Je eigen veiligheid en JOUW angstvrije toekomst

je eigen veiligheid en angstvrije toekomst

Corona-Angsthypnose: Bouw je eigen veiligheid en angstvrije toekomst

Als je alles over het coronavirus moet geloven {dat nu voor de helft ineens de Britse variant en de andere helft Covid-19 blijkt te zijn} en dan praten we nog niet eens over de Duitse, Braziliaanse, Zuid-Afrikaanse variant en als die niet al uitgezet is, hebben we het over Covid-21 over een paar maanden en als dat keer op keer wordt herhaald dan is er nu een angsthypnose die wordt gebruikt als een soort mantra.

Elke keer weer en eigenlijk altijd dezelfde gasten in praatprogramma’s [ u kent ze wel…. ], die nog steeds niet in de gaten hebben of… en hoeveel veel mensen al vlak voor de afgrond staan of er al in gesprongen zijn en hoeveel leed er al is veroorzaakt door onbetrouwbare uitspraken behalve dan die ene journalist van de Volkskrant die bij #ditisM vaak aan de tafel zit. In dit artikel niet de namen van onze politici daar het een wereldwijd toneel is waar bijna alle overheden in zitten. Geen complottheorie. Het is een lugubere waarheid, die we nauwelijks kunnen bevatten, helaas! Het complot is in Davos–2019 al besproken en de aanstichter is een Duitser met de naam Klaus Schwab die alles in zijn boek heeft verwoord wat u allemaal te wachten staat.

Maar denkt u nu echt dat ze belang bij u hebben?.

www.Dezeweek.eu is de website waar het in 2008 allemaal mee begonnen is. Na 25-jaar lange ervaring proberen we te bouwen aan een veilige en angst-vrije toekomst zonder nog langer in een angst-hype mee te gaan waardoor veel mensen nu volledig gehypnotiseerd zijn omdat ze dag in dag door de Media en de zogenaamde journalisten en politici, die zeggen dat ze het goed met ons voor hebben maar ons de burger met negatieve berichten dag in dag uit, uur in uur uit bestoken.

‘Onderzoeks-Journalisten’, doen zich voor dat ze de waarheid vertellen maar ze doen geen enkel onderzoek en publiceren klakkeloos dat wat zich voordoet,- alsof ze elke dag voor u klaar staan!

Op de redacties van de Volkskrant, Telegraaf, De Stentor, en alle andere dagbladen staan al jaren meerdere televisie schermen en die tv’s staan de hele dag op de zender TELETEKST VAN DE NOS.

Echte analyse is er niet omdat dagbladen allen gebonden zijn aan dead-lines omdat de ochtendkranten meestal om 01.00 de pers op moeten. Onderzoeksjournalistiek is er al tientallen jaren niet meer en overigens de meeste kranten en zelfs Nu.nl zijn in handen van de Belgische Persgroep [DPG].

De pers, de media, de radio-omroepen, overheden allemaal werken ze eraan om u in die angsthype te houden met leugens en overtrokken berichtgeving.

Een flater was de berichtgeving van de NOS over de rellen bij Medisch Spectrum West Enschede. Ruiten waren ingegooid, verpleegkundigen waren in grote angst maar een journalist van Tubantia deed nader onderzoek en kwam tot de ontdekking dat er eigenlijk nauwelijks iets aan de hand was. Hulde voor deze man.

In het aller begin in april 2020 kregen we al berichten door dat in Duitsland de media niet mocht praten over toen al zieke artsen die het loodje hadden gelegd. Ook verpleegkundigen werd in bepaalde ziekenhuizen een spreekverbod opgelegd en met ontslag gedreigd.

We hebben besloten het hoge woord er maar eens uit te gooien hoe u door uw angsthypnose volledig in de ban bent van een corona-griep die met zeer eenvoudige middelen te voorkomen is en die bij iedere apotheek te koop zijn { scroll naar beneden in dit artikel welke middelen wij bedoelen}

Hoe vaak heeft u in de afgelopen maanden vanaf maart 2020 het woord corona gehoord, besmetting, doden, overleden, vaccin, vaccineren, pandemie, virus-varianten. Wij hebben het uitgerekend. Al deze woorden samen in al die maanden ca.: 32.000 maal.

U bent gehypnotiseerd door de media, overheid, overheden, oppositie, wappies, wuppies, virologen, OMT, RIVM, influencers. Zelfs de Auschwitz herdenking werd gebruikt om toch nog even op de afgelopen rellen te wijzen [ verneukeratieve berichtgeving met een doel: angstzaaien] TV-reclames worden ingehuurd door de overheid om u nog banger te maken te vernederen en u in een angsthype te houden totdat uitgevoerd gaat worden dat wat de overheden eigenlijk echt met u voor hebben. De wereldbevolking nu bijna 7.9 miljard zal door vaccins met een derde verminderen. Waarom? Lees verder! Neem de tijd! en lees ons advies.

Pak uw leven terug. Verberg u niet. Ga weer leven. Neem uw vrijheid terug.

De manier hoe u nu leeft gaat dodelijk worden voor heel veel mensen. Misschien slaapt u zelfs wel heel slecht door alle nonsens en onzinnige leugens en loopt u rond met zelfmoord gedachten.

Het virus is NIET gevaarlijk – 99.991% wereldwijd is allang weer beter. Vandaag 1 februari 23:30 uur zijn er +458,732 weer genezen en zijn er +348,309 nieuwe besmettingen.

1 februari 2021 dezeweek.eu

Maak het uzelf allemaal wat makkelijker en denk na over de woorden die David Bowie ooit zei:

“Waarom bang zijn voor de dood, het enige dat je zeker weet. Waarom er angstig voor zijn als u zeker weet dat het gebeurt”.

Ik heb geen haast om dit te schrijven. In het begin maart 2020 wilde ik iedereen duidelijk maken dat we langzaamaan naar een BIO-OORLOG toe gaan. Al vanaf maart 2020 schreef ik er al over en nu in 2021 is die volledige bio-oorlog vol aan de gang.

Langzaamaan kreeg ik ineens het besef dat je mensen die bang zijn om dood te gaan en dus ook dood kunnen gaan aan dit virus niet kunt overtuigen met schema’s, feiten, omdat de angst-hypnose waarin heel veel mensen zitten vele malen groter is dan een overtuiging in mijn geschreven artikelen, die overigens allen met bronnen worden onderbouwd.

Om u angstig te houden mag u van ons kabinet niet meer met elkaar pratenmondkapjes werden als eerste ingezet, thuiswerken [dus niet meer erover praten met collega’s], demonstraties werden verboden, noodverordeningen werden ingesteld, politie beukte in op mensen [zelfs op mensen die in een rolstoel zaten of achter een rollator liepen of tegen een muur op gespoten werden] waardoor veel mensen nu nauwelijks nog het huis uit durven, omdat ze geslagen werden door diezelfde ME en politie die zegt – suggereert je beste vriend te zijn en jouw als burger moet beschermen.

Dan de avondklok en nog maar 1 bezoeker in huis zodat u zo weinig mogelijk met elkaar praat of contact heeft over wat er werkelijk aan de hand is. De harde lockdown blijft tot 2 maart, de avondklok waar we in september al over schreven [met reacties daarop of ik knettergek was] is inmiddels alweer bijna 2 weken aan de gang.

Ze blijven op alle mogelijke manieren de angst erin houden. De angsthype moet blijven bestaan waardoor u niets meer durft en zolang ze dat volhouden bent u compleet de klos.

Nu ineens het basisonderwijs weer open in een grote leugen door het kabinet. Om het keihard te zeggen het OMT is er eigenlijk tegen dat de scholen weer open maar voordat ze er over begonnen te vergaderen lekte al uit dat de scholen OPEN GAAN omdat het maatschappelijk belang belangrijker is dan het gezondheidsbelang.

Ouders, Leraren en leraressen wordt niets gevraagd hoe ze er over denken. Zelfs de BAO {school voor (regulier) basisonderwijs} is overgeslagen.

