Pfizer | Als je melk morst HUIL dan NIET | Dit riekt naar 40-45 TEGENGIF VACCIN | JE GELOOFT HET NIET!

Tegengif vaccin omdat het vaccin niet werkt en dat gaat er bij u ook in. SUCCES!

 

Banner


Augustus 2020 182.060 coronadoden  –  Augustus 2021 289.510 corona- en vaccindoden

Tuurlijk laten we het allemaal toe! Prikpooier Hugo zegt het en we doen het. Onze eigen gezondheid dat doen we toch voor een ander en daar beslissen we zelf niet meer over. Neen de kudde volgt alles. Een BOOSTER en daarna de anti-gif-vaccin prik. Duitsland weert sinds vandaag 31 augustus alle joden uit Israel. En tussen haakjes de telegram pagina is alweer snel verwijderd. Dit riekt naar 40-45.


Landen over de hele wereld, naarmate de maanden verstrijken sinds vaccinaties, ervaren een toename van gevaccineerde sterfgevallen en ziekenhuisopnames. 60% van de ziekenhuisopnmes in Israël zijn volledig gevaccineerde patiënten. (Vandaar de gekke rush voor ongeteste boosters.)30 augustus 2021  Er is weer een nieuwe week voorbij dus hierbij de coronoweekcijfers van 2021-08-23 t/m 2021-08-29. In deze week zijn er 123.932 testen uitgevoerd, waarbij er 17.803 mensen positief zijn gemeld. 106.129 mensen gezond hebben getest. Dat is een percentage van 14,37% dat nu positief aan covid test. Hierbij zie je echter dat procentueel gezien de ziekenhuisopnames 193 (= 1,08%), IC opnames 95 (= 0,53%) en overledenen 43 (=0,24%) stabiel is gebleven sinds september 2020.

Het blijkt overigens al sinds oktober 2020 dat het percentage positieve testen geen enkele invloed heeft op het percentage ziekenhuisopnames, IC opnames en overleden.


Amerikanen mogen er ook niet meer in, in Duitsland, Klaar! Het eigen volgzame volk eerst een derde prik daarna de anti gif PFIZER prik die alles op moet gaan lossen voor die mensen de derde prik nemen en binnen 5 jaar dood zullen zijn en natuurlijk dan overleden zijn aan corona.


Het Hele Raderwerk staat stil als de arbeider dat wil


Worden we wakker als het te laat is?
NEEN Het is al te laat!


Als Marcel van Roosmalen, scroll naar beneden voor zijn vele columns, zou durven te schrijven, dat wat hij echt allemaal denkt, dan begeeft hij zich op super glad ijs. Dus doet hij dat nog net niet. Maar gelukkig is hij een van de weinige columnisten die de waarheid niet uit de weg gaat.


Groot verzet van de bevolking komt eraan, einde herfst begin winter vallen de mensen als bosjes om door de experimentele injecties en hoe heeft u zich zo in de luren laten leggen door een ziekte waarvan slechts 2% van de mensen ernstig ziek wordt althans kritisch.  Op dit moment zijn dat erin Nederland 213 die op IC liggen op 17 miljoen + inwoners in heel Nederland.


Verzet wordt veroorzaakt door vijf gecombineerde factoren:

Vrachtwagenchauffeurs in Frankrijk en Australie leggen het verkeer  plat!

 


1. De kat is uit de zak met betrekking tot vaccinletsels en sterfgevallen. Ze kan nooit meer terug in de zak gestopt worden. De waarheid over de verwondingen en sterfgevallen is nu bekend en zal overal doordringen.

2. De druk is te groot en te zwaar om zinvol te zijn gezien de relatief milde aard en het lage sterftecijfer van het vermeende virus waartegen de gevaccineerde mensen beschermd zouden moeten zijn. Deze tegenstrijdigheid schreeuwt bijbedoelingen uit en veel mensen zien dat. Veel te veel voor het welbehagen van de overheid.

3. Het wordt duidelijk dat de vaccins niet werken in termen van het voorkomen van infectie of het verspreiden van infectie en dus heeft de drang om ze toe te dienen geen zin (zie 2 hierboven) vooral omdat er verschillende veilige remedies bestaan.

4. De door vele deskundigen voorspelde extreme reacties van de gevaccineerden op de coronavirussen worden nu in steeds grotere aantallen duidelijk. Zij weten dat dit in de winter nog veel erger zal worden.

5. De regering, die betrapt is op liegen over vrijwel elk aspect van deze affaire, is haar geloofwaardigheid in versneld tempo aan het verliezen.

Daarom zijn de mensen achter deze aanval op hun eigen burgers doodsbang. Het verzet is geëxplodeerd ondanks hun controle over de media en de sociale netwerken, waarvan zij dachten dat zij die in handen hadden, en ondanks de meest virulente censuur in de geschiedenis, die er totaal niet in geslaagd is om de waarheid te doen stoppen.

Dus ze zitten zwaar in de problemen.

 En als straks de doden en gewonden ook kinderen omvatten…
Nu we vol in de Delta variant, en straks andere varianten vanuit Afrika of misschien wel Afghanistan uitgezet gaan worden, zit nu er eigenlijk een vaccinatiepandemie aan te komen, die een vreselijke toekomst zal gaan worden voor heel veel slachtoffers en komen er steeds meer mensen die de derde prik tegenstaat en daarna uiteraard de anti-gif DELTa vaccin prik, die Pfizer heel snel aan het ontwikkelen is.  Ja u leest het goed DE ANTI GIF PRIK.
U mag de prik van ons beste nemen want NADENKEN doet u toch NIET.
EERLIJK GEZEGD HET INTERESSEERT ME OOK GEEN BIET MEER. U gaat uw gang maar, IK BEN WEG.

Onze mening! U bent een verslaafde, Een junkie aan het worden in opdracht van de big farma en de overheid

Klaus Schwab en globalisten plannen een aanval die Covid in de schaduw zal zetten

Ik heb er over zitten denken om hier 120.000 video s neer te zetten met alle bijwerkingen en alle mensen die overleden zijn maar ik doe het niet. Ze worden nog niet gehoord omdat u er voor weg kijkt! Wilt u ze zien ga dan naar mijn Telegram account http://t.me/brandhaard.


Onder de covidtirannie zijn ziekenhuizen MOORDFABRIEKEN geworden waar Ivermectine verboden is omdat het levens redt.

Corona-vaccinatietests met schokkende bijwerkingen – media hullen zich in stilzwijgen

Banner

Druktemaker Marcel van Roosmalen over Ankie Broekers-Knol | NPO Radio 1
Druktemaker Marcel van Roosmalen over Ankie Broekers-Knol |

Bekijk hier

Marcel van Roosmalen over het klimaatrapport | NPO Radio 1
Marcel van Roosmalen over het klimaatrapport |

Bekijk hier

Marcel van Roosmalen over Noord-Brabant | NPO Radio 1
Marcel van Roosmalen over Noord-Brabant |

Bekijk hier

Van Roosmalen: 'Boycot Eindhoven, het is daar een dictatuur, hun leider is gek' | NPO Radio 1
‘Boycot Eindhoven, het is daar een dictatuur, hun leider is gek’ |

Bekijk hier

Banner

Marcel van Roosmalen

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.