THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

Kopschoppende agent krijgt strafzaak aan zijn broek - Brandhaard

Kopschoppende agent krijgt strafzaak aan zijn broek

Kopschoppende agent krijgt strafzaak aan zijn broek


Is verbaal geweld ook grof geweld


Politie onderzoekt beelden kopschoppende agent (video)


De politie in Den Haag onderzoekt beelden waarop een agent een arrestant die op de grond ligt, lijkt te schoppen.

Dat bevestigt een woordvoerster na berichtgeving van Omroep West en RTL Nieuws.

In een video die maandagochtend rondgaat op sociale media, is te zien hoe een agent met wapenstok naar de op de grond liggende arrestant loopt en een schoppende beweging maakt, onder toeziend oog van een andere agent. Daarna lijken beide agenten ook hun wapenstok te gebruiken tegen de arrestant.

“We zijn bekend met de beelden en onderzoeken wat zich heeft voorgedaan, ook voorafgaand aan de arrestatie”, zegt de woordvoerster. De beelden zijn van zondag, waarschijnlijk in wijk Transvaal in Den Haag, vermoedt zij. Verder zegt de woordvoerder bij de NOS:

De Haagse politiechef noemt de beelden bij Omroep West “heel naar”.”Dit mag niet”, zegt hij. Volgens hem was door de groep grof geweld gebruikt tegen de politie. “Daar zijn we van geschrokken.”

Volgens Omroep West speelde het voorval rondom een demonstratie tegen het coronabeleid. Die zou volgens RTL Nieuws zijn georganiseerd door de ‘4 juli beweging’.

Hoewel onduidelijk is of de arrestant bij de demonstratie hoorde, schrijft de beweging op de eigen Facebookpagina “een strafzaak” te beginnen “tegen deze misdadigers”.

Kopschoppende agent krijgt strafzaak aan zijn broek

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.