THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

Breaking: Ziektekostenverzekeraar gaat niet betalen aan gevaccineerden - Brandhaard

Breaking: Ziektekostenverzekeraar gaat niet betalen aan gevaccineerden

Nederlandse zorgverzekeraar bevestigt dat Covid injecties medisch experiment zijn waarvan schade niet wordt vergoed


Twee voorbeelden (van de honderdduizenden) van de nieuwe betekenis van het woord ‘veilig’ anno 2021. (3)16 jarige Singaporese tiener krijgt € 142.000 schadevergoeding na hartaanval door Covid injectie – ‘Nederlandse slachtoffers durven niet te zeggen dat hun bijwerkingen / schade door hun injecties komen, want dan wordt het niet gedekt door hun verzekering’ – Grootschalig bedrog met statistieken afgedwongen door WHOHet ministerie van Gezondheid in Singapore heeft aangekondigd dat een 16 jarige jongen die een hartaanval kreeg na zijn eerste Pfizer shot, een schadevergoeding van (omgerekend) € 142.000,- krijgt om de kosten van zijn behandeling te kunnen betalen.In het Westen zijn vaccinatieslachtoffers minder gelukkig.


in de Verenigde Staten krijgen veel mensen met een maximale zorgverzekering niets uitgekeerd, en ook Nederlandse slachtoffers kunnen naar een vergoeding fluiten. De verzekeraars kunnen zich namelijk beroepen op een clausule waarin staat dat ze niets hoeven te betalen bij schade na deelname aan een medisch experiment. En dat is precies wat deze als ‘vaccins’ vermomde mRNA gentherapie injecties zijn.


De 16 jarige jongen werd 6 dagen na zijn eerste Pfizer shot getroffen door een hartstilstand, nadat hij pal na de injectie acute myocarditis had gekregen. De overheid keert nu een bedrag van 225.000 Singaporese dollars aan hem uit. Het geld is afkomstig uit het speciale Vaccine Injury Financial Assistance programma. In Singapore wordt namelijk wèl erkend dat ‘vaccinaties’ bepaald niet zonder risico zijn.


Enkele jaren geleden keerde de Nederlandse overheid overigens tientallen miljoenen euro’s schadevergoeding uit aan de ouders van honderden kinderen die na hun Mexicaanse griepvaccinatie een hersenbeschadiging (narcolepsie) hadden opgelopen. Dat gebeurde natuurlijk in alle stilte, omdat men niet het risico wilde lopen dat bevolking vragen zou gaan stellen over de gepropageerde ‘veiligheid’ van vaccinaties. (Zie ook ons artikel van 01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners).


Eerder telefoongesprek met RIVM ging vorig jaar viraal


Tom Zwitser (Blue Tiger Studio) sprak gisteren met Peter Grootswagers en Ferdinand van der Neut over de vraag of bijwerkingen en schadelijke gevolgen van de Covid ‘vaccins’ verzekerd zijn.


Peter Grootswagers is de maker van het vorig jaar viraal gegane filmpje waarin hij op 29 september het RIVM opbelde, en te horen kreeg dat ‘corona’ inderdaad bijna geen klachten geeft, en mensen die ‘positief’ testen maar overlijden aan iets anders, zelfs als dat een verkeersongeluk is, toch als corona slachtoffers in de statistieken komen.


De mainstream media blijven dag aan dag en van uur tot uur beweren dat de Covid injecties zo ‘veilig’ zijn en amper bijwerkingen geven, maar de berichten van getroffen mensen op het internet schetsen een totaal ander verhaal. Bovendien bevestigen de officiële Europese en Amerikaanse statistieken dat deze ‘vaccins’ juist een ongekende slachting aanrichten.


CZ medewerker: Schade na experimentele Covid injectie wordt niet vergoed


Peter Grootswagers filmde hoe hij CZ opbelde met de vraag dat hij wil meedoen aan een medisch experiment, en of de eventuele schade dan door zijn verzekering wordt vergoed. Antwoord: ‘We weten het nog niet.’


Nadat het was uitgezocht, kreeg hij te horen dat hij NIET verzekerd is als hij er vrijwillig aan meedoet, en dat dus op eigen risico is.


Vervolgens bracht hij het feit ter sprake dat de corona ‘vaccinaties’ tot eind december 2023 officieel een ‘trial’ zijn en daarmee dus een experiment. ‘Dus stel dat ik dat vaccin neem en ik krijg daar iets van, dan wordt het dus niet vergoed.’ Antwoord van de CZ medewerker: ‘Nee, want op de brief (uitnodiging corona vaccinatie) staat letterlijk dat u zelf mag weten of u dit doet. En neem je het risico om het te doen, dan is dat voor uzelf.’


