THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

Kent u ze nog? Al die mensen met de arm omhoog! Niets heeft u geleerd - Brandhaard

Kent u ze nog? Al die mensen met de arm omhoog! Niets heeft u geleerd

HITLER TIME

Talking about a revolution

O wist je het niet… het komt door de 13% ongevaccineerde en de gevaarlijke varianten (lees dit aub op een sarcastische toon)

Overigens nog steeds zijn 13.03 miljoen mensen volledig gevaccineerd 76% en niet 87%. Van die 76% worden heel veel mensen voor 2025 ernstig ziek.

Nu al door het vaccin wereldwijd meer dan 50.000 doden en bijna 3.000.000 zeer ernstige bijwerkingen.

Veel zult u er niet van meemaken daar de komende 3 jaar de media , de overheid, de Big Pharma, huisartsen, medici, Big-Tech: Facebook, Instagram, Google, programmamakers, influencers het spel mee spelen.

Bewijs te over maar de meerderheid nam de prik en volgt braaf het dictatoriale beleid. Erkennen dat de prik wel eens ongezond kan zijn is voor deze groep psychologies onmogelijk.

Een dreiging van 0,84% was genoeg om ze aan de experimentele gentherapieën te krijgen voor het ganse leven.

De matrix waar in ze nu gezogen zijn zullen ze met hand en tand verdedigen.

En de niet gevaccineerde medemens word gezien als vijand. Als je dan ook nog eens geen masker draagt ben je helemaal loslopend wild waar ze alle hun frustraties opgebouwd na 19 maanden met alle restricties en onteigeningen op kunnen botvieren.

Goedgekeurd en gestimuleerd door o.a. Hoeders des vaderlands maar inmiddels de uitermate criminele De Jonge, Paternotte, Pandora-Hoekstra, WEF Ploumen en Halsema, Grapperhaus en WEF-Rutte en consorten.

De ondergetekende van deze column zegt: “dat in zijn ogen dit  geen hoeders maar landverraders zijn”.

WANT: Is er een andere term voor mensen die onze welvaart, vrijheden en gezondheid willens en wetens verkochten aan machten buiten onze grenzen?

HITLER TIME

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.