EEN KEIHARDE WEFGATE SCHADE-KLAP OP DE NEDERLANDSE SAMENLEVING.

WEFGATE

Het is dan eindelijk zover: de mainstream media én anonieme bronnen rond het kabinet geven toe dat de zogenaamde Wappies al die tijd gelijk hebben gehad. Ja, er vindt een hechte samenwerking met het World Economic Forum dat een Great Reset wil invoeren en, in het licht daarvan, het kabinet wil de manier waarop wij leven drastisch veranderen. Dit zijn geen “samenzweringstheorieën” meer van een paar paranoïde figuren. Het is officieel beleid van het kabinet.

2g-REGEL is nu al aangekondigd: Ondernemers mogen gaan kiezen voor 2g of 3g in.

Slechts 16% heeft nog maar vertrouwen in het coronabeleid. Slechts 41% heeft nog vertrouwen in De Jonge, maar ook niet zo belangrijk nu Ernst Kuipers het overneemt, die aandeelhouder in AstraZeneca is.De media met name natuurlijk de NOS lult alles krom dat recht is en sluit het Journaal psychologisch vrij vaak af bijna altijd met een dierenvideo. Dit keer de pinquin. Laat u toch gewoon niet langer belazeren.

EEN KEIHARDE WEF-SCHADE-KLAP OP DE NEDERLANDSE SAMENLEVING.

Volstrekt verkeerde #NLP #persconferentie: “Wat kan ik voor jou doen, Wat doe je voor mij”? Rutte zegt eigenlijk geloven we alleen maar in de maatregelen naar een 2G en 3G-maatschappij en die gaan we over 3 weken invoeren want Hoekstra, Ploumen, Grapperhaus, Rutte, Maxima, Halsema ze zitten allemaal in de WEF kliek van Klaus Schwab.

De #WEFGATE is bijna compleet.

Nederland stort in. De sport stort in, de economie, het vermaak, de horeca EN dat is dus de opzet die in de gehele WEFGATE zit.

Big-Tech en grote bedrijven blijven overeind.

Jan pilo en niet essentiele-winkels en horeca, evenementen moeten kapot. Jongeren mogen niet met elkaar meer praten. Want dat is eigenlijk de groep waar ze het meest bang voor zijn . Als die groep gewoon naar buiten komt is het klaar dus zelfs bijeenkomsten zullen net als nu al in Canada verboden worden.

Iedereen neemt het maar omdat u nog steeds in de vaccins geloofd alleen over drie maanden voelt u zich verschrikkelijk belazerd.

We voorspellen u: De Pleuris gaat uitbreken en dat is wat ze willen. De pleuris breekt uit omdat gevaccineerde langzaamaan in de gaten krijgen dat ze belazerd zijn met de vaccins. Blijf verstandig mensen GEEN OPSTAND GEEN RELLEN. In een paar weken moeten de besmettingen naar beneden want wat zegt Rutte: “Het virus zit overal bij zowel gevaccineerden als ongevaccineerden. Hugo de Jonge: “Vroeg of laat komen er nog 18.000 mensen in het ziekenhuis terecht. Maar met de vaccins zouden we overleden zijn oh sorry overlopen”. Het lag hem op de lippen.

Er is geen bescherming tegen het virus. Griepvaccins hebben ook altijd achter de feiten aan gelopen. De Jonge zegt zelfs “Ja van ongevaccineerden hebben we de postcode en de vaccinatiedoden zijn gecalculeerd” U laat het ALLEMAAL TOE. Zolang het maar niet in uw directe omgeving is!

Klaar! Alle bewijzen zijn er.

En ook de NLP-methode van Hugo de Jonge wordt uit de kast getrokken. Het probleem is niet dat het een vaccinatieplicht wordt, maar we willen de niet gevaccineerden beschermen. “We hebben elkaar nodig” Vertrouw op betrouwbare informatie.

Dus ons advies is:
Doe de TV uit, Gooi Facebook, Instagram en WhatsApp er uit.
Stop met kijken naar Rutte en dte Jonge, NOS en alle praatprogramma’s. Pleur de QR-code van uw telefoon of gooi de mobiel er helemaal uit. Want de vaccins, de eerste twee, werken niet tegen Omicron, dat overigens gewoon een lichte griep is met heel veel besmettingen wereldwijd.En dan nog lopen de schapen inmidddels 2,5 miljoen naar de boosterbank.

U bent gehypnotiseerd door de angst voor de DOOD.

Ons 2e ADVIES: Neem een oude Nokia en maak weer lol. Bescherm jezelf want dan bescherm je de ander.

Mensen blijven elkaar besmetten. Elke dag zijn er 150 virussen in de lucht dus de bla bla van de Jonge is volstrekt ongeloofwaardig. Voorlopig zijn we tot 2025 hiermee bezig misschien nog veel langer.

Een verstandig besluit >>> Nederland uit en wegwezen!. <<< of als u nog 0% vertrouwen heeft STOP met betalen van uw inkomstenbelasting aan een criminele overheid en belastingdienst. 


WEFGATE

De staat pleegt een coup! Wappies hebben gelijk: samenwerking met Great Reset WEF en ‘permanente verandering’ van dagelijks leven

De opper-psychopaat van het World Economic Forum, met Klaus Schwab.

