THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

Vaxxers zijn schuldig aan het feit dat ze overal voor weg kijken - Brandhaard

Vaxxers zijn schuldig aan het feit dat ze overal voor weg kijken

Vaxxers zijn schuldig aan het feit dat ze overal voor weg kijken


Dit hele systeem heet AIDS en staat op Wikipedia en is al meer dan een decennia in ontwikkeling 1994. Orwells boek is geschreven op feiten die er allang waren en niet zoals men zegt dat Orwell voorspellende gaven had. Virologen die 100 x uit de kast getrokken worden bij onze #NOS worden dik betaald om u…


Tis helemaal niet mijn bedoeling om mensen kwaad te maken, maar feiten zijn feiten die onderbouwd worden door Public Health Engeland en gezien de schokkende cijfers die nu bekend worden gemaakt door een zeer gerespecteerd overheidsorgaan in de UK Schokkende cijfers Public Health England: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022. 40+ vaxxers verloren nu al 40% van hun immuunsysteem –


Iedere week worden vaxxers gemiddeld 5% zwakker – Vaxxers tot 30 jaar hebben nog 44 weken totdat ook hun afweer ‘100% gedegradeerd’ is – Zoals we al voorspelden: mensen worden weerloos en daardoor permanent verslaafd gemaakt aan boostershots en alle andere ‘vaccinaties’ die nog op stapel staan Jullie leven in een rimboe daar. De cijfers voor gevaccineerden in het ziekenhuis in Nederland was 3% en ligt nu al op 25% een week later. In Israel is 88% in het ziekenhuis gevaccineerd. En ik weet wat verslaving is Ik lul niet zomaar uit mijn nek


We gaan naar een 4 jaarlijkse prik pil en mensen die notabene jaren gezondheid promoten willen het niet zien. Zelfs om dat verdomde spike eiwit uit je lichaam te krijgen en immuun te zijn zijn er genoeg natuurlijke middelen Meer dan genoeg! Dit is het laatste wat ik er over zeg maar de vaxxers die iedereen wegzetten als Wappies gaat er bij mij niet meer in.


Volg ons via het niet-gecensureerde platform vriendenplek HIER
https://vriendenplek.nl/register?ref=Brandhaard

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag.
Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Vaccin Bijwerkingen en Vaccindioden zie http://t.me/onwijsoneerlijk

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/forzanieuws

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/dezeweekeu

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nieuwswereld

We laten zien en schrijven wat anders wordt verborgen of weggelaten.


Vaxxers zijn schuldig aan het feit dat ze overal voor weg kijken

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.