THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

Officiele WHO Database onthult een HORROR-SHOW Kom in OPSTAND NU! - Brandhaard

Officiele WHO Database onthult een HORROR-SHOW Kom in OPSTAND NU!

WHO Database

De weg naar een totale controle is ingezet door de EU. zie bijlages De media is Staatsmedia. De complete media zit er met zijn dikke reet in Ze hebben bloed aan de handen. Tegenstanders zullen worden uitgeschakeld. Alles loopt op schema.
Voor april zult u zich achter de oren krabben hoe in zo’n korte tijd dit alles heeft kunnen gebeuren. De volgende stap wordt 2g zonder testen en verplichte vaccinatie en ineens zijn er nog nauwelijks besmettingen.
Als straks de eerste kinderen overlijden door o.a. hartfalen worden heel veel jonge ouders wakker De pleuris zal dan uitbreken. De beelden uit Rotterdam zijn daar niets bij en pas op we keuren dat niet goed. Politie wordt aan de kant geschoven. Er komt dan een Europese politiemacht.
Er zullen nog veel meer buitenlanders binnen gehaald worden en de terreuraanslagen komen in volle hevigheid terug.
De spanningen tussen Rusland en Europa zullen escaleren en de oorlog in Oekraïne zal beginnen en Poetin zal overal de schuld van krijgen. Macron stuurt op dit moment vliegtuigen met 70.000 kg ammunitie naar de grens op die plaats.

Intro door Watchdog

De bron van het volgende uitstekende artikel is hier .

De website Covid Call to Humanity is een uitstekende bron voor tot nadenken stemmende artikelen en ik raad het ten zeerste aan.

Bekijk voordat we ingaan op het artikel deze verbijsterende WHO-samenvatting van bijwerkingen, met deze opmerkingen:

Om echt te begrijpen hoe erg het is, vergelijk in de onderstaande tabel een bekend, relatief veilig medicijn zoals hydroxychloroquine, dat competente artsen over de hele wereld met aanzienlijk succes hebben gebruikt als remedie tegen Covid.

Hydroxychloroquine wordt al iets meer dan een halve eeuw gebruikt.

Gedurende die tijd heeft het 32.641 ADR’s opgebouwd.

Wat de WHO het “Covid 19-vaccin” noemt, heeft 2.457.386 bijwerkingen veroorzaakt. Dat is meer dan ZEVENTIG keer zoveel.

ZEVENTIG KEER .

Maar het heeft dat astronomische aantal in minder dan een vijftigste van de tijd opgebouwd   (een jaar in plaats van 53).

Extrapolatie van deze cijfers meer dan 50 jaar, vinden we dat de “Covid19 vaccin” is bijna VIERDUIZEND keer zoveel kans op een ADR te produceren.

VIER DUIZEND KEER.

WEF, HUGOLIEGT

Als we vergelijkbare vergelijkingen uitvoeren, vinden we bijvoorbeeld dat de Covid19-vax ADR’s opbouwt met DUIZEND KEER zo snel als de polio-prik.

Of vergelijk die andere veilige, succesvolle Covid19-remedie, Ivermectine: de covid-vaxen hebben in een twintigste van de tijd meer dan 400 keer zoveel bijwerkingen gekregen, wat neerkomt op ACHT DUIZEND KEER  zo snel de Covid-vax opgelopen bijwerkingen  .

Een heel snelle optelling van de cijfers in mijn hoofd vertelt ons, als mijn wiskunde correct is (controleer het als je een rekenmachine bij de hand hebt), dat de “Covid vax” in het eerste jaar van zijn uitrol meer ADR’s heeft opgelopen dan alle andere vermelde geneesmiddelen samen .

Houd er ook rekening mee dat, hoewel de grootste zorg de langetermijnschade is die deze experimentele biochemische agentia in de loop van de tijd aan het lichaam zullen toebrengen, we de reacties op korte en onmiddellijke termijn zien.

Het aantal en de ernst hiervan verraste iedereen (inclusief degenen die waarschuwen voor de langetermijneffecten) en het feit dat deze niet waren voorzien of voorspeld, is vernietigend bewijs dat deze experimentele middelen bij miljoenen mensen werden geïnjecteerd voordat ze behoorlijk waren uitgeprobeerd en getest – een orgie van moorddadige roekeloosheid zonder weerga in de geschiedenis.

En dit alles in naam van het “aanpakken” van een relatief milde bug waarvoor al verschillende veilige en effectieve remedies bestonden.

En nu voor het aanbevolen artikel:

WHO’s VigiAccess toont meer dan twee miljoen bijwerkingen na COVID-vaccinatie

Terwijl het covid-inentingsprogramma zijn uitrol voortzet, zijn er massale rapporten over bijwerkingen. De meest ongebreidelde gebruikte en geciteerde is het Amerikaanse Center for Disease Control and Prevention (CDC) Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) en in Europa, Eudravigilance, en in de UK Yellow Cards.

Voor velen onbekend, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) haar eigen monitoring van bijwerkingen, genaamd  VigiAccess . Het is een webgebaseerde tool om samengevatte statistieken op te halen over bijwerkingen van vaccins die zijn gemeld aan het World Health Organization Program for International Drug Monitoring (WHO PIDM).

Op hun website beweerde VigiAccess dat het was ontworpen om meer transparantie te bieden aan het medische veiligheidssysteem door een basisoverzicht te geven van de mogelijke bijwerkingen die zijn gemeld in verband met een bepaald geneesmiddel.

Voor dit artikel hebben we toegang gekregen tot deze database en hebben we het COVID-19-vaccin gecodeerd als het betreffende medicijn, en het Vigiaccess-resultaat laat op het moment van schrijven in totaal  2.403.628  gemelde bijwerkingen zien. Bijwerkingen na inenting variëren van milde bijwerkingen zoals roodheid van het vaccinatiegebied tot ernstige bijwerkingen (SAE’s), waaronder overlijden.

figuur 1

In de bijwerkingen zijn er 27 algemene categorieën en ongeveer 200 bijwerkingen per categorie. Pyrexie [1]  is een van de meest voorkomende bijwerkingen na COVID-vaccinatie, met 506.815 incidenties en een zeldzame complicatie van miltcongestie [2],  waarbij één geval werd gemeld onder honderden andere ‘zeldzame’ gevallen.

De belangrijkste ADR-categorieën zijn de volgende:

  1. Algemene aandoeningen en toedieningsplaatsstoornissen  , waaronder ontsteking van het centrale zenuwstelsel, coma, Petil mal-epilepsie, Parkinson, ontsteking, bloedingen en overlijden.
  2. Zenuwstelselaandoeningen  zoals tremoren, toevallen, gezichtsverlamming (of Bell’s Palsy), Guillian-Barre-syndroom en cognitieve stoornis.
  3. Skeletspierstelsel- en bindweefselaandoeningen  bestaan ​​uit myalgie (spierpijn die aanvoelt als een verrekte spier die pijn doet bij zowel rust als beweging), artralgie (pijn in een of meer gewrichten. De pijn kan worden omschreven als scherp, dof, stekend, brandend of kloppend en kan in intensiteit variëren van mild tot ernstig) en pijn in de extremiteiten.
  4. Maagdarmstelselaandoeningen  met misselijkheid, braken en diarree, waaronder bloedingen en trombose als de meest voorkomende.
  5. Huid- en onderhuidaandoeningen , waarvan de meest voorkomende huiduitslag, pruritus (onaangenaam, irriterend gevoel waardoor u aan uw huid wilt krabben) ,  hyperhidrose (overmatig zweten) zijn. Het omvat ook onderhuidse bloeding, ontsteking van de huidlaesie en auto-immuunziekte met blaarvorming.

Vervolgens hebben hartaandoeningen, psychiatrische stoornissen en reproductieve stoornissen omvangrijke statistieken over bijwerkingen.

Zie onderstaande afbeelding voor het overzicht van de bijwerkingen na COVID-vaccinatie.

Afb.2 ADR-distributie

Ook zien we in figuur 2 hieronder dat bijwerkingen vaker voorkomen tussen 18-44 jaar en minder bijwerkingen naarmate de leeftijd afneemt, vooral bij 0-27 maanden oud. Wat echter alarmerend is, is dat kinderen jonger dan 11 jaar bijwerkingen hebben gemeld (die op dit moment nog niet worden gevaccineerd). Dit toont een overdracht van gevaccineerde ouders of verzorgers. [In lijn hiermee heeft een kinderfysiotherapeut die klokkenluider is geworden, met Stew Peters gesproken over hoe ze kinderen ziet komen met dezelfde soort post-vaccinatiesymptomen die ze bij volwassenen zag [3] ].

Afb. 3 Leeftijdsverdeling

WHO

U kunt toegang krijgen tot het volledige overzicht op  https://vigiaccess.org/

Deze gegevens zijn van cruciaal belang om aan te tonen dat de verwondingen veroorzaakt door deze vaccins niet te verwaarlozen zijn, zoals de autoriteiten en de reguliere media (MSM) ons willen doen geloven. En we weten ook dat op basis van de Harvard-studie in opdracht van het Center for Disease Control (CDC), in Vaccine Adverse Events Reporting System, het slechts minder dan 1% [4]  van de werkelijke bijwerkingen vastlegt , dus dat cijfer wordt aangepast aan Vigiaccess, we kunnen zeggen dat de totale ADR’s al een verbazingwekkende 200 miljoen zouden zijn.

Zijn deze cijfers onbeduidend? De gerapporteerde bijwerkingen omvatten ernstige bijwerkingen die de dagelijkse activiteiten van ontvangers van het vaccin verstoorden, waaronder blijvende invaliditeit en sterfgevallen. Andere bijwerkingen zijn echter ondoorgrondelijk en onvoorstelbaar, wat we alleen in sciencefiction kunnen zien. Bijvoorbeeld draaien van de elleboog, draaien van de knie, glazige ogen, kwijlen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van bijwerkingen die doorgaans niet worden gemeld bij eerdere vaccins, en die zeker niet worden gepubliceerd door de reguliere media.

Deze ADR-demografie is verbazingwekkend en mag niet worden genegeerd [in het verleden zou het krijgen van 50 doden na het gebruik van een experimenteel medicijn al hebben geleid tot een terugtrekking van de markt, zie De  sterk geciteerde COVID-arts komt tot een verbluffende conclusie: regering schrobt geen ongekende aantallen ‘ van sterfgevallen door injectie ]. Dit is de reden waarom er wereldwijd massale pushback en afwijkende meningen plaatsvinden. Mensen vertrouwen hun regeringen niet langer omdat de meesten de ernst van bijwerkingen na vaccinatie verbergen.

In de Filippijnen worden gegevens over bijwerkingen niet strikt gecontroleerd, dus we kunnen de massale bijwerkingen die in andere landen worden gemeld niet zien. We moeten ons afvragen: waarom is de Filippijnse regering zo zelfgenoegzaam in geneesmiddelenbewaking als ze weten dat deze COVID-vaccins nog steeds experimenteel zijn? [Zie  FDA wist dat COVID-vaccins tot ernstige bijwerkingen zouden leiden, er werd opgeschoonde informatie aan mensen gegeven om aarzeling met vaccins te voorkomen .]

Waar zijn de Filippijnse gegevens over bloedstolsels, hartontstekingen en neurologische aandoeningen die bekende bijwerkingen zijn van de “vaccins”? Zijn we misschien uitverkoren mensen die immuun zijn voor de bijwerkingen die mensen in andere landen al hebben gehandicapt?

Omgekeerd willen we ook herhalen dat deze covid-injecties geen infectie voorkomen en de overdracht remmen. Dit feit wordt bevestigd door Vigiaccess-gegevens, zie top 32 van de gemelde infecties en plagen na inenting in figuur 3 hieronder.

Fig.4 Gedeeltelijke lijst van infectie en besmetting

Sommigen denken misschien dat het noodlot niet iedereen overkomt. Misschien wordt u gespaard van de onmiddellijke bijwerking, maar gegevens spreken van de feiten. Deze prikken zullen onherstelbare schade aanrichten. [Zie  Dr. Charles Hoffe: mRNA-vaccins zullen de meeste mensen doden door hartfalen, 62% heeft al microscopisch kleine bloedstolsels ; AAPS: Bloedstolsels komen voor bij alle COVID-vaccins ; EMA vindt verband tussen vaccins en hartontsteking ; Experimentele mRNA-vaccins kunnen langdurige chronische ziekten veroorzaken ; Peer-reviewed onderzoek toont aan dat mRNA-vaccins neurodegeneratieve ziekten kunnen veroorzaken .]

Als regeringen echt zorgen voor de volksgezondheid en het belang van de burgers, moet massale ‘vaccinatie’ worden stopgezet.

[Veel experts spreken zich al uit tegen deze vaccins, zie  Pro-Vaccine-expert waarschuwt: Stop massale vaccinaties Harvard-studie: Vaccins zullen de pandemie niet beëindigen ; Pro-vaccin expert op het gebied van “immune ontsnapping”, massale vaccinatie en het creëren van “oncontroleerbare monster”-virussen . Lees ook  Harvard-studie: vaccins zullen de pandemie niet beëindigen ; Taiwan heeft meer doden door COVID-19-ziekte dan door COVID-19-ziekte ; Waterford, Ierland: gevaccineerde patiënten op IC even hoog als totaal aantal COVID-patiënten op IC vorig jaar ; COVID-gegevens uit Israël: ‘alarmerend en schokkend’ .]

WHO

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.