THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

Ik ben niet een echte sporter - Brandhaard

Ik ben niet een echte sporter

Ik ben niet een echte sporter.


Wel wandel ik een kleine 2 uur p/d met mijn twee honden en krijg dus gelukkig meer dan genoeg beweging. >> De vieze spelletjes van De Jonge >> Neem sportscholen en amateur voetbalverenigingen (BUITENBEZOEK}, bij de mens weg en laat hem en haar totaal ongelukkiger en depressiever worden. De groep van 2 miljoen mensen die alleen al niet eens meer het contributiegeld voor hun kinderen kunnen betalen reken ik nog niet eens mee.

Delen op Reddit Delen op Telegram Delen op LinkedIn

Het is zo opvallend Schouwburg, Theater, Evenementen Geen van dit alles mag meer. De getallen en beelden in Duitsland Australië China zijn schrijnend WALGELIJK Let op tussen neus en lippen door zijn straks ook NIET essentiële beroepen aan de beurt. Het hele spel wordt langzaam doorgevoerd om de amateursport dan even te ontlasten en dan toch de NIET essentiële beroepen er door te drukken. En de terrassen in de horeca drukken we er toch even snel in. Geen kamerlid die het door had.

Het aantal PCR testen die elk virus opsporen die we dan ook hebben voor Drosten met zijn gegapte patent in Nederland heeft vandaag de heugelijke dag bereikt dat precies 17.1 miljoen mensen in Nederland zijn getest.

Daar zitten Nederlanders tussen die met elke snotneus vooraan staan en inmiddels al wel 12 x getest zijn. Dit heeft de burger inmiddels 2200,00 euro per burger gekost. Voor heel veel mensen twee maal een maandsalaris. Nu zijn er ineens 32.000.000 mondkapjes niet meer te gebruiken die Sywert ooit heeft ingekocht.

Elke minister had hier controle op moeten hebben, maar de Jonge ziet dat niet {psychopathische tunnelvisie} en zou reden moeten zijn tot het wegsturen van De Jonge. Marcel Levy zit al te azen op zijn functie. Gisteren bij de READ SHOP binnen gelopen om te kijken of het boek van Klaus Schwab The Great Reset te verkrijgen is, maar vergeet dat maar.

De eigenaar in mijn plaats daarop aangesproken en hem gevraagd of hij vaker over dit boek werd aangesproken. Jazeker zei hij. Mijn antwoord Wat ben je dan voor een inkoper {droplul} dat je het niet op voorraad hebt.

Vraag is natuurlijk ook welke bedrijven gaat De Jonge opvoeren als NIET Essentieel. Hoort daar de READ SHOP ook bij of gaat De Jonge ook nog uitmaken wat we wel of NIET mogen lezen?. Ik weet het zeker omdat deze lijntjes in dit boek te lezen zijn en De Jonge, maar vooral Rutte de grootste REET KRUIPER van de WEF is.

Delen op Reddit Delen op Telegram Delen op LinkedIn

Delen op Reddit Delen op Telegram Delen op LinkedIn

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.