THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

Hypocriete De Jonge zondebokpolitiek lijkt vooral een witwasoperatie van het eigen falen. - Brandhaard

Hypocriete De Jonge zondebokpolitiek lijkt vooral een witwasoperatie van het eigen falen.

De Jonge hypocriete psychopatische tunnelvisie totaalbestuur kost levens

Het kabinet maakt een grote communicatiefout, betoogt debatexpert Lars Duursma. ‘Want hoe vaker minister Hugo de Jonge naar ongevaccineerden wijst, hoe minder de burger met twee prikken zich nog aan de coronaregels wenst te houden.’

De echte rode lijn is niet de IC uitbreiden, maar linksom en rechtsom iedereen aan de smartphone en Qr code te krijgen en daarna iedereen aan de digitale pas. Het gaat om het technische beest systeem van de mens. En van dit systeem, daarvan zal de satan gebruik maken. Ik doe niet mee met deze satans. Neen ik ga u niet veroordelen of u nu wel of niet gevaccineerd bent.

Dat laten we aan satans als Fauci, Biden, De Jonge, Gates, Soros, Big Pharma en Rutte over.

Bedenk u dat het in Australie al 10 maal zo erg is. Beslag leggen op bankrekeningen om mensen aan de injectie te krijgen. Heeft u de beelden al in China bekeken?. Dat wordt ook de toekomst van Nederland en heel veel Europese landen alles gericht op The Great Reset.

Rutte ronddolend op het Binnenhof met een tas met het logo van de WEF van Klaus Schwab op die tas. 

Slechts nog maar het begin van alles. Criminele cardiologen roepen nu al dat heel veel mensen door de zware komende griep 6 maal meer kans hebben op hartaanvallen. Ooit eerder gehoord hartaanvallen door een griep?

Ja in 2025 gaan er heel veel doden vallen door de huidige en komende vaccins. Nu al zijn de verhoogde sterftecijfers door de vaccins terug te vinden bij mensen boven de 60. In 2020 waren er geen verhoogde sterftecijfers Nu in 2021 met de vaccins wel in de groep boven de 60, de groep die als eerste gevaccineerd is.

Word wakker a.u.b. Het is allemaal geen toeval meer. Maar in de persconferentie hoort u dit niet. Bezoek ons telegram kanaal http://t.me/onwijsoneerlijk

Tip: een van de komende vaccins zal ricine bevatten zoek maar vast op Ricine maar dan wel via duckduckgo en niet via Google. Google heeft de meeste websites al gecensureerd. De vaccins voor het nieuwe virus zijn allang ingekocht Grafeen Vaccins straks met 5G bent u volledig traceerbaar. Facebook wordt META.

Het schip met 500 bedden ligt er nog steeds met volwaardig personeel. Er mogen geen cijfers uit de ziekenhuizen komen. Motie weggestemd door een volstrekt stelletje kippen zonder kop qua Kamerleden. Demissionarissen blijven missionarissen en alle burgers zijn straks de klos. Benzine vandaag op de autobaan 2.11 Gasprijzen offertes bij vrienden van 300 naar 500 euro p/maand en dan is het nog maar de vraag of het voldoende is. Wij zijn inmiddels de smartphones er uit aan het gooien Facebook Twitter Instagram weg ermee Cashgeld is binnen althans voor zolang als cash geld er nog is. Gevaccineerd of niet gevaccineerd het zal me een biet zijn Wij doen niet meer mee! Niet langer in dit land.

Alles gaan we afsluiten en we zijn dan allen nog op een SIM nummer bereikbaar. Neen we zien geen beren op de weg. We zaten voor ons werk in de media en we weten hoe het werkt. Hoofdredacteuren volledig in de macht van de overheid Journalisten die alleen nog maar hun verhaal mogen inleveren bij die hoofdredacteur en die bepaald wat er in de krant mag. Zijn richtlijnen van de overheid liggen in zijn la. Overigens hij heeft zich niet laten vaccineren. Hij weet veel teveel.

Als het gaat over voorspellingen, dan spant de leugenmedia de kroon sinds maart 2020 met alleen nog madame-soleil-nieuwsshows waarin enkel nog waarzeggende experts met kristallen bollen worden opgevoerd om het misdadige, politieke beleid, dat de grondwet schendt, recht te lullen – geen objectieve nieuwsberichtgeving meer om de bevolking te informeren over de werkelijkheid met feiten, maar enkel staatspropaganda, gecensureerde waarzeggerij met manipulatie van het publiek voor de volksverlakkerij.

Er bestaat helemaal geen nieuws/berichtgeving meer sinds corona.

De huizenmarkt gaat met de huidige inflatie volledig instorten. Banken vallen om. En dan nog maar een keer. Er komt een nieuw nog veel dodelijker virus te vergelijken met Ebola. In het vaccin dat nu al besteld is zal Ricine zitten en nog meer grafeen.

Terwijl het aantal (steeds jongere) vaxslachtoffers verder oploopt, blijven onze overheid en media u en mij verketteren als ‘egoïsten’ omdat wij liever niet aan deze enorme lijst doden, gehandicapten en ernstig zieken willen worden toegevoegd. Wie zijn hier nu de wappies?

Google is alles aan het censureren met het uitsluiten van namen zoals HCQ en Ivermectine. Japan volledig op Iver.. in dit land met 125 miljoen inwoners kregen vandaag 86 mensen een besmetting. Iedereen krijgt daar Iver… U kunt ons ook vinden op http://t.me/onwijsoneerlijk

Dat roept een belangrijke vraag op: was dit alles werkelijk onvermijdelijk? Welke beslissingen, zoals het sturen op ic-capaciteit en roekeloze versoepelingen, hebben de zorgsector anderhalf jaar lang uitgeput? Een jaar geleden was het verhaal van de pandemie nog overzichtelijk: we waren met z’n allen het slachtoffer, in de zorg werkten de helden en het virus (dat bewust menselijke eigenschappen kreeg toegewezen) was de schurk. Inmiddels hebben we een effectief vaccin, maar is de pandemie nog steeds niet voorbij. Dat vraagt om een nieuwe schurk. En de laatste maand klinkt er steeds meer kritiek op de kabinetskeuzen.

Daarop veranderde het demissionaire kabinet zijn verhaal: niet het virus, maar de ongevaccineerden zijn de schurk. Bijkomend voordeel: zo groeit het demissionaire kabinet snel uit tot de nieuwe held. Slim als kortetermijn-pr-strategie, desastreus bij pandemiebestrijding.

de Jonge

Want hoe meer je de schuld eenzijdig bij ongevaccineerden legt, hoe meer je alle anderen het gevoel geeft géén onderdeel te zijn van de oplossing. Kijk maar: met twee prikken in de bovenarm leeft het gevoel dat de burgerplicht erop zit en alles weer kan. Loop een kroeg, kantoor of kantine binnen en iedereen schudt weer handen en veronachtzaamt de basisregels. Terwijl het virus zich óók onder gevaccineerden kan verspreiden.

Dat vooral mensen zonder vaccinatie op de ic eindigen, betekent niet dat dit een ‘epidemie van de ongevaccineerden’ is. Het kan best dat zo’n besmetting een aantal stappen terug te herleiden is naar een besmetting onder gevaccineerden. Voor wie het ‘eigen schuld, dikke bult’ vindt voor ongevaccineerden: verdere verspreiding betekent ook dat kwetsbaren en mensen bij wie het vaccin niet goed werkt, zo in gevaar komen. En honderdduizenden het slachtoffer dreigen te worden van het zoveelste zorginfarct.

Hoe vaker Hugo de Jonge naar ongevaccineerden wijst, hoe bozer de overige 87 procent wordt en hoe minder deze groep – de overgrote meerderheid – zich nog aan de regels zal houden. Steeds weer benadrukken de wetenschappers hoezeer je polarisatie, uitsluiting en een schuldvraag moet voorkomen – júíst als overheid. Niet alleen omdat dit bestrijding van de pandemie ondermijnt, maar ook omdat het blijvende verdeeldheid kan creëren waarvan de gevolgen zich nog tot ver na de pandemie laten voelen. De grootste communicatie-uitdaging is te zorgen dat iedereen zich weer aan alle coronaregels houdt.

Alleen samen krijgen we corona onder controle. Probeer wrijving en verdeeldheid tussen groepen in de samenleving weg te nemen in plaats van op te stoken. Want deze zondebokpolitiek lijkt vooral een witwasoperatie van het eigen falen.

Door van antivaxer zondebok te maken, ondermijnt kabinet de pandemiebestrijding

De Jonge

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.