm te blijven laten steken voor de ‘bestrijding’ van een verondersteld virus, dat zelfs volgens de WHO (= Bill Gates) een overlevingskans van 99,85% heeft (als je er überhaupt al ziek van wordt), en waarvan de slachtoffers bijna overal een gemiddelde leeftijd van boven de 80 hebben en vrijwel zonder uitzondering reeds verzwakt waren door comorbiditeiten.


Zullen nu eindelijk meer mensen vaxbewust worden, en gaan inzien dat de Covid p(l)andemie in het geheel niet om gezondheid gaat (of het moet zijn om deze opzettelijk te verzwakken en te beschadigen), maar enkel bedoeld is om de ‘Great Reset’ / Agenda-2030 naar totalitaire communistische wereldcontrole uit te voeren? Is dat echt de toekomst die de meerderheid voor zichzelf en hun kinderen wil? Met uitzondering van de politiek, waar men duidelijk hun keus voor het volk heeft gemaakt, waag ik dat te betwijfelen.


Bron: Xander


 

Vaxxers

%d bloggers liken dit: