THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

HUGO LIEGT - Brandhaard

HUGO LIEGT

OPROEP AAN ALLEN-HUGO LIEGT

ARRESTEER ALLE KAMERLEDEN, MEDIA en BEWINDVOERDERS BINNEN DE WEF. Als we dat niet doen en achter onze schermen TV en Radio blijven zitten gaat we helemaal fout.


FASCISTISCH OOSTENRIJK ,,een nederlaag voor iedereen die betrokken is bij de beheersing van de EPEDEMIE”. Er is de nodige kritiek op politici die te laat en ongepast zouden hebben gereageerd. ,, De eenzijdige falende maatregelen worden met opzet zo genomen zodat net als in Oostenrijk verplichte vaccinatie in heel Europa ingevoerd kan worden. Bijna te vergelijken met de gaskamers in de 2eWO.Er is slechts een antwoord

De politiek is al ‘te ver heen’ en zal zich er daarom niets van aantrekken, maar deze wereldwijde protestdag kan wel dienen om meer mensen bewust te maken van de inktzwarte duisternis die over onze samenlevingen aan het neerdalen is, en de dringende noodzaak om dat zo snel mogelijk met verbondenheid en vastberadenheid te stoppen.

—————————————————————————————————————————————-

Amerikaanse econoom Martin Armstrong roept zelfs op tot ‘een ouderwetse militaire coup om deze politici weg te sleuren… en te vechten tegen deze buitenlandse (‘Great Reset’) invasie’ – ‘Zwitsers moeten World Economic Forum bestormen’ – Komende maanden is het erop of eronder

—————————————————————————————————————————————–

Om te voorkomen dat we onder het mom van de volksgezondheid met keiharde fascistische maatregelen steeds dieper in deze communistische ‘Great Reset’ Agenda-2030 klimaat-vaccindictatuur worden gestort, en ervoor te zorgen dat we onze vrijheid en zelfbeschikking weer terugkrijgen, is het cruciaal dat een substantieel deel van de ordehandhaving de illegale bevelen van de politiek begint te negeren en openlijk de kant van het volk kiest. In Oostenrijk, waar ongevaccineerden huisarrest hebben gekregen en waar letterlijk op hen wordt gejaagd als ze het wagen toch de deur uit te gaan, is deze tegenbeweging inmiddels begonnen. In de Amerikaanse staat Oklahoma heeft een generaal van de Nationale Garde de vaccinatieverplichting voor alle militairen onmiddellijk na zijn aanstelling ingetrokken.

‘We hebben een ouderwetse militaire coup nodig’

‘Politie en leger in Oostenrijk staan op tegen de regering,’ schrijft de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. ‘Wat we nodig hebben is een ouderwetse militaire coup om deze politici in sommige landen weg te sleuren, zodat de rest bang wordt voor een revolutie. Zo ontvouwt zich een ‘politieke besmetting’. Alleen als het leger en de politie besluiten om de levens van de mensen te beschermen in plaats van de toekomst van hun eigen kinderen te vernietigen, zal het recht weer uit de as omhoog kunnen stijgen.’

WEF, HUGOLIEGT

WEF, THEGREATRESET

Vaccinatiegraad 87% een grote leugen

Conclusie: ca. 10 miljoen mensen van 12 jaar en ouder zijn geïnjecteerd. 5 miljoen niet geïnjecteerd. 2.5 miljoen kinderen van 0-12 jaar mogen (nog) niet geïnjecteerd worden.

HUGO LIEGT


Twee weken geleden er liggen 3% gevaccineerden in het ziekenhuis. Inmiddels is dat getal 61%.

In één week tijd, 1.397 mensen opgenomen in het ziekenhuis, net als 3-4 jaar geleden. Wellicht nu iets meer of minder dan toen. Maar wat denk je? Zijn het de ‘ongevaccineerden’ 50 jarige die hier met griepverschijnselen in het ziekenhuis komen te liggen tijdens het griepseizoen?


DR Zelenko


Oostenrijk gaat over op verplichte vacciantei voor de Kerst 2021


HUGO LIEGT

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.