Health Life Style Politics Vaccins World

India beschuldigt WHO-wetenschapper Soumya Swaminathan van massamoord door Ivermectine te ontraden

India beschuldigt WHO-wetenschapper Soumya Swaminathan van massamoord door Ivermectine te ontradenIndia beschuldigt WHO-wetenschapper Soumya Swaminathan van massamoord: het begin van verantwoording

Ze beschuldigen haar van het veroorzaken van de dood van veel Indiase burgers door hen te misleiden over het effect van Ivermectine, waarvan ze verklaarde dat het niet werkte tegen Covid-19.

Als gevolg hiervan werd het gebruik van Ivermectine om Covid-19 te genezen gestopt en explodeerden Covid-gevallen met een vervijfvoudiging van het aantal sterfgevallen.

Punt 56 luidt: “Dat uw misleidende tweet op 10 mei 2021, tegen het gebruik van Ivermectine, tot gevolg had dat de staat Tamil Nadu Ivermectine op 11 mei 2021 uit het protocol terugtrok, slechts een dag nadat de tamil-nadu-regering hetzelfde had aangegeven voor de behandeling van COVID-19-patiënten. (Feature foto: WHO Scientist Dr. Soumya Swaminathan)

Specifieke aanklachten omvatten het voeren van een desinformatiecampagne tegen Ivermectine en het afgeven van verklaringen in sociale en reguliere media om het publiek ten onrechte te beïnvloeden tegen het gebruik van Ivermectine, ondanks het bestaan van grote hoeveelheden klinische gegevens waaruit de diepgaande effectiviteit ervan blijkt in zowel preventie als behandeling van COVID-19.

In het bijzonder verwees de Indian Bar-brief naar de peer-reviewed publicaties en bewijzen die zijn samengesteld door de tienkoppige Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) groep en het 65-koppige British Ivermectin Recommendation Development (BIRD) panel onder leiding van WHO-consultant en meta-analyse-expert Dr. Tess Lawrie.”

India charges WHO Scientist Soumya Swaminathan: Herland-Report-lying-down-banner
India klaagt WHO-wetenschapper Soumya Swaminathan aan: The Herland Report is een Scandinavische nieuwssite, tv-kanaal op YouTube en podcasts die jaarlijks miljoenen bereiken. Opgericht door historicus en auteur Hanne Nabintu Herland, is het een geweldige plek om interviews te bekijken en het werk van vooraanstaande intellectuelen,denkleiders, auteurs en activisten uit het hele politieke spectrum te lezen.

India klaagt WHO-wetenschapper Soumya Swaminathan aan: Dr. Paul Craig Roberts commentaar: Zoals ik vanmorgen postte, trok de gouverneur van Florida Ron DeSantis het tapijt uit onder het liegende tuig dat de Amerikaanse medische instelling vormt door in heel Florida medische centra op te richten die Covid genezen in plaats van het te verspreiden met vaccinatie.

Nu is het weer gebeurd. Deze keer in het verre India.

GERELATEERDE ARTIKELEN:

De Indian Bar Association beschuldigt WHO hoofdwetenschapper Dr. Soumya Swaminathan van de massamoord op Indianen. Dr. Swaminathan sprak zich uit tegen het gebruik van Ivermectine in de provincie Tamil Nadu met als gevolg dat het gebruik van Ivermectine werd geblokkeerd en Covid-gevallen omhoog schoten met een vervijfvoudiging van het aantal sterfgevallen.

In de provincies waar Ivermectine werd gebruikt – Delhi, Uttar Pradesh, Uttarakhand en Goa – daalden covid-gevallen sterk met 98%, 97%, 94% en 86%.

Dit succes, dat grote delen van India vrijmaakte van Covid, werd voor u achtergehouden door de New York Times, Washington Post, CNN, MSNBC, NPR, AMA, Biden, Schumer, Pelosi en de rest van de criminelen die het verhaal beheersen.

Dipali Ojha, die optreedt voor de Indiase orde van advocaten, zei dat de WHO-functionaris wordt beschuldigd van wangedrag omdat ze haar positie als ambtenaar voor de volksgezondheid gebruikte om de agenda van speciale belangen te bevorderen om een emergency use authorization voor de lucratieve vaccinindustrie te handhaven.

Dipali Ojha verklaarde verder dat de Indiase orde van advocaten beroep aanneemt op grond van sectie 302 van het Indiase wetboek van strafrecht tegen Dr. Soumya Swaminathan en anderen, voor moord op elke persoon die stierf als gevolg van obstructie van de behandeling van Covid-patiënten met Ivermectine. Straf op grond van artikel 302 van het Indiase wetboek van strafrecht is dood of levenslang.

Nou, eindelijk, het begin van de verantwoordelijkheid voor de georkestreerde “Covid Pandemie.” Zoals ik al enkele maanden heb benadrukt, hebben Dr. Fauci, NIH, CDC, WHO, FDA, de presstitutes en de politici Covid gebruikt om grote aantallen mensen te doden en te verwonden omwille van miljarden dollars aan big pharma vaccinwinsten.

De gezondheidsautoriteiten, hoerenmedia en uitschotpolitici hebben door hun tanden gelogen en het gebruik van bekende, veilige remedies voorkomen. Geen enkele persoon hoefde te sterven of de gezondheid te hebben aangetast door het virus.

Ze werden vermoord om angst en paniek te zaaien om vaccinwinsten te genereren, de vernietiging van de burgerlijke vrijheid te verzekeren en misschien de donkere agenda van bevolkingsvermindering te dienen.

India klaagt WHO-wetenschapper Soumya Swaminathan aan: Hier is een verslag van de juridische stappen die zijn ondernomen tegen WHO-functionarissen.

Zou het niet geweldig zijn als de American Bar Association de integriteit en moed had om fauci, Walensky, FDA, NIH, CDC, de gouverneurs die strafrechtelijk lockdowns en schadelijke maskermandaten oplegden, en de criminele medische organisaties en verenigingen die hielpen en massamoorden hielpen door Ivermectine en HCQ te blokkeren en de artsen straften die levens redden door deze volkomen veilige medicijnen voor te schrijven.

We worden geconfronteerd met de situatie waarin officiële overheid en particuliere organisaties in de VS, het VK en de EU grotere massamoordenaars zijn dan Pol Pot! En er zal niets aan gedaan worden. Het Westen is zo ondemocratisch dat verantwoording onmogelijk is.

De verantwoordelijke criminelen staan op het punt om illegaal de definitieve goedkeuring te verlenen aan de killervaccins, zodat ze hun agenda’s kunnen blijven dienen met massale inenting met een vaccin waarvan bekend is dat het zowel het virus doodt als verspreidt.

India klaagt WHO-wetenschapper Soumya Swaminathan aan: Bekijk deze onderwerpen ook bij CNN of FOX News. Andere bronnen kunnen New York Times, USA Today, the Washington Post of vanuit Britse hoek, BBC,The Guardian, The Telegraph of Financial Times zijn.

Over de auteur

Dr. Paul Craig Roberts is de voorzitter van The Institute for Political Economy, voormalig hoofdredacteur van de Wall Street Journal, en een bekende auteur van vele boeken. Hij is ook een regelmatige bijdrage aan de Herland Report nieuwssite en The Herland Report TV interviews op YouTube. Hij heeft carrières gehad in de academische wereld, journalistiek, openbare dienstverlening en het bedrijfsleven. Hij is bekroond met de Meritorious Service Award van het Ministerie van Financiën voor “zijn uitstekende bijdragen aan de formulering van het economische beleid van de Verenigde Staten.”.

Ivermectine

%d bloggers liken dit: