THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

VERHALEN UIT ZIEKENHUIS - Brandhaard

VERHALEN UIT ZIEKENHUIS

VERHALEN in de praktijk

Alle verhalen gaan verplaatst worden naar Telegram: http://t.me/onwijsoneerlijk

Alle verhalen gaan verplaatst worden naar  Telegram: http://t.me/onwijsoneerlijk

VERHAAL 4

Hallo,

Tot nu toe heb ik alleen maar meegelezen, maar ik denk dat ik nu iets moet doen.

Er wordt nu steeds meer gesproken over een “pandemie van niet-gevaccineerden”, maar de realiteit is heel anders. Ik werk in een academisch ziekenhuis. We hebben 82% GEVACCINEERD op Station C en nog eens 18% GEVACCINEERD op ITS.

Bij de patiënten op de ITS is het volgende te zien:
– bijna allemaal overgewicht (deels BMI 50!)
– tussen dag X (eerste symptomen) en de ITS blijven tussen 10-13 dagen
– gedurende deze tijd is er (waarschijnlijk) geen adequate therapie (bijv. Zelenko-protocol)
– het patroon dat ik herken na het doornemen van de opnamedocumentatie bij bijna alle ITS-patiënten is het volgende:

Dag 1: Symptomatisch (hoesten, krassende keel, etc.)
Dag 2-3: Bezoek aan arts (antibiotica op recept?)
Dag 7-10: Opname in een klein ziekenhuis (als AZ verslechtert)
Dag 10-13: Verwijzing naar universiteit ( troosteloze toestand)

Wat mij ook opviel is dat de vitaminestatus/sporenelementen in het bloed nauwelijks gecontroleerd worden. Ook op de neurologische en cardiologische afdelingen, talrijke gevaccineerde JONGEREN (begin 20) met de symptomen die hier al veelvuldig beschreven zijn (verlamming, neurologische aandoeningen, ritmestoornissen, onhandelbare hoge bloeddruk…). De jongen worden ongeveer 2-4 maanden na “vaccinatie” symptomatisch.

Ik zou nog veel meer kunnen schrijven, als er interesse is, over de fascistische houding van talloze artsen tegenover niet-gevaccineerde mensen, het toenemende personeelstekort (meestal gevaccineerd).

DUITS

Hallo,

Ich habe bisher immer nur mitgelesen, denke jedoch, dass ich nun auch einmal was zusteuern muss.

Es wird nun zunehmend von einer “Pandemie der Ungeimpften” gesprochen, die Realität sieht jedoch ganz anders aus. Ich arbeite an einem Uniklinikum. Wir haben 82% GEIMPFTE auf der C-Station und noch 18% GEIMPFTE auf ITS.

Bei den Erkrankten auf der ITS zeigt sich folgendes:
– nahezu alle Übergewichtig (teilweise BMI 50!)
– zwischen Tag X (erste Symptome) und ITS Aufenthalt vergehen zwischen 10-13 Tage
– in dieser Zeit passiert (wahrscheinlich) keine adäquate Therapie (z.b. Zelenko Protokol)
– das Muster was ich erkenne, nach Sichtung der Aufnahmedokumentation, bei nahezu allen ITS Patienten ist folgendes:

Tag 1: Symptomatisch (Husten, kratzen im Hals etc.)
Tag 2-3: Arztbesuch (Verschreibung Antibiotika?)
Tag 7-10: Einweisung kleines Krankenhaus (da Verschlechterung AZ)
Tag 10-13: Überweisung an Uni (desolater Zustand)

Was mir darüber hinaus aufgefallen ist, ist, dass so gut wie nie der Vitaminstatus/Spurenelemnte im Blut überprüft wird. Auch auf den neurologischen und kardiologischen Stationen zahlreiche geimpfte JUNGE Menschen (anfang 20) mit den hier schon häufig beschriebenen Symptomen (Lähmung, neurol. Störungen, Rhythmusstörunen, nicht beherschbare Bluthochdruck….). Die jungen werden ca. 2-4 Monate nach “Impfung” symptomatisch.

Ich könnte noch einiges mehr schreiben, sofern Interesse besteht, bzgl. der faschistoiden Einstellung zahlreicher Ärzte Ungeimpften gegenüber, den zunehmenden Personalausfall (mehrheitlich geimpfte).

VERHAAL EN VIDEO 3

VERHAAL 2:

Goedenavond iedereen.
Mijn 2e post vandaag, ik lees al een hele tijd mee.
Ik ben 51, verpleegkundige sinds 1990, bij ISI sinds ’99.
In mei ’21 zakte ik in elkaar op de afdeling en sindsdien ben ik met ziekteverlof (burn-out/depressie). Ik kom langzaam weer “tot mezelf” en zie niet in dat ik ooit nog in de verpleegkunde zou willen werken. Hoewel ik veel van mijn werk hield.

Ik kan het veelbesproken rapport van de ambulancebroeder deels bevestigen.
Zelf had ik in januari ’20 een zware griepachtige infectie, maar op de een of andere manier was het heel anders en voelde ik me “kwaadaardig”. In die tijd ging ik vrijwillig met geamuseerde blikken alleen met MNS uit.

Ook in mijn kliniek zagen we schitterende cursussen (intubatie en buikligging binnen 30 minuten na opname), “witte longen”, patiënten met 60 SaO2 zonder noemenswaardige kortademigheid, maar verwoestende laboratoriumwaarden, enz.
Alle patiënten hadden eerdere ziekten en/of waren te zwaar; er zijn doden gevallen, ja.
Maar de atypische, de interstitiële pneumonie, waarvoor geen oorzaak of ziekteverwekker kon worden gevonden omdat C. nog niet bestond, hadden we elk jaar! Elk! Moeilijke hellingen met ECMO etc! Om nog maar te zwijgen van het griepseizoen 2017/18.

Dit jaar werd mijn kliniek helaas een “Covid Center”, wat leidde tot een enorme toename van het aantal gevallen, terwijl er geen enkel geval was in de omliggende klinieken.
Tijdens de “eerste golf” waren maximaal 5 van de 16 bedden bezet. Bedden werden op onethische wijze ‘geruimd’ (dat was beangstigend). De kliniek kreeg € 550 per dag per vrijgehouden bed, terwijl dringende operaties werden uitgesteld.
Op dit moment verneem ik dat er meerdere volledig gevaccineerde mensen met C op de afdeling liggen en dat een aantal volledig gevaccineerde collega’s thuis ziek C-positief zijn. Ik kan echter geen verandering van hart ontdekken.
Integendeel: er is een agressieve, vijandige toon jegens de weinigen die niet zijn ingeënt, ook van de kant van sommige artsen die ik tot nu toe als mensen en artsen erg heb gewaardeerd. Maar de maskers vallen elke dag een beetje meer.
De mensen raken steeds meer uitgeput, het ziekteverzuim neemt toe, maar ook de druk van bovenaf.
Ik kan en zal dit zieke systeem niet langer ondersteunen. Het juiste wordt op het juiste moment gevonden, daar vertrouw ik op.
Ik wens je het allerbeste, gezondheid boven alles en een goede cohesie!
Met dank aan Steffi & Co voor je belangrijke, waardevolle werk

Alle verhalen gaan verplaatst worden naar  Telegram: http://t.me/onwijsoneerlijk

VERHAAL 1:

Er zij aan herinnerd dat er een onderscheid moet worden gemaakt tussen NIV (niet-invasieve beademing met zuurstofmasker, ondersteunend) en IV (invasieve beademing, geïntubeerd en verdoofd). Beide vallen onder de overkoepelende term ‘ventilatie’ – vooral in de media – en er wordt geen onderscheid tussen gemaakt. Volgens mij maakt dat echter een enorm verschil!

Invasieve ventilatie wordt nu nog maar zeer zelden toegepast, wat zeker een positief effect zal hebben op het parcours. Het is nu bekend dat deze daaruit voortvloeiende gevolgen kunnen leiden tot verdere infecties.

Wat opvalt is dat symptomatische mensen die positief getest zijn en in het ziekenhuis liggen overwegend mensen met een migratieachtergrond zijn en vaak ook als terugkeerder moeten worden aangemerkt.

De meeste patiënten zijn niet gevaccineerd. Maar er zijn altijd gevallen waarin geïmmuniseerde mensen in het ziekenhuis belanden, ongeacht of ze hersteld zijn, twee of drie keer zijn ingeënt.

