Genezing tegen COVID 19 – Werkgevers neem uw eigen maatregelen – Weg met de tweedeling

Genezing tegen COVID 19

Werkgevers neem uw eigen maatregelen. Wilt u uw top werknemers echt kwijt? Wij denken van niet!

Als SBS6 zelfs geen invloed meer heeft op video’s die ze afspelen m.b.t. de kopschoppende agent op Transvaal Den Haag.

Als doktoren blijven liegen tegen Kamerleden over wie en welke groep er nu precies in het ziekenhuizen ligt zullen uw ogen straks als iedereen gevaccineerd in het ziekenhuis ligt open gaan en dan komt het Marburg virus.

werkgevers

Duurt nog even – Eerst krijgen we Mers in 2022. Weet wel dat de boosters allang klaar lagen- uitspraak Pfizer en de dokter in Jinek en dat het vaccin tegen Marburg Ricine gaat bevatten. Ook deze vaccins liggen al klaar.

Europa moet kapot en in het bijzonder Nederland. Uw bedrijf ook als u QR-code gaat accepteren voor uw werknemers.

Gevaccineerden worden neergezet aks debielen Ook u als werkgever doet mee aan de tweedeling.

De meeste mondmaskers zijn vervaardigd uit polyethyleen en polypropyleen. Polyethyleen beïnvloedt onder andere het ademhalingssysteem‼️, de huid en het immuunsysteem‼️ Polyethyleen kan bij inademing gewrichtsaandoeningen, pulmonale manifestaties, astma en slokdarmaandoeningen veroorzaken. Past perfect in het geheel zou ik zeggen…🤡 Er liggen er nog miljoenen van onze Sywert.

Daar ik een lichte vorm van COPD heb en maskers het alleen maar erger maken weiger ik ook het mondkapje.

De oplopende cijfers zaten drie dagen geleden in Nederland nog op 56%. Inmiddels zijn we terug naar 41%.

chloordioxyde, Natriumchloryde

Overigens frontlinedoctors adviseert nu dat zwarte zaad komijn olie bij Bol.com te verkrijgen net zo goed helpt tegen deze griep. Krijgt u toch COVID 19 overweeg dan Chloordioxyde 100% genezend.

Op deze website is te lezen hoe u uw werknemers kunt vertellen wat de oplossing is
>>>> https://brandhaard.com/2021/10/22/chloordioxyde-100-werkzaam-tegen-covid19-1984/ <<<<

Genezing tegen COVID 19

Genezing tegen COVID 19

Geef een reactie

Gaat u emigreren open dan een FOREXACCOUNT

Football WaterPolo Billiard Badminton Cycling eSports Ajax PSV Eindhoven Utrecht WillemII Feyenoord Vitesse Twente Heerenveen AZ Cambuur NEC Heracles GoAhead Eagles Fortuna Sittard RKC Waalwijk Groningen Sparta Zwolle Volendam Excelsior Graafschap Emmen JongAZ Roda DenHaag Eindhoven JongAjax Venlo JongUtrecht Telstar MVV Helmond NAC Den Bosch JongPSV TOPOss Almere Dordrecht

%d bloggers liken dit:

Copyright © 2021 - 2022 Brandhaard FORZA Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud die op deze site wordt geplaatst, is commentaar of mening en wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Brandhaard FORZA is niet verantwoordelijk voor inhoud geschreven door bijdragende auteurs. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van welke aard dan ook. Brandhaard FORZA aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik of misbruik van dit materiaal. Uw gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden en de voorwaarden die op deze site worden gepubliceerd. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op deze site worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.