Minister Slob {Christen Unie}van Onderwijs en Media zegt zelfs op zondagavond dat hij met iedereen contact heeft gehadDUS NIET! Weer een leugen. Dat is niet alleen een voorbeeld van deze week maar u wordt al 10 maanden bedrogen.

Leugens en Bedrog.

Lees het boek van Klaus Schwab dat wat hij met u voorheeft en dat hoe bijna alle overheden een spel met u spelen. Kijk de Netflix serie [10 delen] ‘LaValla‘ dan wordt u echt wakker wat er werkelijk speelt.

Bevrijd u van de angshype–hypnose waarin u nu zit, laat het los, doe de TV uit, Stop met internet, wees niet bang voor politieagenten die ook in gaan zien waar ze mee bezig zijn voor een ‘luizenloon‘ net als onze verpleegkundigen waarvan sommigen al een spreekverbod hebben.

99.991% wereldwijd wordt gewoon beter van corona….. maar het vaccin heeft wereldwijd al honderden doden, en permanent gehandicapten veroorzaakt.

Het Vaccin is geen vaccin maar een Rmna!

Vooraanstaand professor immunologie Dolores Cahill zei al in een eerder interview in de Hello Irlandia Show dat er in de afgelopen 40-50 jaar nog nooit vaccins tegen RNA-virussen zijn goedgekeurd, vanwege de enorme risico’s.

Nu heeft ze in een nieuw interview met het programma ‘Oracle’ nogmaals de gevaren uitgelegd. Het gevaar zit hem niet zozeer in de eventuele directe bijwerkingen van het vaccin, hoewel die ook ernstig kunnen zijn en er al vele doden zijn gevallen, [ Amerika inmiddels 550 ] maar in iets anders: de heftige immuunrespons die men krijgt op een besmetting met een coronavirus nadat men gevaccineerd is tegen corona.

Deze immuunrespons kan zo heftig worden dat orgaanfalen optreedt en men binnen 4 dagen sterft. En het is die immuunrespons na vaccinatie – als men effectief ziek wordt door een coronavirus – die het grootste gevaar inhoudt. Dr. Cahill is uiteraard niet de enige die waarschuwt voor dit vaccin. Ook Prof. Montagnier, moleculair farmacoloog Dr. Cardazo en patholoog Dr. Veazey en microbioloog Dr. Bakhdi. waarschuwden al voor de gevaren van dit monster-vaccin.

Prof. Dolores Cahill vertelt:

De kwestie is: dat wat we voorgespiegeld krijgen is exact het tegenovergestelde van wat waar is. Dus als ze zeggen: vaccins zijn veilig en effectief, dan is dat niet waar. In het HPV-vaccin heb je 8000 keer meer [kans op] ziekte als je het vaccin krijgt dan als je het niet kreeg.

Cahill sprak zich al uit op 11 mei 2020 dat voor coronavirussen er nog nooit een vaccin goedgekeurd werd in de hele wereld. We hadden SARS 17 jaar geleden, 2002-2003, en ze hebben geprobeerd vaccins te maken tegen coronavirussen sindsdien.

Daarnaast was er een instituut in het Verenigd Koninkrijk dat 40 jaar lang een vaccin probeerde te maken tegen het gewone verkoudheid-coronavirus, en de farmaceut sloot de deuren en er kwam nooit een vaccin. Net zoals dat er nog steeds geen vaccin is voor H.I.V.

Het is niet dat ze geen vaccin maakten, maar toen ze het vaccin inspoten bij dieren, stierven ofwel alle dieren, ofwel werden ze zo ziek dat de vaccins nooit werden goedgekeurd. Er zijn enkele studies waarbij alle dieren sterven door het vaccin.

Cahill legt uit dat men door het vaccin de mensen hypergevoelig maakt voor coronavirussen, en in geen geval “immuun”. Je lichaam zal het virus behandelen als een allergie en een overmatige immuunrespons ontwikkelen:

Het is ongewoon zelfs luguber. En wanneer je het vaccin krijgt en de dieren sterven niet, dan is er nog een ander respiratorisch virus-vaccin waarbij er baby’s stierven. Je sterft niet meteen rechtstreeks door het vaccin.

Virussen circuleren elk jaar in het jaarlijks griepseizoen, en indien je “buitengewoon voorbereid” wordt door het vaccin te injecteren, heeft je lichaam een enorm antwoord ontwikkeld tegen het vaccin, het coronavirus, maar dan sterf je niet. Maar indien het coronavirus de volgende winter circuleert, of binnen twee jaar tijd, dan ziet je lichaam het circulerende virus als een allergie, zoals een pinda-allergie. Het is zoals anafylaxie [een zeer zware allergische reactie, [red. dezeweek.eu].

Anafylaxie is een snelle systemische allergische reactie, die tot een anafylactische shock kan leiden. Anafylaxie treedt soms op wanneer een persoon wordt blootgesteld aan een allergeen waarvoor de persoon in kwestie allergisch of sensitief is. Vele stoffen kunnen als allergeen fungeren. Zelfs zeer kleine hoeveelheden van het allergeen kunnen al een levensbedreigende anafylactische reactie veroorzaken.

Prof. Cahill gaat verder:

Dus wat er gebeurt: het zou zijn zoals men iemand injecteert met pindakaas. [zoek in Google op EPIPEN] Dus je creëert een afweer tegen pinda’s. Maar je vertelt het niet. Dan op een bepaald moment eten ze pinda’s, en kunnen ze feitelijk dood neervallen, of sterven binnen de vier dagen. Het is exact hetzelfde met dit vaccin, behalve dat we niet weten wanneer het volgende coronavirus gaat circuleren.

Als Covid-21 gaat circuleren – natuurlijk, uitgezet of vrijgelaten – dan zullen de mensen sterven binnen een week ten gevolge van anafylaxie. Je gaat van perfect gezond op dag één naar orgaan falen en op dag vier sterf je.

Als mensen en ziekenhuizen hiervan niet op de hoogte zijn kunnen mensen letterlijk sterven binnen een week. Het eerste slachtoffer in Nederland is er op 1 februari, maar wordt weggemoffeld dat er onderliggende oorzaken waren. Dat kan waar zijn maar als diegene het vaccin niet had gehad was deze persoon nog in leven geweest. Ook hier weer “Tis Hoe je het nieuws brengt”. Schande NOS!

Wat kan er nog meer gebeuren?.

Cahill verduidelijkt verder nog:
Je maakt de mensen allergisch voor een circulerend coronavirus, en als ze besmet worden kunnen ze dood neervallen binnen vijf dagen. Een derde van een populatie van bijna 7.9 miljard mensen.!

En ze benadrukt:

De boodschap is: neem geen enkel vaccin! Want de dierproeven, die essentieel zijn in de ontwikkeling van vaccins, werden hier overgeslagen.

In Duitsland was 1 februaride zogenaamde Inentingsgipfel. Alles gaat alleen maar, om iedereen zo snel mogelijk in te enten. De Farmaceuten drijven de prijzen verder op en bij de ZDF wordt al gesproken over 1050 euro voor een dosis in plaats van 15 euro zoals de prijs vandaag is. Het is niet te geloven omdat er maar één doel is dus wees blij dat Hugo de Jonge traag is. Het gaat allang niet meer om de gezondheid van mensen, maar om de poen.

Er zijn 54 vaccins die wedijveren voor een markt bij een ziekte waarvoor het absoluut niet nodig is. De veiligheidsstudies werden niet gedaan. De belangrijke Fase 1 en Fase 2 zijn niet uitgevoerd.

De regulators wereldwijd zeiden: we slaan de dierproeven over, en de vaccins werden niet goedgekeurd [in het verleden althans] omdat de dieren stierven. Dus wat ze zeggen is gewoonweg: we doen de dierstudies niet. En we geven ze gewoon aan mensen. Cahill zegt dat er significante hoeveelheden doden zullen zijn.

Misschien wel een derde van de wereldbevolking.

Cahill besluit:

Als je mij € 1 miljoen gaf, zou ik het niet nemen, als je mij € 10 miljoen gaf zou ik het niet nemen. Ik zou eerst naar de gevangenis moeten, en als iemand mij vaccineert, dan zou ik hem vervolgen voor poging tot doodslag.

Het worst-case scenario

We gaan recapituleren. Coronavirussen zijn eigenlijk vrij algemeen en kunnen ook heel snel muteren.

Van Wikipedia:
Coronavirussen zijn, naast de rhinovirussen, de veroorzaker van een groot percentage van gevallen van gewone verkoudheid bij volwassenen, met name in de winter en vroeg in de lente. Ze bestaan al meer dan 15 jaar.

Dus als men voorgaande jaren besmet werd met een één of ander coronavirus dat symptomen verwekte van een normale verkoudheid; dan was er geen vuiltje aan de lucht. Ondanks dat sommige mensen met griep of zware verkoudheid die bij complicaties tot longontsteking kan leiden, in het ziekenhuis belandden.

Nu, met ‘Covid-19’ is het volop lockdown, quarantaine enzovoort. Het is duidelijk dat Covid-19 (dat in het begin misschien wat zwaardere symptomen kon ontwikkelen) allang is uitgeraasd en niet meer is dan een gewone verkoudheid, en dat nu in ziekenhuizen de normale drukte van het jaar heerst net als in 2018-2019, en ook zoals bij normale griepseizoenen.

Of is griep nu plots ‘uitgestorven’? Men spreekt steeds van ‘de cijfers… ‘ en “besmettingen” vastgesteld met de PCR-test bij mensen zonder symptomen…En maar testen en testen en testen… Waarom?

En nu zoals Klaas Knot {President Nederlandse Bank uit Bedum Groningen] in Buitenhof en Twan Huijs in een gesprek met Baudet zichzelf volledig diskwalificeerde zegt:

“We Moeten prikken, prikken, en prikken”

Alleen de grafieken in de hoogte te houden. Zonder de PCR-testen zou deze ‘pandemie’ allang morsdood zijn. En waarom al die tests om die pandemie kunstmatig in leven te houden een nu de Britse variant en de lockdown maatregelen te rechtvaardigen? Om natuurlijk de Grote Reset te bevorderen, maar ook de mensen te conditioneren voor het nemen van het vaccin. Ook het aankondigen dat men de toegang zal worden geweigerd tot bepaalde diensten of evenementen, is onderdeel van dit plan.

Men is komen aandraven met een zogenaamd ‘wondervaccin’ dat in een mum van tijd werd ontwikkeld door verschillende farmabedrijven, en dat ons zal ‘bevrijden’ van al die dwangmaatregelen. In vaccinatiecentra werden slogans opgehangen zoals “Het herwinnen we onze vrijheid “.

Doet wel erg denken aan “Arbeit macht frei” van één concentratiekamp uit de jaren 1940….

Maar wat zal het scenario zijn? Men vaccineert een groot deel van de bevolking, bij voorkeur met twee dosissen. Zoals we al hebben gezien, zullen er al mensen sterven direct na het ontvangen van het vaccin – zelfs jonge en gezonde personen. Maar dat getal blijft vrij klein. Dan zullen ze nadat het grootste deel van de bevolking is gevaccineerd, de lockdown maatregelen opheffen zodat iedereen weer vrij kan bewegen en mensen ontmoeten.

Dan zullen circulerende coronavirussen zich goed kunnen verspreiden (en misschien zal er weer één worden losgelaten uit een lab) en zullen mensen die gevaccineerd zijn en normaal gewoon een verkoudheid zouden krijgen, een zodanige immuunrespons verwekken op die besmetting met een onschuldig coronavirus dat ze zwaar ziek worden en dat velen zelfs binnen enkele dagen zullen sterven. Dát zal het moment zijn waarop mensen bij bosjes zullen dood neervallen.

