THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

Vaccindoden: Bijna 50.000 Medicare-patiënten stierven kort na het krijgen van COVID-opname: klokkenluider - Brandhaard

Vaccindoden: Bijna 50.000 Medicare-patiënten stierven kort na het krijgen van COVID-opname: klokkenluider

Vaccindoden

Source: Bijna 50.000 Medicare-patiënten stierven kort na het krijgen van COVID-opname: klokkenluider

Bijna 50.000 Medicare-patiënten stierven kort na het krijgen van COVID-opname: klokkenluider
09/29/2021 / Door nieuwsredactie

Een klokkenluider heeft overheidsgegevens verstrekt over 48.465 sterfgevallen binnen 14 dagen na COVID-19-vaccinatie onder Medicare-patiënten alleen, volgens Thomas Renz, advocaat voor medische vrijheidsrechten .

(Artikel door Patrick Delaney opnieuw gepubliceerd van LifeSiteNews.com )

De aankondiging werd zaterdag gedaan door de in Ohio gevestigde advocaat, die nog steeds betrokken is bij verschillende grote zaken die zijn aangespannen tegen federale instanties met betrekking tot fraude en schendingen van medische vrijheidsrechten.

In zijn presentatie sprak Renz zijn waardering uit voor klokkenluiders die naar voren kwamen om het publiek te voorzien van dergelijke belangrijke informatie van de Centers for Medicare & Medicaid Service (CMS). Hij beschreef de CMS-database als de grootste die in de VS beschikbaar is voor de studie van COVID-19-trends, omdat deze de gegevens bevat van ongeveer 59,4 miljoen Medicare-begunstigden.

Eén dia toonde aan dat het aantal “personen die stierven binnen 14 dagen na een COVID-19-vaccin” gelijk was aan 19.400 voor degenen jonger dan 81 jaar en 28.065 voor degenen 81 en ouder, in totaal 48.465 doden.

“Dit zijn onbewerkte gegevens”, legt Renz uit. “Er is geen analyse.” En, benadrukte hij, deze sterftecijfers zijn afkomstig van minder dan 20% van de Amerikaanse bevolking.

“Wil je weten waarom 14 dagen belangrijk is?” hij vroeg. “Want als je binnen 14 dagen sterft, word je niet als gevaccineerd beschouwd.” Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) wordt iemand pas 14 dagen na het voltooide injectieregime als “gevaccineerd” beschouwd, wat de vraag doet rijzen of de overheidsinstanties deze dodelijke slachtoffers hebben geclassificeerd als iets anders dan vaccinatiegerelateerd sterfgevallen.

Renz leverde screenshots van de “onbewerkte gegevens van de Medicare-servers”, en noemde het “een geschenk voor de klootzakken ‘feitencheckers’ die blijven liegen.”

“En wat ik wil weten, gaat u de HHS nu factchecken?” hoonde hij. “Ga je Fauci op feiten controleren?”

In juli heeft een klokkenluider die professioneel werkt als computerprogrammeur in gegevensanalyse in de gezondheidszorg, op straffe van meineed een verklaring afgelegd dat uit CMS-gegevens “ten minste 45.000” vaccingerelateerde sterfgevallen als gevolg van experimentele COVID-19-vaccininjecties aan het licht kwamen. USA Today en anderen hebben de bewering “op feiten gecontroleerd” en noemden het verkeerde informatie.

Een persbericht op de website van Renz antwoordt: “De onthullingen van vandaag bevestigen dat het ‘Trusted News Initiative’ eigenlijk de bron is van verkeerde informatie en propaganda, en dat [de] advocaat Thomas Renz Klokkenluider al die tijd gelijk had.”

Sinds de uitrol van de op COVID-19-genen gebaseerde vaccins afgelopen december begon, waarbij bijwerkingen, waaronder overlijden, passief werden gerapporteerd in het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) van de CDC, hebben velen geloofd dat het werkelijke aantal verwondingen veel hoger.

De meest recente gegevens van het VAERS-systeem van de CDC die afgelopen vrijdag zijn vrijgegeven, onthullen meldingen van 726.965 bijwerkingen in de VS na vaccinatie, waaronder 15.386 meldingen van sterfgevallen en 99.410 meldingen van ernstige verwondingen , tussen 14 december 2020 en 17 september.

Toch wordt het vermoeden van aanzienlijk hogere reële aantallen ondersteund door een Harvard Pilgrim-onderzoek uit 2010 waaruit bleek dat “minder dan 1% van de vaccinverwondingen” op VAERS wordt gerapporteerd. Bovendien hebben zelfs vaccinfabrikanten op dit systeem een ” vijftigvoudige onderrapportage van bijwerkingen” berekend .

Verder is een recent klokkenluider rapport van Project Veritas onthult medisch personeel in de federale ziekenhuizen bevestiging van de aanwezigheid van vele patiënten die lijden aan COVID vaccin verwondingen, maar “niemand” rapporten hen VAERS.

Renz heeft ook bewijs geleverd dat bevestigt dat de Food and Drug Administration (FDA) dezelfde CMS-gegevens heeft gebruikt om verschillende soorten bijwerkingen van de injecties in “bijna realtime” te volgen, zelfs terwijl deze overheidsinstanties en de media dat blijven herhalen dit op genen gebaseerde vaccin is “veilig en effectief”.

Alleen al het weergeven van gegevens van begunstigden van Medicare in de staat New York bracht duizenden cardiovasculaire voorvallen, gevallen van COVID-19 en sterfgevallen aan het licht onder in totaal 16 bijgehouden bijwerkingen.

“Vergeet niet dat dit ‘bijwerkingen’ zijn die de overheid, de media en sociale media het publiek blijven vertellen dat ze niet gebeuren,” zei hij. “Ze liegen. Het lijdt geen twijfel dat ze liegen.”

“De mantra van ‘veilig en effectief’ moet stoppen na de informatie van vandaag,” zei Renz.

Vaccindoden

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.