zo doe je dat

Huilie Rutte en de Jonge I Beeld op zwart bij de NOS I| Nu ga ik echt niet vaccineren

PERSCONFERENTIE en VACCINEREN

CONCLUSIE PERSCONFERENCIERS Rutte en de Jonge: DE VACCINS ZIJN NIET HEILIGMAKEND WE MOETEN MET DE VARIANTEN LEREN LEVEN.

Advocaat Reiner Fuellmich; Alleen al in de VS een 1/2 miljoen mensen overleden door een Vaccin

Cijfers overleden mensen 13 september hartfalen,- 50 doden, Covid,- 10, Alzheimer Dementie,- 45, Griep,- 13 Gezien deze cijfers andere groepen OOK gaan uitsluiten?. Hou AUB op met de OPLICHTERIJ

IDENTIFICATIE VANAF 14 JAAR

Wat u niet zag vanavond! – Toen ging het beeld op beeld op zwart bij de NOS na te moeilijke vragen tijdens de persconferentie. NOS gooit Journalist op zwart!

Het risico van ONDERNEMEN voor de horeca wordt dus veel te groot

#Dejonge en #Rutte sluiten de evenementenbranche, horeca, kroegen, nachtclubs en bars volledig uit van de samenleving. DE CULTURELE SECTOR WORDT misBRUIKT OMDAT MEER MENSEN ZICH MOETEN LATEN VACCINEREN. Ondernemers moeten hun klanten zelf gaan controleren doen ze dat niet goed krijgen ze een boete! Komen er ook kliklijnen? Er mag niet met elkaar gesproken worden.

De meeste besmettingen zijn in de familiekring 53% Horeca 2,5% De 1.5 meter is een oppeppertje voor de coronapas en dan nog 2 stappen naar vaccinatieplicht en een totalitaire controle op de maatschappij. Ja mensen u werkt er zelf aan mee!

Medische gegevens liggen op straat

Na het verdriet van de 1 1/2m. dus geen wikipedia CORONAPAS WEBSITE A.U.B., zegt Rutte. Ik ben blij dat we het kunnen afschaffen want het moet niet MEER. In Denemarken is de coronacheck een volledig fiasco geworden MAAR dat even terzijde.

Rutte | Je krijgt een bittere pil te slikken binnenkort als we definitief bekend gaan maken hoeveel doden er door het vaccin vallen en waar je ook nooit over lult . Als straks blijkt dat je weer van voren moet beginnen hoe JE GAAT verantwoorden dat de vaccins niet werken en iedereen als een junkie aan de boosters moet door jouw falend beleid, MARK

We zijn klaar met Jullie Jip- en Janneke taal.

Zoals u misschien nog weet?
Professionele sportwedstrijden? Amateurs dan?
Voetbalstadions mogen weer bomvol? Horeca 75%

Zo makkelijk mogelijk maken?
Meer Toezichthouders,- BOAS?, zodat het systeem gaat werken Maar Rutte er lopen 65.000 criminelen vrij rond Peter R. de Vries? Taghi?
Ventilatie 15 minuten p/d? Ramen open ook in de winter? Dus een jas aan net als in de oorlogswinter?
Werk thuis als het kan?
Gun elkaar wat?

EN ALS KLAP OP DE VUURPIJL: RESPECTEER DE KEUZE VAN EEN ANDER. MAAR STIEKEM VOOR  DE ONGEVACCINEERDEN DOEN WE DAT NIET, DIE WORDEN TOCH ZIEK EN ZIJN AAN DE BEURT.


Persconferentie


Huh? De Jonge wij gebruiken elke dag Vitamine D, Quercetine, zink en vitamine C waardoor ons immuunsysteem beter is dan bij meer dan de helft van de gevaccineerden. Kennelijk zijn gezondheidstips al 17 maanden niet aan de orde, want die spuit moet er in!.

Deze maatregelen de coronapas zijn tijdelijk en zullen door OMT 1 november over de winter naar 2022 worden geschoven WEDDEN! OMT werkt wel mee want dat is tenslotte de enige instantie waar jullie naar luisteren.

Hugo de rek in de zorg heb je met de politiek van Rutte zelf veroorzaakt en gevaccineerden kunnen besmet raken, net als ongevaccineerden.Sorry HUGO weet je wel wat je zegt?

Met een coronatoegangsbewijs zal er NIETS veranderen?.

Er komt geen VACCINATIEPLICHT?. Het overgrote deel in Israel ligt in het ziekenhuis als gevaccineerde en er vallen veel doden. Eergisteren meer dan 14.000 besmettingen en ze zijn al met de 4e booster gestart. 

Het overgrote DEEL? Gevaccineerden worden minder ziek en de ziekte duurt korter.
VRIJHEID IS NIET ONBEGRENST? – HUGO Neen! Het virus niet aangetoond en niet geisoleerd kent geen grenzen zo is het!.

Het virus kent geen grenzen en dat is maar even dat je dat nu weet.

Bij de KLM gaan ze nu via bedrijfsartsen vaccinatie vaststellen. Mag Dat?

HUGO!, RIVM/OMT heeft aangegeven dat ze geen tijd hebben om peer-reviewed studies te onderzoeken. Wat zitten die gasten de hele dag te doen dan en jij luistert daar naar?.

Nog geen Booster? MAAR Pfizer en Moderna zitten nog maar op 51% i.p.v 93% dus dan wel een booster 1, 2 en of nog meer?.

Rutte? Hoelang blijven boas en politieagenten nog gemotiveerd Is daar naar gekeken?

Politiek debat volgt!? Ja die kamerleden durven toch niet voor de deur te gaan liggen. Zal wel weer dezelfde wanvertoning worden met schreeuwende dames.

Persconferentie

%d bloggers liken dit: