Economy Health Media News

Verboden Nieuws

Verboden Nieuws

REAL VIDEO STORIES . Als het NIET meer anders kan dan moeten we de vreselijke verhalen maar gaan brengen. U vindt meerdere extreme verhalen op http://t.me/brandhaard U kunt u er nu nog voor weg kijken zolang het niet in uw buurt is. Einde Herfst begin Winter 2021 bent u de sigaar. Volksstammen die nu al niet serieus genomen worden door huisartsen omdat huisartsen bang zijn voor hoge boetes door de overheid.


Ook Long Covid is aanstellerij volgens huisartsen. Je zult het maar hebben!. Veel patienten komen daardoor niet bij de longarts terecht en longartsen mogen Long Covid niet melden. Afghanen die #Ivermectine krijgen omdat ze anders de VS niet in mogen. Alle ontwikkelingen vandaag en in de komende maanden te lezen op VERBODEN NIEUWS Niet omdat we het leuk vinden. MAAR omdat het PURE REALITEIT is. De #MEDISCHEDICTATUUR is er al ondamnks 59.000 mensen die zich zondag aansloten in Amsterdam en op de DAM in een nu nog vreedzame #demo.Het Engelse PHE heeft de Corona cijfers weer geupdate: Als u 2 doses heeft gehad en na 14 dagen als “volledig gevaccineerd” wordt beschouwd, heeft u =volgens de overheid= >4x meer kans om te overlijden met de Delta-variant dan wanneer u ongevaccineerd zou blijven

verboden_nieuws


vaccin_bijwerkingen

%d bloggers liken dit: