Image default
News Politics zo doe je dat

Kamer woedend. Gideon van Meijeren legt genadeloos mediacorruptie bloot

Gideon van Meijeren

Gideon van Meijeren

00:25 Zijn journalisten tuig van de richel?
03:00 FVD verspreidt geen desinformatie

03:58 Neem de vaccins niet!
06:00 Linkse journalisten
09:25 Rillingen over de rug!
12:45 Journalisten beschermen
14:50 Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog…
18:05 Kamervoorzitter ontneemt Gideon van Meijeren het woord!
20:02 Gespeelde verontwaardiging


21:20 Bestaat onze democratie nog wel? De Nederlandse media zijn al decennia niet meer de kritische waakhond tegen de macht, maar de belangrijkste steunpilaar van het partijkartel. Gideon van Meijeren legt deze corruptie genadeloos bloot en spreekt zich uit voor de échte vrije pers. De hele Kamer ontsteekt in woede. Vera Bergkamp ontneemt hem zelfs het woord. In deze tijd worden de grondrechten steeds meer ingeperkt. Nu wordt ook aan banden gelegd wat een democratisch verkozen volksvertegenwoordiger wel en niet mag zeggen in de plenaire zaal van de Tweede Kamer. Maar FVD zal altijd de waarheid blijven spreken!

Gideon van Meijeren

%d bloggers liken dit: