THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

De mentale kwelling van de scheiding van vrienden en familie tot de dood erop volgt - Brandhaard

De mentale kwelling van de scheiding van vrienden en familie tot de dood erop volgt

BBC-Presentatrice overleden door veroorzaakte bloedstolsels door een vaccin

http://a.msn.com/01/nl-be/AANPQnA?ocid=sw

Zowaar in de #media. Inmiddels meer dan 200.000 doden en 1.5 miljoen bijwerkingen waarvan 50% ernstig Japan gaat definitief over op Ivermectine Resultaten in 1 dag. We hebben op 1 dag 26 Augustus 4.600 doden meer dan vorig jaar. Het is niet te geloven wat onze burgers wordt aangedaan. Waar u langzaamaan wel eens aan denkt:


En het zijn GEEN goedaardige interventies.


• Verhoogde werkloosheid
• Toename van huiselijk geweld
• Toename van kindermishandeling
• Toename van alcohol- en drugsgebruik
• Toename van sterfgevallen als gevolg van het wegvallen van essentiële gezondheidsdiensten
• De mentale kwelling van de scheiding van vrienden en familie.Hancock [Britse minister van Gezondheid, red.] en zijn valse tranen op het nieuws, gevolgd door zijn voorspelbare geënsceneerde einde nu. We weten dat Midazolam, een sterk verdovend middel dat bij anesthesie wordt gebruikt en de ademhaling afremt, werd gebruikt bij onze meest geliefde ouders en grootouders toen zij het meest kwetsbaar waren omdat zij leden aan ademhalingscomplicaties. Er is een direct verband tussen het gebruik van midazolam en de dood van bejaarden tijdens de Covid 19, wat zonder enige twijfel bewijst dat zij in essentie werden geëuthanaseerd oftewel DOODSLAG op OMA en OMA door onwetend personeel van verzorgingstehuizen.


De productwaarschuwing van Midazolam voor ouderen luidt: “Voorschrift mogelijk ongeschikt – Ouderen met acute of chronische ademhalingsmoeilijkheden”.


De psychologische oorlogsvoering, het gebruik van gedragswetenschappers zoals SAGES Susan Mitchie om verdeeldheid te zaaien in de samenleving, om angst te zaaien in de samenleving, om slogans en onnauwkeurige “wetenschappelijke” overtuigingen te implanteren. Om het debat te censureren en het autoritarisme te bevorderen.


Belangrijker nog, de doofpotaffaires van de mainstream media die weigeren incidenten onder de aandacht te brengen en het publiek te beschermen tegen eindeloze sterfgevallen en verwondingen door vaccins. Nu zijn gewone mensen bereid om de andere kant op te kijken, omdat het te ongemakkelijk is voor hun verwende leven in de Eerste Wereld. Er zijn families van doden en gewonden die pleiten om gehoord te worden, dus heeft u de elementaire menselijkheid en het fatsoen om te luisteren! Denk je dat ze het verzinnen? Dat het leugenaars zijn? Op welke gronden?


Gevaxxet of niet gevaxxet?. U bent allemaal net zo schuldig omdat u niet alleen de Covid leugen accepteert maar ook al de andere leugens van de overheid RIVM OMT, CBR, UWV, belastingdienst. U laat het allemaal toe en kijkt liever weg. Het is allemaal de schuld van de ander.

De regering duwt de vaccinatie leeftijd steeds lager voor jonge en gezonde mensen met zo’n enorm laag risico dat het te verwaarlozen is. Dus het vaccin is, zelfs als ik zo vrij mag zijn om een vermeend “voordeel” mee te rekenen, nog steeds VEEL gevaarlijker dan het krijgen van Sars-Cov-2. Doet u niets De 1e prik heeft uw auto-immuunsysteem al 15% verminderd, de 2e prik wordt 35% en de 3e prik wordt de dood binnen 5 jaar.

Maar kennelijk werken onze waarschuwingen niet.

Vaccin

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.