Dan zal de profetie van 17 juni 2012 uit de boodschappen van het Boek der Waarheid bewaarheid worden.

https://www.facebook.com/RTnews/posts/10159840273949411

De plannen van de vrijmetselaarsgroeperingen, om de wereldvaluta over te nemen, komen dicht bij hun voltooiing. In India is men al druk bezig met digitaal geld. Munt- en papiergeld zullen verdwijnen. Op cryptohandel zal minimaal 10 jaar gevangenisstraf staan.

De verdere snode plannen houden ook een nieuwe wereldwijde vaccinatie in, die over de hele wereld ziekte zal voortbrengen om op een nooit eerder geziene schaal lijden te veroorzaken.

Vermijd om het even welke plotseling aangekondigde wereldwijde vaccinatie, want deze zal jullie doden!

Hun verdorven intriges zouden al die onschuldige zielen, die er geen idee van hebben hoe machtig zij zijn, schokken. Gedreven door machtswellust, rijkdom en een verlangen om goddelijk te zijn in alles wat zij doen, geloven zij dat ze onoverwinnelijk zijn.

Als mensen de onschuldige zielen dit doortrapte systeem niet willen inzien en in de angsthype blijven gaat er niets tegen gedaan worden. Jullie moeten bidden om de volkerenmoord, erger dan wat Hitler verrichtte in Wereldoorlog 2, tegen te houden en misschien wel terug moeten zoals nu na de coup op 1 februari 2021 in Myanmar, naar een totalitair systeem.

En dan zullen ze wellicht spreken over een nieuwe “pandemie”, [die volgens Bill Gates in een interview zei dat voor 2025 een ander virus zal uitbreken] om de ware oorzaak – het vaccin uiteraard – in de doofpot te stoppen, met wellicht nieuwe lockdowns etc.

Prof. Dolores Cahill spreekt in het interview over een media-opgeklopte gebeurtenis zoals een vermeende “aanval” met een bepaalde agent zoals het dodelijke antrax (een zogenaamde “bio terroristische aanval”) om de wereld bang te maken, waardoor de mensen het vaccin niet zullen en willen linken aan die massale sterfte ook veroorzaakt door de angsthypnose waar u vanaf moet om helder te kunnen denken.

Misschien zullen ze tegelijkertijd de door Bill Gates aangekondigde fameuze “Pandemie twee” voor 2025 loslaten, om alles nog beter te camoufleren door het zaaien van chaos. De rellen in Nederland en Libanon zijn al een voorbode. Iedereen zal zichzelf uit de angsthypnose moeten zien te krijgen maar ga niet rellen want dan kan in de chaos letterlijk alles doorgevoerd worden wat de plannen zijn die al vanaf 2019 beklonken zijn.

Het WEF kondigde al een ‘zwaardere crisis’ aan dan die van Covid-19. Een WEF waar Rutte, Halsema en meerdere bekenden uit Nederland de dienst uit maken en in topfuncties zitten.

Hoe dan ook, één ding is zeker: er zullen doden vallen.

Volg ons via het niet-gecensureerde platform vriendenplek HIER 
https://vriendenplek.nl/register?ref=DeZeWeekEU

Lees verder op http://dezeweek.eu

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag.
Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Lees verder op http://dezeweek.eu

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/forzanieuws

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/dezeweekeu

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nieuwswereld

Volg ons op Telegram: Dezeweek.eu staat voor rapportage buiten de mainstream.

We laten zien en schrijven wat anders wordt verborgen of weggelaten.

Bron: Merck schrapt coronavaccins: doormaken van de infectie beter dan prik

Bron: Een open brief van Anatoly Yunitskiy aan Elon Musk en Jeff Bezos – Nieuws deze week

Bron: Открытое письмо Анатолия Юницкого Илону Маску и Джеффу Безосу

Covid-19 Familie 4 personen boete van 1600 € #Politie zit in een dwangbuis

Nee @MinPres, het gaat niet om de “praktische uitwerking”. Het gaat om de principiële motie die de Tweede Kamer heeft aangenomen die stelde dat er geen directe of indirecte vaccinatieplicht mocht komen. De vaccinatiepaspoorten zijn al besteld door Rutte. Kijken wat we op den duur weer daarvoor moeten gaan betalen. Had gewoon in het paspoort… Lees meer Covid-19 Familie 4 personen boete van 1600 € #Politie zit in een dwangbuis

SCHOKKEND: Telegraaf meldt nu al 65 overlijdensgevallen – ‘Ze sterven als vliegen’. Na vaccinaties honderden doden en gehandicapten, en duizenden met ernstige tegenreacties.

