THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

Dat laten we dat aan satans als Fauci, Biden, De Jonge, Gates, Soros, Big Pharma, Blackrock, Vanquard en Rutte over - Brandhaard

Dat laten we dat aan satans als Fauci, Biden, De Jonge, Gates, Soros, Big Pharma, Blackrock, Vanquard en Rutte over

Gevaccineerden veroorzaken de meeste besmettingen en tegenstanders van het serum worden uitgeschakeld.

De echte rode lijn is niet de IC uitbreiden, maar linksom en rechtsom om iedereen aan de smartphone en Qr code te krijgen en daarna iedereen aan de digitale pas. Effe 2g en 3g er door heen jassen. Het gaat om het technische beest systeem van de mens. En van dit systeem, daarvan zal de satan gebruik maken. Ik doe niet mee met deze satans. Neen ik ga u niet veroordelen of u nu wel of niet gevaccineerd bent.

1.8 miljard sponsort BigFarma om de kosten voor Factcheckers te betalen die de social media nodig zegt te hebben om u voor alle fake-nieuws te beschermen. Wat hebben ze te verbergen!?

Smartphone, QR-code en straks de digitale pas, 2G en 3G en u ziet het niet.

Dat laten we dat aan satans als Fauci, Biden, De Jonge, Gates, Soros, Big Pharma, Blackrock, Vanquard en Rutte over.

Waarom kinderen tot 18 jaar vaccineren als de genezingsgraad 99,98% is zonder medische behandeling

Bedenk u dat het in Australie al 10 maal zo erg is. Beslag leggen op bankrekeningen om mensen aan de injectie te krijgen. Heeft u de beelden al in China bekeken?. Dat wordt ook de toekomst van Nederland en heel veel Europese landen alles gericht op The Great Reset.

Rutte ronddolend op het Binnenhof met een tas met het logo van de WEF van Klaus Schwab op die tas. 

WEF, THEGREATRESET

Slechts nog maar het begin van alles. Criminele cardiologen roepen nu al dat heel veel mensen door de zware komende griep 6 maal meer kans hebben op hartaanvallen. Ooit eerder gehoord hartaanvallen door een griep?

HerdImmunity

Ja in 2025 gaan er heel veel doden vallen door de huidige en komende serum boosters. Uit GlobalHealthUK statistieken blijkt dat gevaccineerden door de serums hun volledige immuniteit verliezen.

Nu al zijn de verhoogde sterftecijfers door de vaccins terug te vinden bij mensen boven de 60. In 2020 waren er geen verhoogde sterftecijfers Nu in 2021 met de vaccins wel in de groep boven de 60, de groep die als eerste gevaccineerd is.

Word wakker a.u.b. Het is allemaal geen toeval meer. Maar in de persconferentie hoort u dit niet. Mondjesmaat in het coronadebat wel maar dan vliegen er weer allerlei strondvliegen omheen. Bezoek ons telegram kanaal http://t.me/onwijsoneerlijk

Tip: een van de komende vaccins zal ricine bevatten als Marburg voor 20255 uitbreekt. of mers. Zoek maar vast op Ricine maar dan wel via duckduckgo en niet via Google. Google heeft de meeste websites al gecensureerd. De vaccins voor het nieuwe virus zijn allang ingekocht. Grafeen Vaccins straks met 5G bent u volledig traceerbaar. Facebook wordt META. En daarna afhankelijk van welk vaccinnummer u heeft ingespoten heeft gekregen bent u met een druk op de knop DOOD!.

Het schip met 500 bedden ligt er nog steeds met volwaardig personeel. Er mogen geen cijfers uit de ziekenhuizen komen. Motie weggestemd door een volstrekt stelletje kippen zonder kop qua Kamerleden.

Demisionarissen blijven missionarissen en alle burgers zijn straks de klos. Benzine vandaag op de autobaan 2.11 Gasprijzen offertes bij vrienden van 300 naar 500 euro p/maand en dan is het nog maar de vraag of het voldoende is. Wij zijn inmiddels de smartphones er uit aan het gooien Facebook, Twitter Instagram weg ermee Cashgeld is binnen althans voor zolang als cash geld er nog is. Gevaccineerd of niet gevaccineerd het zal me een biet zijn. Wij doen niet meer mee! Niet langer in dit land.

Alles gaan we afsluiten en we zijn dan allen nog op een SIM nummer bereikbaar. Neen we zien geen beren op de weg. We zaten voor ons werk in de media en we weten hoe het werkt. Hoofdredacteuren volledig in de macht van de overheid. Journalisten die alleen nog maar hun verhaal mogen inleveren bij die hoofdredacteur en die bepaald wat er in de krant mag. Zijn richtlijnen van de overheid liggen in zijn la. Overigens hij heeft zich niet laten vaccineren. Hij weet veel teveel.

Als het gaat over voorspellingen, dan spant de leugenmedia de kroon sinds maart 2020 met alleen nog madame-soleil-nieuwsshows waarin enkel nog waarzeggende ‘experts‘ met kristallen bollen worden opgevoerd om het misdadige, politieke beleid, dat de grondwet schendt, recht te lullen – geen objectieve nieuwsberichtgeving meer om de bevolking te informeren over de werkelijkheid met feiten, maar enkel staatspropaganda, gecensureerde waarzeggerij met manipulatie van het publiek voor de volksverlakkerij.

Er bestaat helemaal geen nieuws/berichtgeving meer sinds corona.

De huizenmarkt gaat met de huidige inflatie volledig instorten. Banken vallen om. En dan nog maar een keer. Er komt een nieuw nog veel dodelijker virus te vergelijken met Ebola. In het vaccin dat nu al besteld is zal Ricine zitten en nog meer grafeen. Pfizer heeft een grafeengehalte van 99%.

Terwijl het aantal (steeds jongere) vaxslachtoffers verder oploopt, blijven onze overheid en media u en ik verketteren als ‘egoïsten’ omdat wij liever niet aan deze enorme lijst doden, gehandicapten en ernstig zieken willen worden toegevoegd. Wie zijn hier nu de wappies?

Onderzoek in Engeland wijst uit dat 0-18 jarigen nauwelijks in het ziekenhuis terecht komen en 100% geneest. Waarom dan serums geven aan deze doelgroep. Blijf met je poten van kinderen af Hugo. Bloed aan je handen.!, dat je elke avond voor het slapen gaan weer moet weg poetsen.

Google is alles aan het censureren met het uitsluiten van namen zoals HCQ en Ivermectine. Japan volledig op Iver.. in dit land met 125 miljoen inwoners kregen vandaag 86 mensen een besmetting. Iedereen krijgt daar Iver… U kunt ons ook vinden op http://t.me/onwijsoneerlijk

The Great Reset

KlausSchwab

KlausSchwab

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.