THEGREATRESET

Win a Ferrari Click HERE

Aankondiging - De RKI verklaart de vaccinatie praktisch zinloos - in de kleine lettertjes - Brandhaard

Aankondiging – De RKI verklaart de vaccinatie praktisch zinloos – in de kleine lettertjes

DE RKI VERKLAART DE VACCINATIE PRAKTISCH ZINLOOS – IN DE KLEINE LETTERTJES

Deze vaccinatiecampagne kan nu al worden omschreven als de duurste misser aller tijden – net zoals deze “pandemie” waarschijnlijk het meest monsterlijke valse alarm in de geschiedenis is.

van Daniel Matissek -8 november 2021

Als je denkt dat het niet gekker kan, komt de volgende “knock-out” om de hoek: het Robert Koch Institute (RKI) heeft zojuist een hele reeks vermeende “samenzweringstheorieën” bevestigd – en indirect die lang gekoesterde beoordeling van vaccinatiesceptici dat vaccinatie in principe helemaal niet beschermt tegen infectie.

Het vermeende “feit” dat gevaccineerde mensen het virus veel minder vaak doorgeven dan niet-gevaccineerde mensen is een van de twee druppeltjes waar de vaccinatielobby zich tot nu toe wanhopig aan heeft vastgeklampt om te blijven geloven dat de vaccinatie nuttig of zelfs onmisbaar is ondanks meer en meer vaccinatie doorbraken en zelfs gehospitaliseerde volledig gevaccineerde mensen roepen dit op.

De andere is het verhaal dat niet-gevaccineerde mensen beduidend mildere kuren hebben.

In de kleine lettertjes heeft de RKI nu een belangrijke passage gewijzigd in haar officiële informatie over Covid-vaccinaties . Daar wordt nu beknopt gesteld dat de kans op besmetting na de vaccinatie ” niet kwantificeerbaar” is . Plots is er geen informatie meer over het vermeende beschermende effect. In gewone taal betekent dit: De hoogste gezondheidsautoriteit wil niet meer bepalen of en in hoeverre een gevaccineerde persoon zelf nog beschermd is of in hoeverre hij anderen beschermt tegen infectie.

Tot nu toe is dit echter de enige plausibele reden geweest om überhaupt gevaccineerd te worden.

Sleutelpassages verwijderd zonder vervanging
Op 27 augustus 2021 had de RKI verklaard: “ Uit verdere gegevens blijkt dat zelfs bij mensen die ondanks gevaccineerd zijn PCR-positief worden, de viral load aanzienlijk wordt verminderd. ” Daarbovenop; Tot afgelopen maandag stond op de website van het RKI: “ Vanuit het oogpunt van de volksgezondheid lijkt het risico op virusoverdracht door vaccinatie zodanig te worden verminderd dat gevaccineerde personen geen essentiële rol meer spelen in de epidemiologie van de ziekte. “Deze passage vormt een van de belangrijkste grondslagen voor de” privileges “voor gevaccineerde mensen, zoals” RT Duitsland “stelt – en alles werd verwijderd zonder vervanging in de nieuwe versie.

De volgende zinnen zijn ook verwijderd van de informatiepagina: “ De vaccinatie heeft een hoge beschermende werking (minimaal 80%) tegen ernstige COVID-19, ongeacht het gebruikte vaccin (Comirnaty van BioNTech / Pfizer, Spikevax van Moderna, Vaxzevria van AstraZeneca).

De huidige gegevenssituatie laat ook zien dat vaccinatie met het AstraZeneca-vaccin en met mRNA-vaccins leidt tot een significante vermindering van SARS-CoV-2-infecties (symptomatisch + asymptomatisch) (beschermend effect ongeveer 80-90% na de 2e vaccinatiedosis). ”In plaats daarvan is er nu deze vervangende formulering: “Er moet echter van worden uitgegaan dat mensen na contact met SARS-CoV-2 PCR-positief worden ondanks dat ze zijn gevaccineerd en daardoor ook infectieuze virussen uitscheiden.

In goed Duits: gevaccineerde mensen voelen zich net zo als niet-gevaccineerd – wat het hele punt van vaccinatie ter discussie stelt.

Nog ernstiger zijn echter de implicaties van deze herziening van de vaccinatie-informatie voor het vaccinatieregime en de wijdverbreide uitsluiting van niet-gevaccineerde mensen van het openbare en sociale leven.

Omdat alle regels, of het nu 1G, 2G of 3G is, gebaseerd zijn – wat ook door ” Reitschuster.de ” vandaag wordt opgemerkt – op de vanzelfsprekende basisveronderstelling dat niet-gevaccineerde mensen een hoger risico op infectie hebben dan gevaccineerde mensen, en dat de laatstgenoemden het coronavirus veel minder vaak doorgeven dan niet-gevaccineerde mensen. Als deze eerdere “zekerheden” niet langer wetenschappelijk onderbouwd kunnen worden gehandhaafd en zelfs de RKI ze niet meer overneemt: Dan is er DEFINITIEF geen wettelijke basis meer voor de ongelijke behandeling van niet-gevaccineerde mensen.

Bescherming tegen boosters die binnen afzienbare tijd ook ineffectief zijn?
Deze nieuwe versie is vooral informatief met het oog op de boostervaccinatie – ook fel gepropageerd door de RKI – omdat de nu officieel bevestigde niet-kwantificeerbaarheid van de besmettelijkheid van gevaccineerde personen en hun eigen ziekterisico dan ook een derde of vierde dosis raakt.

Het is waar dat de gebruikelijke mistkloppers en valse prognoses van Lauterbach tot Spahn tot Wieler sussen, de derde spuit vermenigvuldigt de vaccinatiebescherming; maar in werkelijkheid weten ze het gewoon niet, en niemand zou verbaasd moeten zijn als na een paar maanden de eerste ” boosterdoorbraken ” verschijnen, zoals de huidige vaccindoorbraken.

Deze bestaan ​​overigens al heel lang in Israël en de trend neemt toe opgenomen te worden in een ziekenhuis.. Mogelijk wil de RKI zich juist in dit geval zeker stellen: dat zelfs de opkikker – afgezien van een tijdwinst voor de machthebbers van enkele maanden – niets oplevert en de “golven” door het land zullen blijven klotsen.

Het grootste schandaal wordt nog steeds verzwegen: namelijk dat de goedkeuringsstudies van vorig jaar, op basis waarvan vaccins voor honderden miljarden dollars wereldwijd werden besteld, duidelijk helemaal verkeerd waren of in ieder geval slechts gedeeltelijk zinvol en dus uiteindelijk waardeloos. De falcsificering door Pfizer van haar gegevens 3e fase is ronduit schokkend te noemen.

Deze vaccinatiecampagne kan nu al worden omschreven als de duurste misser aller tijden – net zoals deze “pandemie” waarschijnlijk het meest monsterlijke valse alarm in de geschiedenis is.

Source: Aankondiging – De RKI verklaart de vaccinatie praktisch zinloos – in de kleine lettertjes

http://t.me/onwijsoneerlijk

RKI

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.