THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

Chloordioxyde 100% werkzaam tegen Covid19 - 1984 - Brandhaard

Chloordioxyde 100% werkzaam tegen Covid19 – 1984

Chloordioxyde 100% werkzaam tegen Covid19

Hoe maak ik chloordioxyde

Chloordioxyde 100% werkzaam tegen Covid19

Montagnier concludeerde: “In elk land volgt de sterftecurve de inentingscurve.”

Dr. Nathan Thompson, arts in de Amerikaanse staat Illinois, heeft aan de hand van een aantal bloedonderzoeken bij een patiënt aangetoond dat de volledige COVID-19 vaccinatie het natuurlijke immuunsysteem bijna volledig vernietigt.

Er zij op gewezen dat dit slechts het bloedonderzoek van één persoon is. Niettemin zijn de resultaten die vóór de inenting en na de eerste en tweede dosis zijn verkregen, uiterst zorgwekkend. Aangezien, volgens Thompson, de getroffen patiënt nu lijdt aan auto-immuniteit.

Chloordioxyde 100% werkzaam tegen Covid19


Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.