Politie 112 — KLIK HIER VERDER voor WERELDNIEUWS Ticker Tape; Win a Ferrari or LamBorghini by TradingView   Kantelpunt in de covid 19 geschiedenis Vaccinfabrikanten afgeschermd van alle aansprakelijkheid terwijl neveneffecten zich opstapelen De potentiële gezondheidsrisico’s in verband met de overhaastig ontwikkelde vaccins zijn groot. Uit de statistieken (Pdf) die de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention… Lees meer SCHOKKEND: Telegraaf meldt nu al 65 overlijdensgevallen – ‘Ze sterven als vliegen’. Na vaccinaties honderden doden en gehandicapten, en duizenden met ernstige tegenreacties.

Politici en Media Jullie zijn God NIET! 90-jarige Hongaarse vrouw zet CDU voor joker

http://terugnaarbeter.nl Beste Politici en Media en met name Henk Krol want dit is het antwoord op complot BBB, WEF, en Klaus SchwabLees onderstaande brief van deze 90-jarige Hongaarse mevrouw die in Duitsland woont. STOP met alle ranzige praktijken. Jullie zijn GOD NIET! Jullie mogen niet beschikken over levens. Het spel is uit! Stop het vermoorden… Lees meer Politici en Media Jullie zijn God NIET! 90-jarige Hongaarse vrouw zet CDU voor joker

KIPPENVEL als je de Netflix ‘LaValla” serie kijkt en dan bedenkt dat dit ons te wachten staat.

Historisch sterftecijfer 1 mei 2020. Er sterven nauwelijks mensen aan of door Covid-19

Inbreuk op mensenrechten en Privacy van mensen gaat maar door. http://terugnaarbeter.nl Wij schreven in april 2020 al dat de mens niet meer telt. Lees ook: PSYCHOPATEN ZIJN VEEL GEVAARLIJKER IN EEN CRISIS DAN U DENKT – WAT TE DOEN? en: Telegraaf meldt 6 gevallen – ‘Ze sterven als vliegen’. Na vaccinaties honderden doden en gehandicapten,… Lees meer Historisch sterftecijfer 1 mei 2020. Er sterven nauwelijks mensen aan of door Covid-19

rutte

Randdebielisme! BEDANKT RUTTE Blijf maar lachen de kartelpolitiek blijven steunen is je eigen land verketteren!

http://terugnaarbeter.nl 10 jaar en opgesomd de ellende die hij heeft aangericht in Kabinet Rutte I t/m III: (VVD – CDA – D66 – PvdA – CU) Rutte gaat in de geschiedenisboeken komen als de slechtste Minister President ooit die gelooft in Kartelpolitiek en Build Back Better 1) 77.000 mensen ontslagen uit de zorg 2) van… Lees meer Randdebielisme! BEDANKT RUTTE Blijf maar lachen de kartelpolitiek blijven steunen is je eigen land verketteren!

Schandalig machtsvertoon #ME en #Politie. Opruiende politie en ME komt slechts tot 1 arrestatie in Amsterdam

Scroll naar beneden voor de video’s van ex-VVD-er te Beek de heer Nysten. Zwaar onder betaalde politie en ME staat voor joker in Amsterdam. Waren de opruiende ‘vrienden – Romeo’s van de politie deze zondag niet op te trommelen?. Te paard. Met schilden. Busjes. En waterwerpers. Alle tijd die hier weer verloren ging zou beter… Lees meer Schandalig machtsvertoon #ME en #Politie. Opruiende politie en ME komt slechts tot 1 arrestatie in Amsterdam