THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

UMC Maastricht 9 van de 10 gevaccineerden in het ziekenhuis en boven de 80 - Brandhaard

UMC Maastricht 9 van de 10 gevaccineerden in het ziekenhuis en boven de 80

9 van de 10 gevaccineerden in het ziekenhuis en boven de 80

Bron: https://www.ad.nl/gezond/ziekenhuizen-schrikken-van-stijging-coronapatienten-het-is-echt-nog-niet-voorbij~a8052fe7/

Verpleegkundigen werkdruk wordt de komende tijd groter dan in 2020 – 2021 Zware griep en Covid en een nieuwe variant zitten er aan te komen. Het wordt vechten tegen de bierkaai.

HOU OP! We weten dat we allemaal opgesloten moeten worden en onze bek moeten houden maar er is een rode lijn.

In Nederland hebben 27.000 verpleegkundigen ontslag genomen
De besmettingscijfers en IC cijfers liggen 2 maal zo laag als in juli en weer tuint iedereen er met beide benen in.

UMC Maastricht komt met een verklaring via het AD 18-10-2021:

9 van de 10 patienten zijn gevaccineerd daarvan is 1 patient boven de 70 en 9 patienten boven de 80. Dit algemene beeld hebben we in de 2e golf van 2020 ook al gezien.

Zolang het OMT blijft zitten en iedereen de leugens van Hugo de Jonge blijft omarmen zal het er in ons land niet veel beter op worden. Wel belangrijk is dat u voordat Hugo eindelijk eens met een statement komt dat hij het beleid van de ander dan de OMT en RIVM overslaat en zijn eigen Gone with the Wind psychopatische gedrag verlaat dat u weer mondkapjes gaat dragen voor zowel ongevaccineerden als gevaccineerden.

Tevens is het zaak dat het aantal ontmoetingen tussen mensen 20% minder wordt en dat ook gevaccineerden minder contact met elkaar hebben.

Elke dag Vit C en D3 zink quercetine en aftreksel van citroen of grapefruitschillen.

Als De Jonge een avondklok gaat instellen voor ongevaccineerden dan weet u allang welke kant het op gaat daar je de cijfers niet meer weghoudt dus zijn straks de gevaccineerden ook gewoon weer aan de beurt en lullen we niet meer over de totale mislukking van de vaccins

Japan in een maand tijd gezakt na de OS van 3000 besmettingen p/d vandaag gezakt naar 325 door gebruik van IVERMECTINE

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.