THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

Talking About a REVOLUTION - Brandhaard

Talking About a REVOLUTION

Talking About a REVOLUTION

https://www.youtube.com/watch?v=Xv8FBjo1Y8I Hoe krijgen we overheid eronder? Als de @NOS het niet meer weet gaan ze over op de GROENE AGENDA wat het nieuwe zelfmoordmiddel wordt. De Groene Agenda wordt alleen voor 2 miljoen Nederlanders die al in zware armoede zitten misschien wel de doodsteek.

Kijk die gasten die meer dan 5000 netto verdienen deert het allemaal niet maar diegenen die met 1000 euro per maand moeten rondkomen zullen hele rare nare gedachten komen.

Waar moeten die hun gas en elektriciteitsrekening dan van betalen. Het is allemaal in het boek van Klaus Schwab The Great Reset We moeten de pijp uit. Ik zeg dit niet met trots. Gisteren kreeg ik een 6e bericht van een goede bekende die er een eind aan gemaakt heeft, maar dat wat ik ook wil zeggen is dat AZ Turnhout 90% en GZA Antwerpen 100% vol met gevaccineerden liggen.

Talking About a REVOLUTION

Het probleem zit niet bij ongevaccineerde meer, allang niet meer!. Ik vraag nu me echt af realiseren die mensen eigenlijk wel wat voor een rotzooi ze hebben genomen. Ga voor uzelf zorgen: Chloordioxyde, 3 p/d dennennaaldenthee, elke dag Vitamine C, D3, Quercetine elke dag een appel dus zink en selenium elke Dag. Wat ook prima spul is is zwarte zaad komijn olie. Op die manier krijgen we de overheid er onder! SAMEN ALLEEN! Want de overheid zit op een heel vies vals plat.

En realiseer u dat Rutte, Kaag, Halsema, Grapperhaus, Hoekstra, Ploumen allemaal de ballen van Schwab likken om alleen maar aan hun eigen hachie te denken. Gaan we door op de weg van goedkeuren van zelfdestructie, terroristische activiteiten van de overheid en de belastingdienst en de Big Farma dan verzeker ik een humanitaire ramp.

De 200 leden bij de TOP waren allen behandeld met ivermectine dat onze overheid verbiedt tot op de dag van vandaag. Het is te krankjorum voor woorden. Ook de elite gebruiken allen ivermectine. Wereldwijd zijn er meer dan een 1/2 miljoen doden door vaccins en bijna 3 miljoen ernstige bijwerkingen U wilt het gewoon niet zien. Of Toch! Want OF TOCH kan nog zeker drie jaar duren.

Talking About a REVOLUTION

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.