THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

EEN KEIHARDE WEF-SCHADE-KLAP OP DE NEDERLANDSE SAMENLEVING. - Brandhaard

EEN KEIHARDE WEF-SCHADE-KLAP OP DE NEDERLANDSE SAMENLEVING.

2g-REGEL is nu al aangekondigd: Ondernemers mogen gaan kiezen voor 2g of 3g in December.

Slechts 29% heeft nog maar vertrouwen in het coronabeleid. Slechts 41% heeft nog vertrouwen in De Jonge.

De media met name natuurlijk de NOS lult alles krom dat recht is en sluit het Journaal psychologisch vrij vaak af bijna altijd met een dierenvideo. Dit keer de pinquin. Laat u toch gewoon niet langer belazeren.

EEN KEIHARDE WEF-SCHADE-KLAP OP DE NEDERLANDSE SAMENLEVING.

Volstrekt verkeerde #NLP #persconferentie: “Wat kan ik voor jou doen, Wat doe je voor mij”? Rutte zegt eigenlijk geloven we alleen maar in de maatregelen naar een 2G en 3G-maatschappij en die gaan we over 3 weken invoeren want Hoekstra, Ploumen, Grapperhaus, Rutte, Maxima, Halsema ze zitten allemaal in de WEF kliek van Klaus Schwab. Het #WEF-plaatje is bijna compleet.

Nederland stort in. De sport stort in, de economie, het vermaak, de horeca EN dat is dus de opzet die in het gehele WEF-spel zit.

Big-Tech en grote bedrijven blijven overeind.

Jan pilo en niet essentiele-winkels en horeca, evenementen moeten kapot. Jongeren mogen niet met elkaar meer praten. Want dat is eigenlijk de groep waar ze het meest bang voor zijn . Als die groep gewoon naar buiten komt is het klaar dus zelfs bijeenkomsten zullen net als nu al in Canada verboden worden.

Iedereen neemt het maar omdat u nog steeds in de vaccins geloofd alleen over drie maanden voelt u zich verschrikkelijk belazerd.

We voorspellen u: De Pleuris gaat uitbreken en dat is wat ze willen. De pleuris breekt uit omdat gevaccineerde langzaamaan in de gaten krijgen dat ze belazerd zijn met de vaccins. Blijf verstandig mensen GEEN OPSTAND GEEN RELLEN. In een paar weken moeten de besmettingen naar beneden want wat zegt Rutte: “Het virus zit overal bij zowel gevaccineerden als ongevaccineerden. Hugo de Jonge: “Vroeg of laat komen er nog 18.000 mensen in het ziekenhuis terecht. Maar met de vaccins zouden we overleden zijn oh sorry overlopen”. Het lag hem op de lippen.

Er is geen bescherming tegen het virus. Griepvaccins hebben ook altijd achter de feiten aan gelopen.
Klaar! Alle bewijzen zijn er.

En ook de NLP-methode van Hugo de Jonge wordt uit de kast getrokken. Het probleem is niet dat het een vaccinatie plicht wordt, maar we willen de niet gevaccineerden beschermen. “We hebben elkaar nodig” Vertrouw op betrouwbare informatie.

Dus ons advies is:
Doe de TV uit, Gooi Facebook, Instagram en WhatsApp er uit.
Stop met kijken naar Rutte en de Jonge, NOS en alle praatprogramma’s.

Ons 2e ADVIES: Neem een oude Nokia en maak weer lol. Bescherm jezelf want dan bescherm je de ander.

Mensen blijven elkaar besmetten. Elke dag zijn er 150 virussen in de lucht dus de bla bla van de Jonge is volstrekt ongeloofwaardig. Voorlopig zijn we tot 2025 hiermee bezig misschien nog veel langer.

Een verstandig besluit >>> Nederland uit en wegwezen!. <<< of als u nog 0% vertrouwen heeft STOP met betalen van uw inkomstenbelasting aan een criminele overheid en belastingdienst. 


Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.