Meestal zijn het multimorbide ouderen uit het verpleeghuis.
Er zijn van tijd tot tijd uitbraken geweest in dergelijke instellingen en sterfgevallen onder mensen die tweemaal zijn gevaccineerd vanwege symptomatische Covid-infecties.

Wat echter ook zo nu en dan gebeurt, is dat patiënten die daadwerkelijk komen vanwege andere kwalen toevallig positief getest worden op het virus en dan natuurlijk – zonder symptomen – op het Covid-station vallen en daarmee in de statistieken.

Vaccinatieschade in de praktijk

Het merendeel van de medewerkers van de kliniek wordt gevaccineerd, soms drie keer. Net als bij de andere vaccinaties zijn ook medewerkers met de boostervaccinatie afwezig vanwege verkoudheidsverschijnselen of problemen met de bloedsomloop. Bij de meesten van hen werd de booster direct geïnjecteerd zonder te testen op antistoffen. In het geval van de individuele collega’s die ik ken die eerder AK hebben laten verwijderen, waren deze nog in voldoende hoeveelheden beschikbaar.

Op enkele individuele medewerkers na die constant klagen over niet-gevaccineerde mensen, zijn we een relatief tolerant ziekenhuis als het om dit onderwerp gaat.
Sinds vorige week zijn wij verplicht om de klant een bewijs van onze vaccinatiestatus te bezorgen.
In ons ziekenhuis geldt 3G voor bezoekers, niet-gevaccineerde medewerkers moeten twee keer per week een snelle antigeentest ondergaan, maar krijgen daar geen bewijs van. Voor zover ik weet hoeven gevaccineerde medewerkers niet meer in quarantaine, ook niet als ze nauwe contacten zijn.

Wat opvalt is dat veel jongere patiënten – dan we anders gewend zijn – op de gewone afdeling dienen. In de afgelopen maanden is er een toename van syncope, hartritmestoornissen, bradycardieën, pacemakerimplantaties en, voor mij, zeer gevoelige – gezichtsvelddefecten, gezichtsverlamming, meestal onvolledige ooglidsluiting. Meestal bij mannen tussen de 30 en 50 jaar. Ik heb dit de afgelopen 3 jaar niet zo vaak meegemaakt als in de afgelopen 2-3 maanden. Myocarditis, pericarditis en DVT soms bij 20-jarigen. Ik merk ook dat steeds meer mensen met reeds bestaande dementie, maar ook met nieuw ontdekt gedrag, zich openstellen. Op andere stations is dat niet anders en ik maak me er een beetje zorgen over.
Ik wil niet voor 100% zeggen of en wat het met de vaccinatie te maken heeft, maar ik kan het ook niet ontkennen. Helaas wordt dit allemaal niet in twijfel getrokken door de artsen, maar gewoon ijverig behandeld, aangezien de vaccinatiestatus ook niet wordt opgevraagd.

Inmiddels is er veel afgevlakt en lijkt het dragen van een masker of het niet herkennen van gezichten normaal geworden.

Ik wil hieraan toevoegen dat je als ziekenhuis- en verplegend personeel, als je in instellingen werkt, nog steeds de mogelijkheid hebt om gratis PCR- en antigeen-sneltesten te laten doen bij testcentra. Het enige wat je nodig hebt is een bewijs dat je in dit beroep hebt gewerkt.

Laat je sociaal niet in de steek, blijf gezond en vooral, blijf bij jezelf en laat je niet meeslepen door deze snelle tijd. Blijf genieten van het leven als het even kan en houd vast aan de kleine mooie dingen.

Vaccinatieschade in de praktijk

Man muss bedenken, dass man die NIV (Nicht invasive Beatmung mittels Sauerstoffmaske, unterstützend) und die IV (Invasive Beatmung, intubiert und sediert) unterscheiden muss. Beides fällt – gerade gerne in den Medien – unter den Überbegriff „Beatmung“ und wird nicht unterschieden. Meiner Meinung macht das jedoch einen gewaltigen Unterschied!
Invasiv beatmet wird mittlerweile nur noch sehr selten, was den Verlauf mit Sicherheit positiv beeinflusst. Mittlerweile weiß man ja dass diese folgenreiche Nachfolgen, a.e. weitere Infektionen mit sich bringen kann.