‘Dus als ik me laat vaccineren, en krijg dan een hersenbloeding – want ik hoor over best heftige bijwerkingen -‘ (de medewerker bevestigt dit met drie keer ‘ja’) ‘- dan wordt het dus niet vergoed door mijn zorgverzekering?’ Inderdaad, antwoordt de medewerker, ‘omdat ze niet kunnen bewijzen dat het van de vaccinatie afkomt.’ De eventuele ziekenhuis opname wordt natuurlijk wel gewoon vergoed vanuit de basisverzekering, ‘maar dan wel met eigen risico dat u moet betalen.’


‘Maar het is nog wel een medisch experiment, toch?’ vraagt Grootswagers. ‘Ja, en dat is de reden dat ik het zelf ook niet doe,’ antwoordt de medewerker. Grootswagers zegt dat je wel gepusht wordt om deze injecties te nemen. ‘Precies, je krijgt sociale druk, en dat is wat ik voel vooral. Ik heb mijn eigen redenen, en dat is dat er te weinig onderzoek naar gedaan is. En daarom wil ik het nog niet.’ Haar persoonlijke advies (‘ik praat alleen over mezelf’) is dan ook om inenting tegen Covid ‘nog maar even uit te stellen en af te wachten totdat er meer onderzoek is gedaan.’


‘Slachtoffers durven ‘vaccinatie’ niet aan te wijzen’


Grootswagers wijst erop dat nu er geen link mag worden gelegd tussen de injecties en gezondheidsschade, deze gevallen ook niet bij het Lareb worden bijgeschreven. Zwitser: ‘Het kan ook andersom zijn, dat ze de hele bevolking in dit experiment willen… Als ze bijwerkingen zouden accepteren, kunnen ze niet zeggen dat het een veilig vaccin is.’


Ferdinand van der Neut zegt dat gevaccineerde mensen door deze insteek nu worden opgedrongen om de bijwerkingen en schade die ze ondervinden, zelf ook niet te koppelen aan de injecties. ‘Want als ze zeggen ‘dit komt door het vaccin’, zijn ze niet gedekt. Op die manier worden de cijfers en statistieken heel erg onderdrukt. Al die mensen die bijwerkingen krijgen, gaan tegen deze muur aanlopen.’


Zwitser: ‘Dit is dus eigenlijk de kern van de reden waarom die bijwerkingen niet in de statistieken voorkomen? Officieel bestaan er geen bijwerkingen van het vaccin, en dat wordt elke dag in de kranten bejubeld, dat het allemaal zo super veilig is.’ Grootswagers: ‘Ja, en als mensen bang zijn om het te melden, of de arts zegt dat het niet door het vaccin kan komen… blijft het een ‘veilig’ vaccin.’ Er wordt dus geen eerlijk verhaal verteld, omdat mensen nu geen vergelijking kunnen maken tussen het risico van corona en het risico van de injecties.


Grootschalig bedrog met statistieken afgedwongen door WHO

Dat politici (zoals minister de Jonge) beweren dat ‘het niet door vaccinatie komt, maar na vaccinatie’**, is ook volgens Van der Neut ‘de wereld op zijn kop.’ Volgens de WHO richtlijnen moet iemand die aan kanker overlijdt maar een positieve PCR test heeft, als ‘corona dode’ worden geregistreerd. Bij de Covid ‘vaccinaties’ is het precies omgekeerd. (Zie ook ons artikel van 02-01: ‘WHO past regels misbruikte PCR test aan om vaccins succesvol te doen lijken’ en 19-02: Peer-reviewed studie: Covid dodental minstens 1600% overdreven’).


** ‘U stond in een lift die een paar verdiepingen naar beneden stortte. U heeft door deze angstaanjagende gebeurtenis lichamelijke of psychische klachten opgelopen. Achteraf blijkt dat de lift niet goed is onderhouden. U heeft daardoor recht op schadevergoeding voor het lift ongeluk,’ geeft Juridisch Bureau Letselschade als voorbeeld. Betrokken op de Covid injecties luidt de boodschap van de politiek: ‘U heeft geen recht op vergoeding, want u heeft geen hoofdwond opgelopen doordat de lift naar beneden stortte, maar omdat u daarna met uw hoofd tegen de deur kwam.’


De misleiding in Nederland is zó schaamteloos groot, dat mensen die met een gebroken been in het ziekenhuis belanden en ‘positief’ worden getest, als ‘corona ziekenhuisopname’ worden geregistreerd. Grootswagers wijst op een recent artikel in de Volkskrant waarin stond dat dit in (minstens) 60% van alle gevallen zo is. Het percentage patiënten dat daadwerkelijk ernstige luchtwegklachten heeft, is hoogstwaarschijnlijk minimaal.

Ziektekosten

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.