THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

Oplichters, charlatans, leugenaars en andere regeringsonderkruipsels ‹ E.J. Bron ‹ Reader — WordPress.com - Brandhaard

Oplichters, charlatans, leugenaars en andere regeringsonderkruipsels ‹ E.J. Bron ‹ Reader — WordPress.com

Over oplichters, charlatans, leugenaars en andere regeringsonderkruipsels
5 uur geleden

(Door: “Henk der Niederländer”)

Het is voor de mensen die iets meer hersenen hebben dan een microbe nu ondertussen wel duidelijk dat we vanaf dag één belogen zijn door Rutte, De Jonge, Grappenhaus en zo nog een stuk of 50 leugenaars die in Den Haag huizen. Even een klein voorbeeldje: in België zijn momenteel bijna alle mensen die in de grote ziekenhuizen liggen, geprikten (niet mijn woorden, maar woorden van mensen met kennis). Zou de situatie in Nederland anders zijn, zou je je af kunnen vragen.

Aan de hand van verklaringen uit ziekenhuizen in Maastricht en Arnhem, Amsterdam UMC en meerdere bronnen blijkt dat het in Nederland niet anders gesteld is, maar de charlatans, leugenaars en andere regeringsonderkruipsels in Den Haag steken hun vingers in hun oren en zingen keihard lalalalalala, want die boodschap komt niet goed over uiteraard.

Het gajes van het WEF zal wel opdracht gegeven hebben om deze berichten als onwaar te beschouwen en er dus geen aandacht aan te besteden, ondanks dat deze berichten van de werkvloer komen. Ondertussen is het voor de meesten al wel duidelijk dat deze hele gentherapie geen ene flikker helpt tegen iets als corona, maar ondertussen al wel heel erg veel slachtoffers maakt met veel bijwerkingen, in meer of mindere mate ernstig, waarbij je gelooft het niet vermeld wordt dat deze mensen meerdere onderliggende aandoeningen hebben, wat ik en velen met mij vanaf het begin gemist hebben bij de zogenaamde corona-slachtoffers.

Zoals Seneca op Vrijspreker weet te melden, begint ook in de VS het kwartje te vallen, omdat er toch wel heel erg veel slachtoffers zijn nadat ze ingespoten zijn met de rotzooi van de farmaceutische industrie.

Via CCTV kwam ik een link tegen die verwijst naar een artikel op Frontnieuws, wat me toch wel even aan het denken zette met wat voor soort rot tuig we te maken hebben dat er alles aan zal doen om de mensheid terug te brengen naar 500 miljoen en ik geef de lezer de goede raad om dat artikel te lezen en goed in zich op te nemen waar we mee van doen hebben. Alweer een link Henk??? Ja, inderdaad weet ik ook dat te veel links in een artikel de leesbaarheid geen goed doen, maar helaas heb ik ze moeten plaatsen om dit schrijven enigszins begrijpelijk te houden.

Dan de gevolgen van hetgeen vandaag de dag speelt in Nederland. We hebben met zijn allen gezien wat er momenteel speelt in Australië en ik kan je garanderen dat dit het voorland is van Nederland, want de psychopaten Rutte, De Jonge en Grappenhaus zijn echte fanatieke volgelingen van de Schwab-doctrine en zullen er alles aan doen om zijn doctrine door tedrijven in Nederland, dat dan weer als voorbeeld moet gaan dienen voor de rest van Europa.

Overigens heb ik de prachtige beelden uit Den Haag van de demonstratie zitten kijken, maar ben er verder dus van overtuigd geraakt dat de hele kliek in Den Haag zich daar geen ene reet van aan zal trekken en er dus maar één optie over blijft, namelijk het hele spul uitroken, hoewel de kans daarop klein is om maar niet te zeggen miniem. Want dan komt de vraag op: wie moeten dat doen?? De min of meer bejaarden die hier bij “E.J. Bron” zitten en de dingen duidelijk zien??? Zal niet gaan, beste lezers, want daarvoor zijn jonge mensen nodig en laat dat nou net precies die bevolkingsgroep zijn die zich pertinent niet wil laten voorlichten en meer interesse heeft om naar festivals te gaan en zich dus met liefde en plezier laat vergiftigen door de farmaceutische industrie.

Daarom is helaas mijn conclusie dat Nederland en daarmee Europa verloren is en uigeleverd wordt aan de wereldmaffia, onder leiding van het grootkapitaal en big tech. Verder zal het mijn tijd duren in de hoop dat deze ellende nog even van Bulgarije verwijderd blijft, hoewel ik ook wel inzie dat de dingen elkaar allemaal wel heel erg snel opvolgen.

De lezers hier zullen wel gemerkt hebben aan mijn schrijven dat ik in ieder geval de laatste maanden een heel stuk pessimistischer geworden ben betreffende de afloop van dit hele gebeuren. Ik hoop uiteraard dat ik er faliekant naast zit, maar alles wijst erop dat de kans heel erg groot is dat ik gelijk ga krijgen.

Met vriendelijke groet uit het Bulgaarse.

Door:
“Henk der Niederländer”
(www.ejbron.wordpress.com)

Source: Over oplichters, charlatans, leugenaars en andere regeringsonderkruipsels ‹ E.J. Bron ‹ Reader — WordPress.com

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.