Was auffällt, dass positiv getestete symptomatische Menschen die im Krankenhaus liegen überwiegend Menschen mit Migrationshintergrund und oft auch als Heimreiserückkehrer einzustufen sind.

Zu Großteil sind die Patienten ungeimpft. Aber es gibt immer wieder Fälle, wo auch Immunisierte im Krankenhaus landen, egal ob genesen, zweifach oder auch dreifach geimpft.

Meist sind es multimorbide ältere Menschen aus dem Pflegeheim.
Es gab schon hin und wieder Ausbrüche in solchen Institutionen und Todesfälle bei zweifach geimpften aufgrund der symptomatischen Covid Infektionen.

Was allerdings auch hin und wieder vorkommt ist, dass Patienten, die eigentlich wegen anderen Leiden kommen zufällig positiv auf das Virus getestet werden und dann natürlich – ohne Symptome – auf die Covid Station und damit in die Statistik fallen.

Der Großteil der Klinikmitarbeiter ist geimpft, teils auch dreifach. Wie bei den anderen Impfung sind auch bei der Booster-Impfung Mitarbeiter aufgrund von Erkältungszeichen oder Kreislaufproblemen ausgefallen. Die meisten haben sich den Booster sofort injizieren lassen ohne Antikörper zu testen. Bei den einzelnen Kollegen die ich kenne, die zuvor AK abnehmen haben lassen waren diese noch in ausreichender Menge vorhanden.

Bis auf ein paar einzelne Mitarbeiter die permanent über Ungeimpfte herziehen, sind wir ein relativ tolerantes Krankenhaus was dieses Thema angeht.
Seit letzter Woche sind wir verpflichtet, dem AG einen Nachweis unseres Impfstatus vorzulegen.
In unserem Krankenhaus gilt 3G für Besucher, ungeimpfte Beschäftigte müssen sich zweimal die Woche einem Antigen-Schnelltest unterziehen, bekommen aber keinen Nachweis dafür. Soweit ich weiß, müssen geimpfte Mitarbeiter nicht mehr in Quarantäne, selbst wenn diese enge Kontaktpersonen waren.

Was auffällt ist, dass auf Normalstation viele jüngere Patienten – als wir es sonst gewohnt sind – aufschlagen. In den letzten Monaten vermehrte Synkopen, Herzrhytmusstörungen, Bradykardien, Schrittmacherimplantationen und für mich ganz heikel – Gesichtsfeldausfälle, Facialisparesen, meist ein nicht vollständiger Lidschluss. Überwiegend bei Männern zwischen 30 und 50 Jahren. Dieses haben ich in den vergangenen 3 Jahren nicht so oft erlebt wie in den letzten 2-3 Monaten. Myokarditis, Perikarditis und TVT teils bei 20 jährigen. Auch fällt mir auf, dass immer mehr Menschen mit dementiellen Vorerkrankungen aber auch neu entdeckten Verhaltensweisen aufschlagen. Dies ist auf anderen Stationen nicht anders und macht mir etwas Sorgen.
Ob und was davon mit der Impfung zusammen hängt will ich nicht 100% behaupten aber kann es auch nicht abstreiten. Leider wird davon nichts von den Ärzten hinterfragt sondern einfach fleißig drauf los behandelt, da der Impfstatus auch nicht abgefragt wird.

Mittlerweile hat sich vieles eingependelt und das Maskentragen bzw. nicht erkennen der Gesichter scheint normal geworden zu sein.

Ich möchte noch hinzufügen, dass ihr als Krankenhaus und Pflegepersonal wenn ihr in Einrichtungen tätig seid immer noch die Möglichkeit habt euch kostenlos bei Testzentren PCR und Antigen-Schnelltesten zu lassen. Ihr benötigt lediglich einen Nachweis dass ihr in diesem Beruf tätig seit.

Lasst euch nicht gesellschaftlich unterkriegen, bleibt gesund und vor allem, bleibt bei euch selbst und lasst euch nicht von dieser schnellen Zeit mitreißen. Genießt das Leben weiterhin sofern es möglich ist und haltet an den kleinen schönen Dingen fest.

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.