THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

Brief aan alle Kamerleden Klaus Schwab de Nieuwe Nazi - New World Order - Brandhaard

Brief aan alle Kamerleden Klaus Schwab de Nieuwe Nazi – New World Order

Klaus Schwab de Nieuwe Nazi en het staat gewoon op zijn WEF website


Weer zijn het Duitsers Merkel. Vonder Leyen, Schwab


Geachte leden van de Eerste en Tweede Kamer,

In bijlage de punten die de WEF, Rutte, DeJonge, Hoekstra, Grapperhaus Halsema, Ploumen, Kaag met ons burgers van plan zijn en nu al in de fase november tot maart 2022 hebben doorgedrukt.

Naar aanleiding van de nieuwe en strengere coronamaatregelen ontvangt u hierbij mijn schrijven.

Graag wil ik bij u onder de aandacht brengen de impact van de huidige coronamaatregelen voor mij als (on)gevaccineerde burger.

De huidige maatregelen, met name de uitbreiding van de coronatoegangsbewijzen (CTB), heeft een enorme impact op mijn leven. Inmiddels heeft het hele beleid ervoor gezorgd dat ik een enorme tweedeling in de maatschappij ervaar. Twee groepen (de gevaccineerde en de ongevaccineerde) staan inmiddels lijnrecht tegenover elkaar. Op de werkplek, in vriendenkringen, in families, bij buren en in het sociale leven is inmiddels veel onrust en onbegrip naar elkaar ontstaan en ervaar ik hierdoor conflicten en ruzies. Mensen hebben geen begrip meer voor elkaar.

Er zijn veel mensen die weloverwogen hebben besloten om het vaccin niet te nemen. Het lange termijneffect is nog lang niet bekend. Daarnaast zijn de bijwerkingen die wel bekend zijn een reden voor veel mensen om tot geen vaccinatie tegen corona over te gaan. Je zou kunnen zeggen dat deze reden in principe ook een keuze op medische gronden is. De angst op medische problemen op langere termijn op te lopen speelt hier vaak een grote rol in.

Een grote groep mensen kan geen vaccinatie nemen wegens een aandoening of ziekte. Deze groep heeft de keuze om niet meer mee te mogen doen met het normale leven in de maatschappij of een groot risico te nemen (en dus de gezondheid in gevaar brengen) om wel nog mee te mogen doen. Met alle gevolgen van dien. Je mag hier niet meer spreken van een keuze aangezien dit een onmogelijke keuze is. Deze groep voelt zich letterlijk met hun rug tegen de muur staan. Het voelt onmenselijk en oneerlijk. Veel stres en angst wordt ervaren.

WEF, THEGREATRESET

Inmiddels is er ook gebleken dat een groep gevaccineerde juist spijt heeft van de vaccinatie. Al dan niet hebben ze zich indirect gedwongen gevoeld om zich te laten vaccineren, maar blijken achteraf niet achter de keuze te hebben gestaan of hebben ontzettend veel last van negatieve bijwerkingen. Ook is er onder de groep gevaccineerde een groep mensen die totaal niet achter de CTB staan. Tevens kunnen zij nog steeds ziek worden en andere mensen besmetten. De groep begrijpt de huidige regels ook niet met betrekking tot het behouden van het groene vinkje bij besmetting. Vanuit deze groep komt ook kritiek op het feit dat ze zonder test met een potentiële besmetting gewoon toegang hebben tot alles binnen de maatschappij.

Ieder mens dient een vrije keuze te hebben. Echter voelt deze keuze absoluut niet meer vrij. Mensen voel zich gedwongen om een risico op hun gezondheid te nemen door het nemen van vaccin die achteraf misschien meer slecht dan goed voor hen blijkt te zijn.

Juist in deze tijden is het belangrijk om aan je gezondheid te werken, lichamelijk maar ook mentaal. Aan je gezondheid werken door fit en actief te zijn in de sportschool is onmogelijk gemaakt, tenzij je een vaccinatie neemt. Dit heeft er nu voor gezorgd dat er mensen worden beperkt in het gezond houden van hun lichaam en geest. Ontspanning is nodig om een goede mentale gezondheid te behouden, maar door het afnemen van alle prettige dingen in het leven is ook dit onmogelijk geworden voor een grote groep die niet gevaccineerd is. Hierdoor wordt er veel stress ervaren en de verharding in de maatschappij zorgt dat dit alleen nog maar verergert.

De niet gevaccineerde mensen voelen zich niet gehoord en daarnaast voelen velen zich hierdoor niet menswaardig behandeld door de overheid. De onrust die hierdoor is ontstaan maakt dat mensen met angst naar de toekomst kijken. Ook veel verdriet wordt ervaren hierdoor. De mentale gesteldheid is hierdoor verslechterd en het leven wordt als zwaar en niet positief ervaren.

Om met je kinderen naar de zwemles te kunnen of een voorstelling of een optreden te kunnen zien, een bezoekje aan de sportschool of gewoon een kopje koffie tijdens een middag winkelen kunnen ongevaccineerde alleen als keer op keer een PCR wordt afgenomen. In de praktijk betekent dit dat deze mensen bijna dagelijks naar een test locatie moeten gaan om zich te laten testen. Dit is praktisch gezien onhaalbaar. Het dagelijkse drukke leven met werk en gezin laat weinig ruimte over om tussen ontspanning en de dagelijkse dingen ook nog tijd te vinden om (vaak in een andere gemeente) een test locatie te bezoeken. Hiermee word je indirect verplicht om de vaccinatie toch te nemen. En zoals hierboven beschreven is er juist weloverwogen besloten om dat niet te doen, omdat het voor deze mensen beter voelt of hun gezondheid dit niet toestaat.

Graag wil ik u vragen om aandacht hieraan te besteden. De groep ongevaccineerde mensen zijn ook mensen. Zij hebben ook gevoelens en recht op een normaal dagelijks leven en menswaardig bestaan. Ongeacht welke medische keuze er ook gemaakt wordt. Ik wil op u een beroep doen om te zorgen dat de maatschappij weer nader tot elkaar komt en te zorgen dat het indirect afdwingen van een vaccinatie stopt. Dat het probleem in de zorg bij de kern wordt aangepakt en niet ten laste wordt gelegd bij een groep ongevaccineerde mensen met alleen maar kortetermijn oplossingen die steeds weer terug keren.

Met vriendelijke groet en waarschuwende groet,

Ton

Stadskanaal


KlausSchwabKlaus Schwab de Nieuwe Nazi en het staat gewoon op zijn WEF website

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.