Het kabinet wil de manier waarop wij leven drastisch veranderen. Dit zijn geen “samenzweringstheorieën” meer van een paar paranoïde figuren. Het is officieel beleid van het kabinet.

De Telegraaf bericht vandaag dat bronnen rond het kabinet (dat wil zeggen: leden van het kabinet zelf) toegeven dat ze van plan zijn om het dagelijks leven van Nederlanders permanent te veranderen.

“Iedereen moet zijn leven zelf aanpassen,” aldus de bronnen die uitleggen dat Hugo de Jonge in het geheim hard aan het werk is om te doen wat “Wappies” al twee jaar voorspellen. “Familiereünies in de zomer, kleine theatervoorstellingen in de winter, thuisonderwijs bij een nieuwe lockdown.”

Het “langetermijnplan”, waarover niemand heeft mogen stemmen, bestaat uit drie periodes:

  1. ’basispakket’: basisnormen zoals bijvoorbeeld mondkapjes dragen, goed handen wassen en geen handen geven, blijven het hele jaar gelden.
  2. ’winterpakket’: in de zomer mag er meer dan in de winter. Dit wordt intern ook wel ’griep plus’ genoemd. Net als de griep steekt corona in de gure maanden de kop op en daar moeten we ons gedrag op aanpassen.
  3. ’noodpakket’: als het echt niet goed gaat, wordt toch weer de lockdown van stal gehaald. Maar: niet meer de ’lompe lockdown’ van afgelopen weekend, aldus een bron. „Want dat is het slechtste dat je maar kunt hebben.”

Een paar voorbeelden: het kabinet wil ervoor zorgen familiefeesten alleen nog gehouden worden in de zomer. Culturele massa-evenementen mogen ook in alleen in de zomer. In de winter mogen er dan mogelijk alleen nog wat theatervoorstellingen gehouden worden voor klein publiek. Met andere woorden: voor de superrijken en politici. Daarnaast moeten leerlingen en hun ouders er ernstig rekening mee houden dat in de winter kinderen vanaf nu steevast thuis les krijgen, via het internet.

Dat is allemaal al erg genoeg, maar wacht, het kan nog erger. Want het kabinet wil ook de steun voor ondernemers helemaal afschaffen. Die moeten hun eigen broek maar ophouden. Ze weten wat er aankomt in de winter, en moeten daar maar rekening mee houden in de planning.

Let wel, dit is dus beleid van de staat waardoor zij vreselijk lijden, maar dat moeten ze ZELF opvangen. Het is godsgruwelijk. Een misdaad tegen het volk. Iets anders kan ik er niet van maken.

Great Reset en het WEF

Natuurlijk zijn er mensen die zich afvragen hoe dit toch kan? Het is zo gek. Zo overdreven.

Nou, zoals de “Wappies” óók al tijden zeggen is de uitleg heel simpel: het kabinet werkt actief met het World Economic Forum om de Great Reset van Klaus Schwab te realiseren. Mark Rutte deed nog of hij geen idee had wat dat precies was, maar uit documenten die nu gedeeld zijn met de Tweede Kamer – op aandringen van FVD – blijkt dat dit een grote, grove leugen was.

Lees dit maar: communicatie tussen het WEF en Sigrid Kaag, waarin het WEF stelt dat ze zo leuk samen werken om de Great Reset uit te voeren.

Of dit met betrekking tot Wopke Hoekstra:

Dit bewijst voor eens en altijd dat onze overheid de zieke Great Reset van het WEF en Schwab omarmen. En ja, dat is doodeng. Want als je het boek van Schwab leest waarin hij uitlegt wat die Great Reset behelst, nou, dan lopen de rillingen je over het lijf. Ze willen dat er een totalitaire controlestaat komt, dat het menselijk lichaam gemengd wordt met moderne technologie, dat de staat alles weet over iedereen, dat intermenselijk contact tot een minimum beperkt wordt, dat de staat alles kan zien met betrekking tot de financiën van mensen, waar ze naartoe gaan en hoe laat, wat ze eten, zelfs hoeveel stikstof ze zogenaamd uitstoten, en natuurlijk alle medische informatie.

Als je denkt dat China erg is moet je dat boek maar eens lezen; de Stalinistische gekken in Beijing zijn er niets bij. Wat zij doen is slechts een testrun. Het échte totalitaire regime komt er nog aan.

Coup

Aangezien we hier nooit over hebben mogen stemmen valt er maar één ding over te zeggen: het kabinet pleegt hier – samen met het WEF – feitelijk een coup. Onze hele manier van leven wordt aan flarden geschoten. De samenleving wordt totaal opnieuw ingericht. De overheid krijgt meer macht dan politici ooit hebben kunnen dromen. En geen Nederlander die daar op gestemd heeft.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het is tijd om op te houden met al het Deugen en al de angst om de waarheid te zeggen – “want stel je voor dat we Wappies genoemd worden!” We zijn in de strijd verwikkeld van onze generatie. Het einddoel van de boven ons gestelden is de invoering van een totalitaire controlestaat die zijn weerga niet kent. De onze moet zijn: de bescherming van onze vrijheid, ten koste van alles.

 WEFGATE

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.