THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

Rampzalige Berichten gevaccineerden uit het VK en Israel - Brandhaard

Rampzalige Berichten gevaccineerden uit het VK en Israel

Ook al maken ze ons af, dat letterlijk door de BIG Farma al met mensen gebeurt is wij wijken nooit voor onwijsoneerlijk handelen

70 Percent of COVID-19 Deaths Both in Sweden and UK in September Were “Fully Vaccinated”

Government data revealed that in September, 70% of COVID-19 deaths both in Sweden and the UK were “fully vaccinated” individuals.

Swedish Public Health Agency reported that 70% of Covid 19 deaths involved “fully vaccinated” individuals between Sept. 1 and Sept. 24, according to Swedish newspaper Svenska Dagbladet. The country recorded about 130 fatal Covid cases during that period.

http://t.me/onwijsoneerlijk Een ding is zeker Wij vinden u eerder dan u ons!

Denk aan al die mensen die stierven aan longontsteking, COPD, ademhalingsproblemen, longproblemen en weten dat ze waarschijnlijk vóór het nierfalen zijn geïnjecteerd met een medicijn genaamd Remdesivir. Vloeistoffen zouden zich in de longen gaan ophopen omdat de nieren niet goed werken. Dan zou de dokter ze afmaken met meer “ziekenhuiszorg”. Ze vermoorden letterlijk mensen voor geld om het hoofd boven water te houden.

Het is flagrant en in your face. Chemo is een biologisch wapen. Kanker is parasieten en schimmels. Het werd in ons geïnjecteerd toen we kinderen waren. Ugh! Luister alsjeblieft naar me of er gaan slechte dingen gebeuren.
De enige manier om deze Pagan Beast-machine uit te schakelen, is door ze niet meer te gebruiken.

Walk Away moet gebeuren met alles wat te maken heeft met de nep-moordmachine van de westerse geneeskunde. Weet je dat de drie grootste moordenaars ziekenhuizen, artsen en medicijnen zijn! Ze komen ermee weg omdat politici en DoD zijn afgekocht!..

Heet van de pers! Het begint uit elkaar te vallen

“World Health Organization European Advisory Group of Experts in Immunization former Vice President Professor Christian Perronne zei gisteren dat alle gevaccineerde mensen in quarantaine moeten tijdens de wintermaanden of riskeren ernstige ziekte.

Perronne is gespecialiseerd in tropische pathologieën en opkomende infectieziekten. Hij was voorzitter van het Gespecialiseerd Comité voor overdraagbare ziekten van de Hoge Raad voor de Volksgezondheid.
De infectieziektedeskundige bevestigde de snel verslechterende situatie in Israël en het VK: “Gevaccineerde mensen moeten in quarantaine worden geplaatst en geïsoleerd worden van de samenleving.”

Hij vervolgde met te zeggen: “Ongevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk; gevaccineerde mensen zijn gevaarlijk voor anderen. Het is nu bewezen in Israël – ik sta in contact met veel artsen in Israël – dat zij grote problemen hebben, ernstige gevallen in de ziekenhuizen komen voor onder gevaccineerde mensen, en in het Verenigd Koninkrijk heb je ook het grotere vaccinatieprogramma en ook daar zijn er problemen.”

De huidige werkgroep voor de COVID-19 pandemie in Frankrijk zou bij ontvangst van het nieuws “volkomen in paniek” zijn en vrezen voor een pandemonium als het de adviezen van de deskundigen opvolgt.
De Israëlische arts Kobi Haviv vertelde Channel 13 News: “95% van de ernstig zieke patiënten zijn gevaccineerd. Volledig gevaccineerden zijn goed voor 85-90% van de ziekenhuisopnames. We openen steeds meer COVID-vestigingen.

De effectiviteit van vaccins neemt af of verdwijnt.”
NB ” Elke booster Jab zal dit 10 X erger maken !!!
Graag delen met zoveel mogelijk mensen

Ik weet zeker dat dit niet op de mainstream media zal komen, maar we moeten deze info op de een of andere manier naar buiten brengen… de V’s werken niet, daarom zijn V p’ports overbodig geworden.

Immunisatie-expert: ‘Ongevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk; gevaccineerde mensen zijn gevaarlijk voor anderen’

AMERICASFRONTLINEDOCTORS.ORG

Immunisatie-expert: ‘Ongevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk; gevaccineerde mensen zijn gevaarlijk voor anderen’

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.