Economy Health Media News Politics Vaccins zo doe je dat

BOMBSHELL UK data vernietigt permissie voor vaccin push

BOMBSHELL UK-gegevens vernietigen hele premisse voor vaccin push
De media kunnen net zo goed lezen als ik (misschien), maar op de een of andere manier is het aan mij om dit te melden.

Ton 21 aug 79 5144 gelezen
Pfizer kondigt COVID-19-vaccin aan met meer dan 90% effectieve | Wereld Economisch Forum

Dit is een absolute game-changer.

De Britse regering heeft zojuist de volgende gegevens gerapporteerd, weggestopt in hun rapport over zorgwekkende varianten:

Minder dan een derde van de sterfgevallen door deltavarianten is niet gevaccineerd.

Laat me zeggen dat op een andere manier – tweederde van de Delta-sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk in de steek gelaten zijn.

Om specifiek te zijn:

Van 1 februari tot 2 augustus registreerde het Verenigd Koninkrijk 742 Delta-sterfgevallen (ja, de gevreesde Delta heeft niet zoveel leven gekost).

Van de 742 sterfgevallen werden er 402 volledig gevaccineerd. 79 hadden één schot gekregen. Slechts 253 waren niet gevaccineerd.

Het rapport is hier.

Maar dit is de cruciale pagina. Kijk eens naar de bottom line.

vaccindoden

Nogmaals, 402 sterfgevallen van de 47 008 gevallen in gevaccineerde; 253 sterfgevallen van de 151 054 gevallen bij niet-gevaccineerde gevallen. Als u covid krijgt nadat u bent gevaccineerd, volgens deze gegevens, heeft u veel meer kans om te sterven dan als u niet was gevaccineerd!

Uiteraard moet er rekening worden gehouden met meer ouderen die worden ingeënt, maar niet genoeg om de bottom line te veranderen: dit vaccin is lang niet zo effectief als geadverteerd.

En met al zijn onbekenden, en een veel hoger negatief rapportagenummer dan alle andere vaccins samen, is een volledige herijking van het wereldwijde beleid de enige morele optie.

Landen over de hele wereld, naarmate de maanden verstrijken sinds vaccinaties, ervaren een toename van gevaccineerde sterfgevallen en ziekenhuisopnames. 60% van de ziekenhuisopnames in Israël zijn volledig gevaccineerde patiënten. (Vandaar de gekke rush voor ongeteste boosters.)

De machthebbers zullen niet toegeven dat er iets vreselijk mis is. Ze zullen de duidelijke wetenschap niet erkennen dat mensen met natuurlijke immuniteit, en de jonge en gezonde, de risico’s van deze injecties niet hoeven te nemen. Lees dit zeer belangrijke stuk over natuurlijke immuniteit. Betrouwbare studies die de superioriteit van natuurlijke immuniteit aantonen, worden gewoon genegeerd door onze overheersers.

In plaats daarvan zullen ze jab en jab en jab weer. De vaccinpaspoorten kunnen elk half jaar worden verlengd. Landen bestellen tot 8 schoten per burger. De maskers gaan niet weg. Israël, de bij uitstek vaxxed natie, is in lockdown.

Het rapport maakte ook een andere belangrijke toelating:

Met andere woorden, gevaccineerd worden om anderen te beschermen is niet waar!

Dit is GEEN sterilisatievaccin dat ziekten zoals polio of hepatitis stopt met levend virus. Dit is alleen voor jou. Wat betekent, zoals experts als Martin Kulldorff, biostatisticus, epidemioloog en hoogleraar geneeskunde aan de Harvard Medical School, en Jay Bhattacharya, hoogleraar geneeskunde aan Stanford University en onderzoeksmedewerker bij het National Bureau of Economic Research, al lang hebben gezegd,is het geen zin om jongeren en gezonden te vaccineren.

We hebben te maken met een wereldhistorische fout, en in feite een wereldwijde aanval op jonge lichamen.

Voor alle duidelijkheid, ik geef niemand advies over het nemen van het vaccin of niet. Ik heb misschien besloten om het te nemen als ik in een risicocategorie zat, of als ik wist dat ik geen masker hoefde te dragen of me hoefde te laten testen na het nemen van een enkele foto. Uw beslissing moet worden geleid door overleg met een arts, geïnformeerde toestemming en uw eigen geweten.

En je moet je afvragen waarom er geen verklaring is voor de honderdduizenden vrouwen die menstruatieveranderingen ervaren na het schot, of de manier waarop vaccins worden voorgeschreven op hetzelfde moment dat ze worden onderzocht op onbekende risico’s.

Wat ik categorisch zal zeggen, is dat je de ene dag, in dit leven of de volgende dag, zult moeten antwoorden op waar je stond op de kwestie van het manderen van medicijnen voor de gezonde zonder geïnformeerde toestemming, over het geven van dekking aan regeringen om dingen in de neus van kinderen te duwen en alles op te sluiten wat het leven de moeite waard maakt. Waar was je toen de vrijheden van kinderen van hen werden gestolen? Ik betwijfel of er veel vergeving zal zijn van die generatie.

Elke keer als iemand een meme plaatst die de aarzeling van het vaccin bespot, vervreemden ze niet alleen de aarzelende en radicaliseren ze, ze onderschrijven impliciet een nieuwe politiestaat waarin een liberale regering als Australië zich bevoegd voelt om kinderen in het gezicht te spuiten omdat ze geen masker dragen waarvan niet overtuigend is aangetoond dat het virale overdracht voorkomt.

Voor hardop schreeuwen, dit is wat zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie toegeeft over maskers:

De vaccins zullen deze maatregelen niet beëindigen, vooral niet in landen met lage vaccinatiegraad. Dat kunnen ze niet, tenzij deze regeringen hun enorme fouten toegeven. Hun booster shot push maakt dit onwaarschijnlijk.

Tot slot, waarom rapporteren de media niet eens over overheidsgegevens? Waarom rapporteer ik dit?

Ik heb geen idee, maar het is echt sinister.

Vraag jezelf af waarom de media niet eens zullen vermelden dat deze 23-jarige Ierse voetballer hieronder, in perfecte gezondheid, drie dagen voordat hij dood viel een vaccin kreeg:

Te snel inderdaad.

God heb genade.

Source: BOMBSHELL UK data vernietigt hele premisse voor vaccin push – door Chris Waldburger – Chris Waldburger

%d bloggers liken dit: