THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

CRIMINELE VACCIN WEETJES - Brandhaard

CRIMINELE VACCIN WEETJES

CRIMINELE VACCIN WEETJES

Veel mensen beschouwen alles als complot. Echter als de waanzin blijft dat criminele regeringen blijven beweren dat het vaccin heiligmakend is dan is onderstaand bericht een duidelijk signaal dat ook ziekenhuizen in het complot zitten. We gaan met de boostershots naar een humanitaire ramp De 7 dagen incidentie is in Nederland in 3 dagen gezakt van +54% naar +35%
Bovendien een bericht voor ouders met jonge kinderen Pfizer heeft aangekondigd dat hun vaccin een ‘stofje’ krijgt zodat kinderen na vaccin geen hartaanval krijgen. Pfizer erkend dus dat de al bestaande hartaanvallen te wijten zijn aan hun vaccin. U bent dus gewaarschuwd daar kinderen van 5 – 18 jaar niet volgroeid zijn.


Marcel Levy schrijft het Covid probleem volledig weg op het tekort aan ziekenhuispersoneel.

Venray Nieuws en kijk er maar voor weg

BREAKING, Ziekenhuis in Venlo betrapt op een regelrechte leugen. Info van binnenuit geeft een totaal ander beeld over de gesloten IC’s! Dit komt ons ter ore:

“VieCuri Ziekenhuis heeft 24 IC bedden. 10 daarvan zijn gesloten (niet nader omschreven). 6 zijn gesloten vanwege personeelstekort. Dan blijven er nog 8 over, maar die zijn inderdaad bezet waarvan 2 (boven 70) met COVID. Vaccinatiestatus onbekend. De overige 6 hebben andere oorzaken. We hebben een opnamestop vanwege personeelstekort, hoge instroom patiënten (van allerlei oorzaken) en de uitstroom van patiënten ligt stil vanwege geen thuiszorg of verpleeghuisbedden.”

Aldus de interne bron. Ziekenhuizen liegen u dus keihard voor in het belang van het systeem. Ergo: grote kans dat de cijfers die FvD nu aan het opvragen is, ook gemanipuleerd zijn

Dit verklaart het ziekenhuis:

https://www.omroepvenray.nl/nieuws/2021/11/02/opnamestop-ziekenhuis-viecuri

CRIMINELE VACCIN WEETJES

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.