THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

Oplichting Overheidsinstanties - Brandhaard

Oplichting Overheidsinstanties

Oplichting Overheidsinstanties

[Terugkijken] Debat over de ontwikkelingen rondom het coronavirus Tweede KamerVan Meijeren: ”Wat kinderen door jullie wordt aangedaan is onacceptabel!”Sadistisch ritueel misbruik: Slachtoffers verdienen onafhankelijk onderzoekKijktip: Pepijn van Houwelingen ‘Uw tijd komt nog wel’ Recht uit het hart: ‘The great reset” door dominee Paul VisserKyle Rittenhouse verdict watch, jury deliberationsFleur Agema: Dramatische stijging onder gevaccineerde mensen in grafiekVergelijkt FvD het CORONABELEID met de JODENVERVOLGING?Geniale Caroline vd Plas fileert wanbeleid Hugo de JongeBetoog Pieter Omtzigt:’ Pakket Belastingplan 2022 -Tweede KamerGideon van Meijeren kaart ritueel kindermisbruik aan

Oplichting Overheidsinstanties

Botsing in de Kamer: Kartel is woest over oplezen feiten CoronaGideon van Meijeren ‘Géén onkunde maar onwil, feitelijk onjuist’ v Aukje de VriesThierry Baudet over uitsluiting en discriminatie: ”Waar gaat dit eindigen?”Fleur Agema wil Hugo d Jonge ontslaan vervangen door Marcel Levi

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.