Media

LEUGEN EN BEDROG

Verboden Nieuws LEUGENS EN BEDROG

REAL VIDEO STORIES . Als het NIET meer anders kan dan moeten we de vreselijke verhalen maar gaan brengen. U vindt meerdere extreme verhalen op http://t.me/brandhaard U kunt u er nu nog voor weg kijken zolang het niet in uw buurt is. Einde Herfst begin Winter 2021 bent u de sigaar. Volksstammen die nu al niet serieus genomen worden door huisartsen omdat huisartsen bang zijn voor hoge boetes door de overheid.


De verhalen van ernstige bijwerkingen door vaccins en overleden mensen waarvan families nergens  terecht kunnen omdat alles verzwegen moet worden vindt u  HIER

Spaans bedrijf dwingt 23-jarige zwangere werkneemster zich te laten vaccineren – kind na 42 minuten en moeder na 6 dagen dood


ARTSEN EN VERPLEEGKUNDIGEN SPREKEN


Gekker en Gekker : Wat zijn we in vredesnaam aan het doen? Laten we dit toe? 
Ook Long Covid is aanstellerij volgens huisartsen. Je zult het maar hebben!. Veel patienten komen daardoor niet bij de longarts terecht en longartsen mogen Long Covid niet melden. Afghanen die #Ivermectine krijgen omdat ze anders de VS niet in mogen. Alle ontwikkelingen vandaag en in de komende maanden te lezen op VERBODEN NIEUWS Niet omdat we het leuk vinden. MAAR omdat het PURE REALITEIT is. De #MEDISCHEDICTATUUR is er al ondamnks 59.000 mensen die zich zondag aansloten in Amsterdam en op de DAM in een nu nog vreedzame #demo.


BRAZILIE


Denk hier eens over na: Uit een nieuw overzicht van de uitstoot van steden wereldwijd blijkt dat de top 25 verantwoordelijk is voor 52% van de uitstoot van broeikasgassen in steden. Drieëntwintig daarvan bevinden zich in China

AUSTRALIE


“Denk hier eens over na: Uit een nieuw overzicht van de uitstoot van steden wereldwijd blijkt dat de top 25 verantwoordelijk is voor 52% van de uitstoot van broeikasgassen in steden. Drieëntwintig daarvan bevinden zich in China.”


DEMOUK


booster


NEDERLAND%d bloggers liken dit: