THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

AIVD INSCHAKELEN of een TRIBUNAAL? De hele rotzooi op één pagina - Brandhaard

AIVD INSCHAKELEN of een TRIBUNAAL? De hele rotzooi op één pagina

AIVD Onderzoek naar WEF Lijntjes?

Of een Tribunaal? Of een COUPE?

WAAROM IS ER GERICHT GESCHOTEN IN ROTTERDAM. Er zijn opnames van agenten en mannen in het zwart met wapenstok met het embleem van de Europese organisatie van gendarmes (/marechaussee / militaire politie), Eurogendfor.

Naar schatting 8000 gendarmes zijn daarbij aangesloten. Eurogendfor werd opgericht om rellen in elkaars landen neer te slaan. Motief: een Roemeense gendarme zal wel bereid zijn op Nederlanders te schieten, maar een Nederlandse marechaussee mogelijk niet (en omgekeerd). Eurogendfor agenten gezien en gefilmd: indicatie dat rellen zijn uitgelokt

KlausSchwab

 

AIVD

AIVD Onderzoek naar WEF Lijntjes? Of een Tribunaal?

WEF, HUGOLIEGTAIVD Onderzoek naar WEF Lijntjes? Of een Tribunaal?

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.