THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

Kuiken PvdA 2g en 3g debat: SEX met mondkapjes wordt het nieuwe NORMAAL? - Brandhaard

Kuiken PvdA 2g en 3g debat: SEX met mondkapjes wordt het nieuwe NORMAAL?

Afgekaderd 2g en 3g debat volledig in #d66 hand van Vera Bergkamp.

Niemand durft het hoge woord eruit te gooien! Niemand. We zitten vol in The Great Reset en het kabinet ligt op schema.

Het valt op: VandenBerg {VVD}, Paternotte {D66}, de Vries {VVD} ingestudeerde stukjes.

“Wat gaat u dan doen”.

Kuiken PvdA: “SEX met mondkapjes wordt het nieuwe NORMAAL” tenminste het lijkt er wel heel veel op. Ventileren 15 minuten in de winter de ramen open met drastisch stijgende gasprijzen omdat de kut moffen de pijplijn niet open willen stellen. De prijs is vandaag gestegen van 84 Mwh naar 88 Mwh. De aanzet voor deze maatregelen vindt u hieronder.

Het ziekenhuispersoneel is – 27.000 min in een jaar tijd. Niets is er gedaan!. Gebrek aan personeel is de bottelnek. 10 Jaar Rutte beleid is dramatisch voor Nederland. We zijn gestegen naar PLAATS 8 in de wereld met hoge besmettingsaantallen per week.

Kabinet Rutte is al 10 jaar bezig met TheGreatReset

Over vaccinatieschade en de zeer slechte bescherming van vaccins zoals AZ en Jansen mag niet gesproken worden. Pfizer is gewoon na 6 maanden uitgewerkt.

VVD schrikt van de slechte beschermingscijfers van de vaccins: AstraZeneca en Jansen hebben nog slechts 13% zekerheid en straks met de boosters hetzelfde verhaal.

De beelden in de social media zijn voor wat betreft vaccinatieschade te schrijnend voor woorden. Het zijn er veel teveel om nu te zeggen dat het FAKE Nieuws is. Dat is het allang niet meer. Als de angst voor Covid net zo hoog wordt als voor de vaccins is het verhaal over en uit.

2g en 3g

Flikker er maar weer serum boosters tegenaan zodat nog meer ouderen de klos zijn straks.

Kuiken PvdA zegt: “Op de lange termijn moet het kabinet EERLIJK ZIJN. We moeten accepteren dat voor de komende jaren alleen boosters, mondkapjes, ventileren en afstand houden moet worden ingesteld om Covid eronder te krijgen.

Kuiken Het is grote Bullshit die je durft te beweren omdat er prima  geneesmiddelen zijn en mensen gewezen moet worden dat ze iets aan hun gezondheid moeten doen. Wat doet het kabinet>>>> SPORTSCHOLEN SLUITEN<<<

Gaat er nu niet eindelijk eens een keer een lampje bij u branden. Hoe kun je in Godsnaam vragen dat een kabinet eerlijk moet zijn als we te maken hebben met onderstaande psychopaten en onderstaande WEF kliek.


WEF, THEGREATRESET


Onze grondwettelijke rechten zijn weg en naar de kloten als dit er allemaal door komt.

Jaap van Dissel komt eerst overtuigend met 2 weken oude cijfers in de briefing voorafgaand aan het corona 2g-debat. Fleur Agema maakt hem af. OMT heeft nooit een 2g beleid geadviseerd. De vraag is als ze het wel gedaan zouden hebben of dat de taak van deze onbehoorlijke instantie is. Het kabinet moet in de pas blijven met de Klaus Schwab regels en heeft dit zelf verzonnen. Bedankt Hugo! Achthonderduizend arbeidsmigranten gaan straks de schuld krijgen omdat ze zich niet laten vaccineren en moeilijk bereikbaar zijn.

Er wordt gegoocheld met getallen.

Bedrijven gaan failliet binnen een jaar startend begin april 2022. Heel veel bedrijven lopen kapot door 2g en 3g, lockdowns. Gevaccineerden denken nog steeds dat alles kan omdat het kabinet beloofd heeft dat het VRIJHEID zou gaan geven. De GROTE leugen bij zelfs Kamerleden is dat er maar 13% gevaccineerd in de ziekenhuizen liggen Pertinente onzin die moet stoppen. Het getal is inmiddels 62%.

Vaccinatieplicht komt kijn naar Australie, Belgie, China, Canada. We zijn er zeker van. Als de Kamerleden zich weer laten overrompelen met 5 wetswijzigingen nu vandaag, zal dit land vallen en dat is de absolute absurde bedoeling van alles.

Het is HAAT, ONRECHT, Uitspelen van mensen, BEPERKING VAN VRIJHEDEN, GEEN UITBREIDING IC CAPACITEIT.

27.000 verpleegkundigen zijn al weggepest. In Duitsland worden 300 ziekenverzorgenden per dag ingevlogen omdat verpleegkundigen, die zich niet willen laten vaccineren, precies weten wat de afgrijselijke gevolgen van de vaccins zijn.

Hugo de Jonge blokkeert computers van ziekenhuispersoneel omdat de cijfers van gevaccineerden in het ziekenhuis niet naar buiten mogen komen. Hugo denkt dat de burger DOM is.

FASE 3 AGENDA WEF-november-2021 – maart 2022. #ikdoenietmeermee

Als je liegt en bedriegt, doe je niet aan #vrijheid en #democratie: Partij ‘V’ { haal de V en D van Vrijheid en Democratie maar weg}. In plaats van de V dan maar de P van psychopaten. {PV} Psychopaten Vereniging. Het oude normaal mag niet terugkomen. Ga a.u.b. als burger voor de 5 nieuwe wetswijzigingen liggen. U tekent uw eigen doodvonnis. #cda #vvd #d66 en CU? worden allang niet meer geloofd door de burger.

Er is nog slechts 21% vertrouwen in dit – let op – demissionaire kabinet #baudetheeftgelijk anders is het niet. De zogenaamde complottheorieen van de ‘Wappies‘ zijn allemaal uitgekomen nu na 20 maanden. Nu Baudet de WEF er bij haalt, wordt dat ook weer als complottheorie gezien, die april 2022 een waarheid als een koe zal worden.

Een falend beleid zal tot gevolg hebben dat burgers tegen elkaar opgezet worden dat dan tot dramatische rellen met doden zal leiden met tot gevolg een compleet ontregeld Nederland.

Waar het alleen maar omgaat?: Zie onderstaande flyers:
Ja en die staan echt op de website van de WEF van Klaus Schwab.

Er zijn oplossingen. Dat wat er bij de teststraten binnenkomt zijn gevaccineerde mensen omdat ongevaccineerden niet voor elke scheet naar een teststraat rennen. Ongevavaccineerden gebruiken elke dag Vitamine C, D3, zink, selenium en Quercetine en raak je dan alsnog besmet met een een genezingspercentage van 99,176% dan neem je chloordioxyde een dennennaalthee 3 x per dag.

2g en 3g

KlausSchwab

2g en 3g

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.