Een rouwende vader uit Texas die onlangs zijn tienerzoon verloor aan het Pfizer-vaccin, is van het crowdfunding platform GoFundMe getrapt.

Ernest Ramirez had financiële steun verzameld op GoFundMe om de gevaren van het experimentele vaccin onder de aandacht te brengen in de nasleep van de dood van zijn enige zoon, maar werd toen door de website geïnformeerd dat zijn inzamelingsactie was verwijderd omdat het onder “verboden gedrag” in de servicevoorwaarden van het bedrijf viel.

De Texaan verloor al zijn donaties als gevolg van de beslissing van de crowdfundinggigant om hem te deplatformen, maar Ramirez, niet iemand die zich laat afschrikken, is sindsdien een LifeFunder-campagne begonnen om hem te helpen zijn missie voort te zetten om mensen te waarschuwen voor de gevaren van het nemen van experimentele COVID-19 vaccins.

GoFundMe zei dat de inzamelingsactie van Ernest Ramirez ter ere van zijn zoon, die kort na het nemen van het Pfizer-vaccin COVID-19 overleed, onder ‘verboden gedrag’ viel, schrijft Lifesitenews.com.

Pfizer-prik

De zoon van de heer Ramirez, Ernesto Jr, was slechts zestien jaar oud toen hij op 19 april de eerste dosis van het Pfizer-vaccin nam, maar overleed helaas slechts enkele dagen later, op 24 april, nadat hij had geleden aan een vergroot hart, naar verluidt twee keer zo groot als normaal, als gevolg van de injectie.

Een rouwende Ramirez vertelde journalist Ivory Hecker dat hij “[had gewacht] op meer advertenties waarin hij hoorde dat het vaccin veilig was voor tieners” voordat hij zijn zoon toestond de prik te nemen.

Vervuld van de pijn van het verlies van Ernesto Jr, schreef de heer Ramirez dat hij “niet om een ​​betere zoon had kunnen vragen.” “Hij speelde honkbal van zijn zevende tot de middelbare school. Beleefd, respectvol, geliefd bij iedereen die hem ontmoette. Hij was altijd aan mijn zijde, mijn kleine jongen, ik vertelde hem altijd dat het ik en jij tegen de wereld was!”

Pfizer’s CEO “niet zeker” of het vaccin zal voorkomen dat mensen Covid-19 verspreiden

Ramirez zegt dat hij nu vastbesloten is om anderen te waarschuwen voor de gevaren die ze lopen als ze een COVID-19-vaccin overwegen.

“We moeten schreeuwen, we moeten vechten, we moeten iets doen – zijn leven was veel meer waard dan wat de regering of iemand anders denkt,” vertelt Ramirez aan mevrouw Hecker.

Tijdens een toespraak in Austin op 23 augustus, vertelde Ramirez de menigte dat “het het risico niet waard is.”

“Ik bedoel, je ziet je kind nu – je ziet je kind morgen misschien niet meer. Ik moet daar de rest van mijn leven mee leven. Geen knuffels meer, geen ‘Pap, ik hou van je’ meer. Ik hou ontzettend veel van mijn land, maar ik vertrouw mijn regering niet meer.”

Na op verschillende bijeenkomsten in Texas te hebben gesproken, gaat Ramirez nu met zijn campagne naar Washington D.C., waar hij hoopt het verhaal van zijn zoon met een zo groot mogelijk deel van de natie te kunnen delen.

Pfizer-prik