THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

Het is nu onweerlegbaar: massale vaccinaties tegen COVID-19 blijken een enorme mislukking te zijn - Brandhaard

Het is nu onweerlegbaar: massale vaccinaties tegen COVID-19 blijken een enorme mislukking te zijn

Source: Het is nu onweerlegbaar: massale vaccinaties tegen COVID-19 blijken een enorme mislukking te zijn

De pandemie van het Wuhan-coronavirus (COVID-19) heeft zich nu verspreid over zes continenten en heeft geleid tot meer dan 4,9 miljoen doden . Bijna elk land is getroffen door de ziekte en het virus blijft velen teisteren.

Veel landen hebben de lockdown-regels opnieuw ingevoerd om de verspreiding van het virus tijdens de wintermaanden te vertragen, terwijl reisbeperkingen volgden op de ontdekking van nieuwe varianten, vooral die welke voor het eerst werden geïdentificeerd in het VK en Zuid-Afrika.

Sinds het begin van de gezondheidscrisis hebben regeringen over de hele wereld beweerd dat vaccinatie gemeenschappen kan helpen om groepsimmuniteit te bereiken en terug te keren naar een normaal leven. Sommige landen, zoals de Verenigde Staten, hebben ook de vrijheden ingeperkt om te bewegen, te socializen en deel te nemen aan vrijetijdsactiviteiten in de hoop een einde te maken aan de pandemie. Maar deze strategieën hebben uiteindelijk gefaald.

Vaccins beschermen mensen niet tegen COVID-19
Gibraltar, een gebied met ongeveer 34.000 inwoners, begon in december 2020 met vaccinatie met slechts 1.040 bevestigde gevallen van COVID-19 en vijf doden. Na een uitgebreid vaccinatieprogramma dat zich uitstrekte tot veel bezoekers, vervijfvoudigde het aantal nieuwe infecties tot 5.314 en het aantal sterfgevallen met een factor 19 tot 97.

Dit zou ongeveer 2.853 doden per miljoen zijn, wat een van de hoogste Europese sterftecijfers is.

Degenen die verantwoordelijk zijn voor de vaccinatie ontkenden echter elk causaal verband. Na een paar maanden van rust hervatte de epidemie in het gebied, wat aantoont dat een vaccinatiegraad van 115 procent mensen niet tegen de ziekte zelf beschermt.

Malta, met een vaccindekking van 84 procent, zag de pandemie in juli 2021 weer toenemen met dodelijke varianten. IJsland, met een 75 procent volledige vaccinatiecyclus, zag de dagelijkse infecties stijgen van ongeveer 10 tot 120 dagelijkse infectiepercentages, en stabiliseerde zich in een tempo dat hoger is dan de periode vóór de vaccinatie. Dit overtuigde de hoofdepidemioloog van de onmogelijkheid van kudde-immuniteit.

In België is 65 procent van de bevolking volledig gevaccineerd, maar eind juni 2021 is het aantal nieuwe dagelijkse besmettingen door de deltavariant gestegen van minder dan 500 naar bijna 2.000. (Gerelateerd: bijna alle “covid”-sterfgevallen in september vonden plaats in de volledig gevaccineerde .)

Israël, dat voorstander was van het gebruik van Pfizer-vaccins, heeft een volledig gevaccineerde bevolking van 70 procent. De COVID-19-gevallen herstelden zich echter in juni 2021, met meer dan 11.000 gevallen geregistreerd op één dag in september – meer dan de pieken in januari 2021, tijdens de uitbraak na de eerste Pfizer-injecties. Eind juli was 71 procent van de geregistreerde ernstig zieke Israëli’s volledig gevaccineerd.

COVID-19-vaccins voorkomen geen ziekenhuisopnames en sterfgevallen
Zelfs als de vaccinatieprogramma’s doorgaan, zet het sterftecijfer zijn traject voort met een stijgend aantal nieuwe gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen. Gegevens van het bronnencentrum van de Johns Hopkins University zijn verre van overtuigend, aangezien informatie uit verschillende landen ook wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals hun testcapaciteiten en uiteenlopende definities van wat een COVID-19-dood is.

Er wordt echter aangenomen dat het officiële dodental drastisch wordt ondergerapporteerd, met naar schatting 7 tot 13 miljoen extra sterfgevallen wereldwijd – ongeveer twee tot vier keer hoger dan de officiële sterftecijfers.

Overmatige sterfte, of de extra sterfgevallen buiten de routinematig toegeschreven factoren, wordt algemeen beschouwd als een meer objectieve indicator van sterfgevallen die aan de pandemie worden toegeschreven. Het is gebruikt om sterfgevallen in pandemieën en andere extreme gebeurtenissen zoals natuurrampen te schatten sinds de Grote Pest in Londen in 1665.

De huidige vaccins voorkomen geen infectie of herinfectie, en evenmin verminderen ze ziekenhuisopnames en ziekte-ernst of voorkomen ze sterfgevallen. In Israël en in het VK, twee landen met hoge vaccinatiegraad, hebben gevaccineerde personen een verhoogd risico op sterfte in vergelijking met niet-gevaccineerde personen.

Lees meer over wat er gebeurt met de COVID-19-reacties over de hele wereld op Pandemic.news .

Bronnen zijn onder meer:

Statista.com

GlobalResearch.ca

EuroNews.com

Tagged Under: Big Pharma , infecties , uitbraak , pandemie , farmaceutische fraude , waarheid , nutteloze vaccins , Vaccindoden , vaccins

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.